Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 16-7-2017



Πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχυση των ανέμων, και ισχυρά φαινόμενα αναμένονται την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του εικοσιτετραώρου αναμένονται νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Ιόνιο και Αιγαίο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στη συνέχεια οι νεφώσεις θα επεκταθούν σταδιακά στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο υπόλοιπο Ιόνιο, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν έως και τις βόρειες Κυκλάδες.

Αέρια: 7 Απίστευτα Οφέλη για την Υγεία μας που Δεν Γνωρίζατε


Αέρια: 7 Απίστευτα Οφέλη για την Υγεία μας που Δεν Γνωρίζατε

Παρατηρούμε τελευταία πως όλοι μας λίγο – πολύ έχουμε γίνει μυγιάγγιχτοι σε κάποια ζητήματα, δίνοντας περισσότερη προσοχή στους τύπους παρά στην ουσία. Ναι, φυσικά καταλαβαίνουμε την αξία των καλών τρόπων, της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του σαβουάρ βιβρ γενικότερα που λένε και οι Γάλλοι, αλλά ορισμένες φορές πρέπει να αφήνουμε και κάτι να πέσει κάτω – ή να περάσει απαρατήρητο! Τούτου λεχθέντος, το θέμα που θα μας απασχολήσει στο συγκεκριμένο άρθρο έχει να κάνει με τα αέρια…το πέρδεμα…το κλάσιμο τελοσπάντων!

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ;;; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΗΓΟΥΝ ΠΟΤΕ!

1
Αχρείαστες ας είναι αυτές οι πληροφορίες, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η τύχη και ο καιρός συντάξαμε την «απόλυτη λίστα» τροφίμων που κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει συλλέξει αν χρειαστεί να 
επιβιώσει για καιρό χωρίς να έχει πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα.

«Η Γενοκτονία των Ελλήνων» Ένα έγκλημα των Γερμανών εκ προμελέτης



«Αποτελούν επιτυχία  του ελληνικού εγχειρήματός μας οι μόλις 35 έως 45 χιλιάδες θάνατοι αντί των 75 έως 85 χιλιάδων που μας έλεγαν  κάποιοι «ειδικοί» ότι θα μετρούσαμε ετησίως σε απώλειες  εξ αιτίας των περικοπών κατά 40% που επιβάλλαμε μέχρι
τώρα στις δημόσιες δαπάνες στον χώρο της υγείας.  Δεν θα επιτρέψω να πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος από την τσέπη του την αποκατάσταση της υγείας του κάθε Έλληνα χαραμοφάη. Έτσι και αλλοιώς δεν φαίνεται να είναι και τόσο τραγική η κατάσταση στην Ελλάδα, αφού δεν διαμαρτύρεται δημόσια κανένας Έλληνας πολιτικός της αντιπολίτευσης για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας», ...

Χαλκιδική: Ο χρυσός, ο τουρισμός και η αυτοεκπληρούμενη προφητεία

του Βαγγέλη Μωυσή*
Εξετάζοντας με την ψυχραιμία μιας πρώτης χρονικής απόστασης την υπόθεση της απολεσθείσας γαλάζιας σημαίας του Στρατωνίου Χαλκιδικής και λαμβάνοντας υπόψη τη θέση του μέσα στον πανέμορφο κόλπο της Ιερισσού συνειδητοποιεί εύκολα κανείς μία πραγματική και άμεση απειλή για τον τουρισμό της Β.Α. παραλιακής ζώνης της Χαλκιδικής: το σύνδρομο της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.

Εξάπλωση του καρκίνου στην Ευρώπη λόγω αλκοόλ, σύμφωνα με μελέτη..




  • Νέα έκθεση συνδέει την κατανάλωση αλκοόλ με την αύξηση των περιπτώσεων του καρκίνου του πεπτικού συστήματος στην ΕΕ και καλεί τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να αναλάβουν άμεση δράση.


    Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.., περίπου 3,3 εκατομμύρια θάνατοι ανά τον κόσμο – 5,9% των πρόωρων θανάτων – προέρχονται κάθε χρόνο από την κατάχρηση του αλκοόλ. Η Ευρώπη κατέχει το υψηλότερο ποσοστό κατανάλωσης οινοπνεύματος παγκοσμίως.

    Μάθε πόσο ρεύμα καις από την ετικέτα του!

    Τσέκαρε τις ενεργειακές ετικέτες των συσκευών, ακολούθησε μερικές απλές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και δες το λογαριασμό του ρεύματος να πέφτει κατακόρυφα.

    • Στις ενεργειακές ετικέτες αναγράφεται πόση ενέργεια καταναλώνει κάθε συσκευή. Εν ολίγοις ξέρεις τι καις!

    Δώρα στους δήμους από το υπ.Εσωτερικών με νομοσχέδιο... ρουσφετιών

    • Αυξήσεις, επιδόματα, προσλήψεις!

    Λίγες ημέρες μετά την απεργία των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων, που είχε...ως αποτέλεσμα να «πνιγεί» η χώρα στα σκουπίδια, η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο «ρουσφετιών» για τους ΟΤΑ. 

    Παραδόθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Φάκελος της Κύπρου

    Την ιστορικότητα της σημερινής ημέρας παράδοσης του Φακέλου της Κύπρου, από τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπογράμμισαν οι πρόεδροι των δύο κοινοβουλίων, κ. Νικόλαος Βούτσης και κ. Δημήτρης Συλλούρης, κατά την ειδική συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, και την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου.

    Κι άλλο αριστερό χαράτσι: Με προμήθεια οι πληρωμές φόρων με μετρητά στα τραπεζικά γκισέ!

    Προμήθεια θα καταβάλλουν οι φορολογούμενοι που.....

    πληρώνουν με μετρητά τους τις φορολογικές τους υποχρεώσεις στα τραπεζικά γκισέ, μια απόφαση που της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο να επεκταθεί η χρήση πλαστικού χρήματος για την πληρωμή φόρων.

    Ένας στους τρεις ψάχνει δουλειά εκτός Ελλάδας

    • Παραμένει ανοδική η τάση της αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με έρευνα της Adecco Ελλάδας με τίτλο «Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017» ένας στους τρεις Έλληνες δηλώνει πως αναζητεί την τύχη του στο εξωτερικό.

    Τα στοιχεία που προκύπτουν από την... έρευνα αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι και οι υποψήφιοι την κατάσταση στην αγορά εργασίας το 2017, ενώ καταγράφουν τις τάσεις της κοινής γνώμης σχετικά με το θέμα της απασχολησιμότητας την τελευταία τριετία (2015-2017).

    Οι πολιτικές εφημερίδες 15/7/2017

                

                             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων