Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 31-7-2017



Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια και δυτικά ορεινά. Στα βορειοδυτικά ορεινά υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχοπτώσεις.
Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 18 έως 36 βαθμούς, στη Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα από 21 έως 36, στην Πελοπόννησο από 19 έως 38,

13 πνευματικά εμπόδια που αν ξεφορτωθείς, η ζωή σου θα αλλάξει 180°…


Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής είναι...
το να πορευόμαστε με οδηγό το φως, τη γαλήνη της ψυχής και την ηρεμία του μυαλού στο μονοπάτι μας. 
Η κατάσταση της ψυχικής μας υγείας επηρεάζει άμεσα τις σκέψεις και τις αντιδράσεις μας στις καταστάσεις της ζωής. 
Πολλές φορές όμως δυστυχώς επικρατούν κάποιες άχρηστες ιδέες και συμπεριφορές στην καθημερινότητά μας οι οποίες δεν μας ωφελούν καθόλου, αποτελούν ένα είδος πνευματικών εμποδίων τα οποία μας τραβούν προς τα πίσω, δε μας αφήνουν να απολαύσουμε την ουσία της ζωής και δεν ενισχύουν την διαδικασία της εξέλιξης και βελτίωσης του εαυτού μας προς το καλύτερο.

Πώς ξεκίνησε η μόδα με τα ροζ φλαμίνγκος...




Η νέα μόδα του ελληνικού καλοκαιριού...

Μια νέα μανία μας έχει κατακλύσει φέτος το καλοκαίρι και δεν είναι ελληνική, έχει καταγωγή αμερικανική και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια φρενίτιδα.
Ποια είναι αυτή;
Μα φυσικά τα ροζ φλαμίνγκος, που όπου και να βρίσκεσαι, όλο και κάποιος θα έχει κάτι πάνω του από το όμορφο αυτό πουλί!

Χαλκιδική: Οι 10 κορυφαίες παραλίες που δεν πρέπει να χάσεις! (ΦΩΤΟ)

Σαββατοκύριακο της μεγάλης φυγής καθώς βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού, οι άδειες έχουν ξεκινήσει και η Χαλκιδική έχει «βουλιάξει»!
Σας παρουσιάζουμε 10 επιλογές από παραλίες που πρέπει να πάτε φέτος ή να τις επισκεφτείτε ξανά αν ήδη τις γνωρίζετε!

Συνεχίζει ο Σπίρτζης τη βεντέτα με τον Κυρίζογλου

Οικονομική επιθεωρήτρια πήγε χθες στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Του Νίκου Ηλιάδη
Ο νόμος για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης μπορεί να δημοσιεύτηκε προχθές στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και να τίθεται από σήμερα σε εφαρμογή, ωστόσο ο υπουργός Μεταφορών εμφανίζεται αποφασισμένος να συντηρήσει το μέτωπο που άνοιξε εδώ και μήνες με όσους διαφώνησαν με τις επιλογές του και κυρίως με αυτήν της κρατικοποίησης του ΟΑΣΘ.

Αναβολή ενός μήνα για τη λοταρία αποδείξεων -Από Σεπτέμβριο οι κληρώσεις για τα 1.000 ευρώ


Πληρωμές με κάρτες για συμμετοχή στην κλήρωση /Φωτογραφία: Eurokinissi

ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ;
Παράταση τουλάχιστον ενός μήνα παίρνει η λοταρία αποδείξεων και αντί για Αύγουστο, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, αναμένεται να ξεκινήσει από Σεπτέμβριο.

Την εξαγγελία έκανε χθες, Πέμπτη, στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. Οπως είπε, σε μια από τις 13 τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή προβλέπεται ότι στα έπαθλα των κληρώσεων δεν θα επιβάλλεται ο φόρος που παρακρατείται στα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Έρευνα: Υδρίτης το ακριβότερο υπερκαύσιμο στον κόσμο υπάρχει στην Ελλάδα (vid)



Στην πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης αναδεικνύεται η Ελλάδα, χάρη στα μοναδικά στην ευρωπαϊκή ήπειρο υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρίτη που διαθέτει, δηλαδή παγωμένου, συμπυκνωμένου μεθανίου, που αποτελεί το υπερκαύσιμο του μέλλοντος.

ΠΡΩΤΕΣ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΥΔΡΙΤΕΣ
Αυτό το μέλλον όμως δεν είναι πια μακρινό και αόριστο, αλλά χειροπιαστό και άμεσο, αφού ήδη η Ιαπωνία πρώτη στον κόσμο από το 2013,

«Βόμβα»: Τέλος τα diesel αυτοκίνητα από την Αθήνα!


«Βόμβα»: Τέλος τα diesel αυτοκίνητα από την Αθήνα!

Δέσμευση ότι θα σταματήσουν τη χρήση ντιζελοκίνητων αυτοκινήτων και φορτηγών έως το 2025 ανέλαβαν οι δήμαρχοι τεσσάρων μεγάλων πόλεων, εκ των οποίων και ο δήμαρχος της ελληνικής πρωτεύουσας, Γιώργος Καμίνης.
Αθήνα, Παρίσι, Πόλη του Μεξικού και Μαδρίτη υποσχέθηκαν από το βήμα της Συνόδου των Δημάρχων του C40 (Δικτύου των Πόλεων) - που έλαβε χώρα πριν λίγους μήνες - ότι θα επιβάλουν την απαγόρευση, με στόχο τη βελτίωση της ατμόσφαιρας και θα δώσουν κίνητρα για να προωθήσουν τις μετακινήσεις με ποδήλατο και με τα πόδια.

Πώς να διορθώσετε το Ε9 χωρίς να πληρώσετε έξτρα φόρο



Τα «καυτά» ραβασάκια θα φτάσουν στα χέρια 6.000.000 ιδιοκτητών ακινήτων, οι οποίοι θα κληθούν να βάλουν από την τσέπη τους το ιλιγγιώδες ποσό των 3 δισ. ευρώ. Τα νέα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων θα αναρτηθούν στοTAXISnetκαι η πληρωμή τους θα γίνει σε τέσσερις ή πέντε δόσεις, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο.

Handelsblatt: Περιζήτητα και φθηνά τα εξοχικά στην Ελλάδα



Η διαρκής άνοδος του ελληνικού τουρισμού δίνει ώθηση και στην ελληνική αγορά ακινήτων και ιδιαίτερα στο κομμάτι που
αφορά τις εξοχικές κατοικίες, γράφει σε ανταπόκρισή της από την Ελλάδα η Handelsblatt.
Όπως σημειώνει η οικονομική εφημερίδα και αναμεταδίδει η Deutsche Welle, «η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στα πάνω της ως τουριστικός προορισμός. Αυτό βοηθά και την αγορά εξοχικών κατοικιών, παρατηρούν κτηματομεσίτες και εργολάβοι».

Θεσσαλονίκη: Έρχεται η πρώτη σχολή με μαθήματα για… Drones – Πότε ξεκινά

Δίπλωμα, το οποίο θα αποκτά μετά από εξετάσεις που θα δώσει στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θα πρέπει να αποκτήσει όποιος θέλει να χειρίζεται μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά και δημοφιλή drones.
Για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που ακολουθείται μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9 FM, ο Δημήτρης Σκεπαστιανόςδιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας 3D ΑΕ (εκτελεί το εθνικό πρόγραμμα χαλαζικής προστασίας του ΕΛΓΑ) και ιδιοκτήτης της πρώτης σχολής που πήρε (μόλις πριν από μια εβδομάδα) άδεια για να εκπαιδεύει χειριστές drones. Η σχολή του κ. Σκεπαστιανού αναμένεται να ξεκινήσει τα μαθήματα τον Σεπτέμβριο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/7/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων