Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Κυριακή 6-8-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στα δυτικά και βόρεια, ενώ μικρή άνοδο θα παρουσιάσει στα υπόλοιπα τμήματα.

Πριν νυχτώσει



Φρόντιζε να μην σας βρίσκει η νύχτα μαλωμένους. Να μην πηγαίνεις για ύπνο, αν πρώτα δεν τα έχεις βρει με τον άνθρωπό σου.
Μέσα στη μέρα θα γίνουνε πολλά. Λόγια. Καβγάδες. Παρεξηγήσεις. Εγωισμοί. Τριβές μικρές ή μεγαλύτερες, τριβές που σε όλες τις σχέσεις θα δεις ότι υπάρχουν. Μην αφήνεις όμως την μέρα να περνάει και όλα αυτά άλυτα να μένουν. Γιατί συσσωρεύονται. Μαζεύονται. Και ξημερώνει μια νέα μέρα, και αντί να το πιάσετε καλά, από την αρχή, με δύναμη, με ζωντάνια, έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς, ξεκινάτε από το μείον.

Λειτουργεί! ΠΑΘΑΜΕ σοκ! Τα 9 ΒΗΜΑΤΑ για να καθαρίσετε τα πνευμόνια σας σε… ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!


1

Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο ποτέ στη ζωή τους, ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και οι πνεύμονες λειτουργούν τέλεια.
Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου.
Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.

Κρατική χρηματοδότηση 3.114.000 ευρώ στα κόμματα: Δείτε πόσα παίρνει το καθένα

Τι εισπράττουν ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ - Ενωση Κεντρώων - Δημοκρατική Συμπαράταξη με απόφαση Σκουρλέτη

Μπορεί οι αρχηγοί των κομμάτων και οι βουλευτές να τσακώνονται και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή, αλλά πάντα ομονοούν και όλα είναι «μέλι γάλα», όταν γίνεται λόγος για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων.

Ποιοι σήκωσαν τα φορολογικά βάρη - Δεν πλήρωσαν τρεις στους δέκα

671.000 φορολογουμένοι δεν πλήρωσαν ούτε την πρώτη δόση εισοδήματος - Άλλα 400 εκατομμύρια ευρώ «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα στην εφορία

Τρεις στους δέκα φορολογουμένους εγκατέλειψαν «από τον πρώτο γύρο» κιόλας, την κούρσα της πληρωμής τoυ φόρου εισοδήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία εισπράξεων που έστειλαν οι τράπεζες στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι 31 Ιιουλίου που έληγε η διορία πληρωμής της πρώτης δόσεως του φόρου εισοδήματος,

Παρατείνεται μέχρι τέλος του 2019 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 εξασφαλίζεται η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με το άρθρο 153 του πολυνομοσχεδίου του
Υπουργείου Εσωτερικών ν. 4483/2017.
Στο συγκεκριμένο άρθρο εκτός από την παράταση μέχρι το 2019, προβλέπεται η οικονομική βιωσιμότητα του Προγράμματος μέσω συγκεκριμένων κωδικών.

Το παρασκήνιο για το κόψιμο της πρωινής προσευχής από τα δημοτικά

Την πρωινή προσευχή στα σχολεία αποπειράθηκε να καταργήσει η κυβέρνηση με το Προεδρικό Διάταγμα που έστειλε προς υπογραφή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Το σχετικό έγγραφο, που αποτυπώθηκε στο Προεδρικό Διάταγμα για την κλήρωση της σημαίας στην ΣΤ' Δημοτικού, περιλάμβανε και την κατάργηση της πρωινής προσευχής. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος της κυβέρνησης στη δεύτερη προσπάθεια, αφού η πρώτη απόπειρα το Σεπτέμβριο του 2016 δεν είχε θετική κατάληξη.

Θεσσαλονίκη: Νέο πολυτελές ξενοδοχείο μέσα στο… σταθμό των ΚΤΕΛ! (ΦΩΤΟ)



Πολυτελή δωμάτια στο νέο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στο… Σταθμό των ΚΤΕΛ «Μακεδονία»! Ο λόγος για το Citydome Luxury Roomsτο δεύτερο μόλις ξενοδοχείο όλης της Ελλάδας που στεγάζεται σε σταθμό των ΚΤΕΛ. Το νέο ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του τον Απρίλιο του 2017 και έκτοτε έχει γνωρίσει σημαντική άνθιση στους επισκέπτες του.

Απεργούν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην Εγνατία οδό

Με νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη 8 Αυγούστου συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην «Εγνατία Οδό ΑΕ», αντιδρώντας στην κατασκευή νέων σταθμών διοδίων, αλλά και στη σχεδιαζόμενη παραχώρηση του αυτοκινητοδρόμου.
Η απεργία θα γίνει κατά την ημέρα διεξαγωγής των διαγωνισμών κατασκευής των σταθμών διοδίων Καβάλας και Στρυμονικού σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχολεία: Τέλος ο εθνικός ύμνος και η έπαρση της σημαίας



Τελικά οι αλλαγές στην Παιδεία που αναμένεται να προκαλέσουν ακόμα πολλές κόντρες στο πολιτικό πεδίο φαίνεται πως είναι αρκετές.

Μετά τις κληρώσεις για τους σημαιοφόρους και το τέλος στην αναγραφή της διαγωγής, σταματάει και η έπαρση της σημαίας.

Capital controls: Τελικά, μειώθηκε το ποσό ανάληψης!!! Αντί για €21.840 το χρόνο, τώρα θα μπορείς να βγάζεις 21.600!

Τα μαθηματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζουν χαλάρωση ότι από Σεπτέμβριο θα κάνεις ανάληψη 1.800 ευρώ x 12μήνες = 21.600 ευρώ, ενώ τώρα βγάζεις (αν έχεις στη τράπεζα) 420 x 52 = 21.840!

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν άγχος. Μεγάλο άγχος να δείξουν ότι η ελληνική οικονομία και η χώρα ολόκληρη επανέρχεται σε φυσιολογική κατάσταση. Για το λόγο αυτό ενημέρωσαν χτυπώντας τα...

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/8/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων