Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

«Η Γενοκτονία των Ελλήνων» Ένα έγκλημα των Γερμανών εκ προμελέτης



«Αποτελούν επιτυχία  του ελληνικού εγχειρήματός μας οι μόλις 35 έως 45 χιλιάδες θάνατοι αντί των 75 έως 85 χιλιάδων που μας έλεγαν  κάποιοι «ειδικοί» ότι θα μετρούσαμε ετησίως σε απώλειες  εξ αιτίας των περικοπών κατά 40% που επιβάλλαμε μέχρι
τώρα στις δημόσιες δαπάνες στον χώρο της υγείας.  Δεν θα επιτρέψω να πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος από την τσέπη του την αποκατάσταση της υγείας του κάθε Έλληνα χαραμοφάη. Έτσι και αλλοιώς δεν φαίνεται να είναι και τόσο τραγική η κατάσταση στην Ελλάδα, αφού δεν διαμαρτύρεται δημόσια κανένας Έλληνας πολιτικός της αντιπολίτευσης για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας», ...

αυτά και πολλά άλλα παρόμοια έχουν καταγραφεί ως λεχθέντα από την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ στα διάφορα υπουργικά συμβούλια και στις συζητήσεις που έλαβαν χώρα στο Βερολίνο πριν την τελευταία επίσκεψη της στην Αθήνα. Ήταν μια προσπάθεια της καγκελαρίας να απαντήσει στην κριτική που της γίνεται από διεθνείς οργανισμούς για τη στάση που τηρεί ως «Domain leader» στον «εκσυχρονισμό»  της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα.

«Το Γερμανικό ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας» είναι απόλυτα υπεύθυνο και υπερήφανο για τις αποφάσεις του, που διαμορφώνουν απόλυτα και ενεργά την πολιτική που εξασκείται  στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα και  δεν αποδέχεται κριτικές ή ξένες αναμείξεις» ... τόνισε με έμφαση σε δημοσιογράφους ο πρώην Γερμανός υφυπουργός Υγείας Thomas Ilka.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης άσκησε πρόσφατα έντονη κριτική και εναντιώθηκε στην πολιτική των Γερμανών μέσω της δημοσιευθείσας έκθεσης «Equal Access to Health Care». Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο διαμαρτύρεται επίσης σε ψήφισμα του για την εφαρμοζόμενη πολιτική λιτότητας της Τρόϊκας και ειδικά των Γερμανών στις παροχές της δημόσιας Υγείας και επισημαίνει ότι τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα θυσιάζονται σκόπιμα στον βωμό του κέρδους. Το εξειδικευμένο σε ιατρικά θέματα αγγλόφωνο περιοδικό «Lancet» δημοσιεύει συνεχώς επιστημονικές εκθέσεις που κυριολεκτικά θεμελιώνουν με στοιχεία την θέση εκείνη στην οποία υποστηρίζεται ότι στην Ελλάδα εφαρμόζεται μια πολιτική γενοκτονίας. Το αυτό υποστηρίζουν και οι επιδημιολόγοι  David Stucker και Sarajay Basu  στο βιβλίο τους „The Body Economic- Why Austerity kills“. Στη Γενοκτονία των Ελλήνων και στη συστηματική  καταστροφή της ανθρώπινης ζωής προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα Γερμανικά συμφέροντα,  αναφέρονται οι οργανισμοί „medico international“ και το  „Verein demokratischer Ärzte und Ärtzinnen“ (Ένωση δημοκρατικών Ιατρών) στις διαμαρτυρίες τους για την πολιτική που ακολουθεί η Γερμανική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Το ίδιο υποστηρίχθηκε και στην επιστολή του διεθνούς οργανισμού „The European Health Alliance“ προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή λόγω του ιδίου θέματος.

Οι «Βρυξέλλες» σοκαρίστηκαν τόσο από την πλατιά διεθνή κριτική όσο και από την ανένδοτη, την αυταρχική και την σκληρά πεισματική Γερμανική πολιτική στην Ελλάδα, η οποία εφαρμόζεται με ειδική έμφαση  στην  δημόσια Υγεία, έτσι ώστε  αναγκάστηκαν το Σεπτέμβριο του 2013 να οργανώσουν ένα πρόγραμμα βοήθειας για τους Έλληνες ασθενείς που είναι ανασφάλιστοι. Παραχωρήθηκαν 230.000 κουπόνια «μιάς χρήσης» τα οποία έδιναν το δικαίωμα στον δικαιούχο για μια δωρεάν επίσκεψη στο σύστημα Υγείας ....! .... Η άμεση «Μοιρασιά» όμως μόνο των 100.000 εκ των κουπονιών ( με βάση πολύ αυστηρών περιουσιακών κριτηρίων ) οφείλεται στην επιδιώξη της σημερινής κυβέρνησης, γερμανικών συμφερόντων,  των Αθηνών,  να ανταλλάξουν τα υπόλοιπα των κουπονιών με τις ψήφους των οπαδών της στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Η δήλωση του Υπουργού Υγείας, ότι υπάρχει δήθεν συμμετοχή του Ελληνικού κράτους στην χρηματοδότηση των «κουπονιών υγείας», έγινε για λόγους εντυπωσιασμού και είναι απόλυτα ψευδής.

Τι συμβαίνει στην «Ελληνική δημόσια υγεία»;

Τον Μάρτιο του 2010 αποφάσισε η Τρόϊκα ( Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ) να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα της Ελλάδας για την χρηματοδότηση των τρεχουσών συναλλαγών της, με αντάλλαγμα αφενός τα υψηλά επιτόκια και αφετέρου την «ανασύσταση» του Ελληνικού κράτους και των υπηρεσιών του σύμφωνα με τα γούστα, τις θέσεις και τα συμφέροντα των δανειστών του. Τον Τομέα της Υγείας, της δημόσιας διοίκησης, της αυτοδιοίκησης, των τραπεζών, της δημόσιας περιουσίας και των ενεργειακών πόρων και υπηρεσιών, ανέλαβε ως „Domain Leader“ η Γερμανία μέσω των αντίστοιχων ομοσπονδιακών υπουργείων της.

Το Bundesministerium Gesundheit (BMG ) (Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας) ανέλαβε άμεσα δράση στον χώρο της δημόσιας υγείας. Η Γερμανική κυβέρνηση επεξεργάστηκε σε συνεργασία με την „Task Force für Griechenland“ (TFGR) ένα σχέδιο με στόχο τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες αυτοί θεωρούν ως αναγκαίες στην υγεία στην Ελλάδα  («Υγεία εν δράσει» ) και έχοντας αυτό σαν βάση, υπέγραψαν το 2012 ένα „Memorandum of Unterstanding“ (MoU) με την κυβέρνηση των Αθηνών σύμφωνα με το οποίο η δεύτερη συμβαλλόμενη υποχρεώνεται να εφαρμόζει ακριβώς και στο ακέραιο ότι διατάζει το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας και οι, από αυτό εξουσιοδοτημένες,  Γερμανικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες. Η γερμανική κρατική εταιρεία „Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit GmbH“ ( GIZ ) άνοιξε γραφείο στην Ελλάδα ( η διεύθυνσή του αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό των αρχών ασφαλείας ) στο οποίο εγκαταστάθηκαν και εργάζονται 15 Γερμανοί υπάλληλοι της, που αποτελούν το «μακρύ χέρι», το «αυτί» και το «μάτι» των Γερμανών στην Ελλάδα. Τα προγράμματα των μεταρρυθμίσεων επεξεργάζονται από την ιδιωτική Γερμανική εταιρεία „KSB Klinikberatung“ η οποία δουλεύει για λογαριασμό συγκεκριμένων Γερμανικών, Ελβετικών και Ισραηλίτικων κολοσσών στον χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων, των ασφαλιστικών υπηρεσιών όπως και στην διαχείρηση και στην λειτουργία ιατρικών και νοσοκομειακών μονάδων. Την μηχανοργάνωση και την μηχανογράφηση του Ελληνικού συστήματος Υγείας ανέλαβε και έκανε η εταιρεία Γερμανικών συμφερόντων „B und K Informatik und Consulting GmbH“. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι το γενικό «πρόσταγμα» στο σύστημα, τόσο στο διαδικτυακό όσο και στο μηχανοφραφικό ευρίσκεται στην διεύθυνση του Γερμανικού ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας στο Βερολίνο και όχι στην οδό Αριστοτέλους των Αθηνών όπου στεγάζεται το Υπουργείο Υγείας του «Άδωνι Γεωργιάδη».

Η υπουργοποίηση του  Άδωνι Γεωργιάδη υπήρξε το πρώτο που ζήτησαν οι Γερμανοί από την κυβέρνηση των Αθηνών μετά την υπογραφή του Μνημονίου για την Υγεία το 2012. Πρώτα ζήτησαν την αντικατάσταση του  Υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος είχε αντιδράσει με δριμύτητα στα σχέδια των Γερμανών για την Υγεία και μιλούσε δημόσια για τον απάνθρωπο ακρωτηριασμό της, από τον «άνθρωπό» τους, τον προηγούμενο Υπουργό Υγείας.  Επειδή αυτή η επιλογή τους ήταν την εποχή εκείνη πολιτικά ανεπίκαιρη και ανεφάρμοστη, υιοθετήθηκε η πρόταση του Γερμανού διευθυντή της „Task Force“, Horst Reichenbach.  Ο Reichenbach  είχε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Οι πολλές, κατ’ ιδίαν, συζητήσεις μαζί του, τον έπεισαν ότι ο Α. Γεωργιάδης θαυμάζει πραγματικά τη Γερμανία και ότι είναι πιστά προσηλωμένος στην πολιτική της, πράγμα που  τον ανέδειξε ως τον καταλληλότερο για να προταθεί στο Σαμαρά  στην θέση του Υπουργού  Υγείας. Μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο ΥΠΕΧΩΔΕ και  τον  Κωστή Χατζηδάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστηκότητας, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτέλεσε την τρίτη καθαρά Γερμανική επιλογή στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Έκλεισαν μέχρι στιγμής τα 46 από τα 130 δημόσια νοσοκομεία  ενώ μείωσαν κατά 40% τον προϋπολογισμό όσων απέμειναν εν λειτουργία. Απέλυσαν 5.000 ιατρούς και 20.000 νοσοκομειακούς υπαλλήλους.  Επέβαλαν στη συνταγογράφηση φάρμακα αμφιβόλου προελεύσεως, η χρήση δε πολλών εξ αυτών δεν επιτρέπεται καν στην Γερμανική αγορά, τα οποία υπερτιμολόγησαν στο πολλαπλάσιο, έτσι  ώστε η επιβληθείσα συμμετοχή των ασφαλισμένων κατά 25% στην «τιμή»  του φαρμάκου να καλύπτει τελικά κατά 100% το πραγματικό κόστος του. Μείωσαν κατά 50% τα κρεβάτια της «εντατικής» στα νοσοκομεία, διέλυσαν τον κορμό του ΕΚΑΒ και φρόντισαν εσκεμμένα να υπολειτουργούν τα χειρουργεία και οι λοιπές τεχνικές και επιστημονικές υπηρεσίες των δημοσίων νοσοκομείων προκειμένου να οδηγηθεί η «ζήτηση» για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προς τα ιδιωτικά ιατρεία και τα νοσοκομεία.

Οι Γερμανοί διέλυσαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία,  εξαφάνισαν τα περιουσιακά στοιχεία τους και ίδρυσαν τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ  τον οποίο παρουσίασαν ως το νέο εθνικό ασφαλιστικό φορέα,  δήθεν για λόγους συνεργείας και εξοικονόμησης πόρων,  τον έθεσαν δε σε λειτουργία χωρίς να αποδεσμεύσουν τα απαιτούμενα κεφάλαια. Ήδη ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. είναι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του καταχρεωμένος και ανίκανος να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους του ακόμη και σε ένα επίπεδο του 40% των υπηρεσιών που τους παρείχε  πριν αναλάβουν οι Γερμανοί το 2010 την διακυβέρνηση της χώρας.

Εισήγαγαν την περίφημη „Fallpauschale“ (ενιαία/φιξ τιμή ανά περίπτωση) στην περίθαλψη, που αναλύεται και μεταφράζεται πολύ απλά ... και απάνθρωπα.  Ανάλογα με την αρρώστεια θα δαπανάται στο μέλλον για κάθε ασθενή ένα προκαθορισμένο ποσό, που συνεπάγεται ότι είναι προτιμότερο να πεθάνει ο ασθενής παρά να παραβιαστεί το αυστηρό οικονομικό πλαίσιο  έστω και για ένα €υρώ.  Το ζητούμενο των Γερμανών και του συστήματος Υγείας που εφαρμόζουν στην Ελλάδα δεν είναι πλέον η θεραπεία του ασθενούς αλλά η λογική της συγκράτησης των τιμών και του κόστους ανά ασθένεια εντός των δεδομένων του οικονομικού πλαισίου που θέτει ο «νομοθέτης», „Diagnose-bezogene Fallgruppen“ („DRGs, Diagnosis Related Groups“). Υιοθετήθηκε δε στην πράξη για μια σειρά παθήσεων (καρκίνος, διαβήτης, νεφρά, εμφράγματα, εγκεφαλικά κλπ. ) μια νέα τακτική αντιμετώπισης του προβλήματος που διαγνώστηκε. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ και το σύστημα γενικά είναι πλέον «προγραμματισμένα» να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του ασθενούς όχι αμέσως μετά την διάγνωσή του αλλά σε ένα προχωρημένο στάδιο της εξέλιξης του, έτσι ώστε το «αναπόφευκτο» (ο θάνατος) να φέρνει επιτέλους την λύτρωση στον ασθενή και στην κρατική ασφάλεια υγείας το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, αφενός για τη συγκράτηση του κόστους και αφετέρου το άλλοθι ότι δήθεν έκανε τα πάντα για την θεραπεία του ασθενούς. Όποιος ασφαλισμένος ασθενής δεν συμβιβάζεται με την υπάρχουσα κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η  δημόσια υγεία και θέλει να επιζήσει, αναγκάζεται να καταφύγει στους  ιδιωτικούς ιατρούς και να πληρώσει από τη τσέπη του την διαφορά που θα ανακύψει στην τιμή! Οι ανασφάλιστοι και οι ασφαλισμένοι ασθενείς που δεν διαθέτουν ιδιωτική περιουσία και πάσχουν λ.χ. από καρκίνο, από σκλήρυνση κατά πλάκας ή πρέπει να εγχειρηθούν άμεσα στην καρδιά .... είναι καταδικασμένοι από το «σύστημα» των Γερμανών εις θάνατον. Έχει πιστοποιηθεί ήδη ένας τεράστιος και ανεξακρίβωτος αριθμός Ελλήνων ασθενών, οι οποίοι,  μην αντέχοντας τους πόνους και το μαρτύριο της αβεβαιότητας για το  «αύριο» που τους ξημερώνει, αποφασίζουν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν με αδιαλαξία και κυνισμό το πρόβλημα των εκατομμυρίων ανασφάλιστων ανέργων και των οικογενειών τους ή εκείνων των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων που εξαναγκάζονται και εκβιάζονται  από τους σκλαβέμπορους εργοδότες τους να δουλεύουν ανασφάλιστοι για ένα ξεροκόματο. Οι Γερμανοί απαγορεύουν ρητώς στο Ελληνικό δημόσιο να παρέχει δωρεάν θεραπεία στους ανασφάλιστους Έλληνες πολίτες του. Απαιτούν την ρευστοποίηση των σπιτικών τους και των λοιπών περιουσιακών στοιχείων τους. Έχουν καταγραφεί ήδη χιλιάδες περιπτώσεις Ελλήνων που προκειμένου να σώσουν τη ζωή των ανασφάλιστων ατόμων της οικογενείας τους, που είχαν την ατυχία να αρρωστήσουν βαριά, αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα υγιή όργανα του σωματός τους ή εξωθήθηκαν στην πορνεία και στην παρανομία.  «Πλήρωσε ή πέθανε» είναι το νέο γερμανικό αξίωμα που ήρθε να αντικαταστήσει το παλιό ρητό που «στόλιζε»  την είσοδο των ναζιστικών στρατοπέδων, «η δουλειά σε λευτερώνει» (Arbeit macht frei).

Διεθνείς εκθέσεις επιστημόνων πιστοποιούν ότι ήδη το ένα τρίτο των ετήσιων θανάτων  οφείλεται στην τραγική κατάσταση της δημόσιας υγείας. Υπολογίζεται ότι η θνησιμότητα στις ηλικίες από μηδέν έως δέκα ετών αυξάνεται ανά διετία κατά 21% και στις ηλικίες από 55 ετών και άνω κατά 28%.  Ασθένειες όπως π.χ. η φυματίωση, η ελονοσία, η ηπατίτιδα, η χολέρα, η πανούκλα, η πολιομυελίτιδα, ο Dengue πυρετός και αυτός του ιού του Δυτικού Νείλου,  «εορτάζουν» την επανεμφάνισή τους στην Ελλάδα.  Το Αίτζ, οι ψυχασθένειες, ο καρκίνος, τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά επεισόδια και οι αυτοκτονίες «θερίζουν» κυριολεκτικά την Ελληνική κοινωνία. Οι Γερμανοί κατάφεραν μέσα σε τρία χρόνια να μετατρέψουν την παροχή  των ιατροφαρμακευτικών και των νοσοκομειακών υπηρεσιών  σε είδος πολυτελείας  για τους κοινούς θνητούς και σε αγαθό που μπορούν να απολαμβάνουν μόνο οι πλούσιοι ή σε προνόμιο που παρέχεται μόνο στους εγκάθετους του κατοχικού καθεστώτος.

Το 2009  η συνολική δημόσια  τρέχουσα δαπάνη για την υγεία ανήρχετο στα 16,106 δις. €. Οι Γερμανοί θέλουν να το ρίξουν στα 9,6 δις. € που μεταφράζεται λογιστικά στο 6,00% του Ελληνικού ΑΕΠ την ίδια ώρα που αυτοί οι ίδιοι στην δική τους χώρα δαπανούν για την δημόσια υγεία το 11,3% του γερμανικού ΑΕΠ.  Γνωρίζουν βέβαια  ότι η δραματική μείωση των συνολικών δαπανών για την υγεία ισοδυναμεί με τα «προγράμματα ευθανασίας» άλλων εποχών όπου έλαμψε η Γερμανική βαρβαρότητα. Πιστεύουν δε ότι θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία τους αν τα καταφέρουν να  μειώσουν  τις δημόσιες  δαπάνες για την υγεία στο  επιθυμητό όριο των  9,6 δις. € και ταυτόχρονα να περιορίσουν τους επιπλέον θανάτους, που θα οφείλονται στην ποιοτική και στην ποσοτική υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, στους 850.000 για το χρονικό διάστημα της πρώτης δεκαετίας ( μέχρι το 2019) μετά την ημερομηνία εφαρμογής του προγράμματός τους.

Όπως επί ολοκαυτώματος των Εβραίων, οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν τα δόντια, τα μαλλιά, το δέρμα και τα όργανα των θυμάτων τους, προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες τους, έτσι και τώρα δεν ξέχασαν για το κέρδος τους πάλι, να αρπάξουν τη νέα τους ευκαιρία. Το ομοσπονδιακό γραφείο εργασίας της Γερμανίας (Arbeitsamt) χρησιμοποιεί το ιατρικό επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας ώς τζάμπα αποθήκη «ανταλλακτικών» για το δικό τους σύστημα υγείας. Ήδη προσλήφτηκαν και μετακόμισαν στη Γερμανία 432 Έλληνες ιατροί και εκατοντάδες άλλοι τεχνικοί και νοσοκόμοι, ... «χωρίς να μας στοιχίσουν ούτε δεκάρα οι σπουδές και η εκπαίδευσή τους» ... (Brain –Drain – Effekte)  ήταν η ακριβής απάντηση του εκπροσώπου  του Υπουργείου Εργασίας στη γερμανική ομοσπονδιακή βουλή σε επερώτηση του κόμματος  „Die Linke“. Από το εμπόριο των φαρμάκων και την  τεχνική υποστήριξη και τον εφοδιασμό των διαγνωστικών και των νοσοκομειακών κέντρων έως τις προσφερόμενες ιατρικές ασφαλιστικές υπηρεσίες και την τελευταία γάζα που χρησιμοποιείται στο Ελληνικό σύστημα Υγείας, τα πάντα δηλαδή έχουν πέσει στα «χέρια» των Γερμανών. Τα μοντέρνα και τα καλύτερα δημόσια διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία έκλεισαν προκειμένου  να καταλήξουν, «μετά από δημόσιο διαγωνισμό» βέβαια,  στους Γερμανούς . Η „GIZ“, το μακρύ χέρι της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, δηλώνει επίσημα και χωρίς να κοκκινίζει κανένας Γερμανός από ντροπή, ότι ο απώτερος σκοπός των «μεταρρυθμίσεων» στην δημόσια υγεία της Ελλάδας έγκειται στην εξασφάλιση ενός ετησίου «πακέτου/ κύκλου εργασιών» για λογαριασμό της Γερμανικής οικονομίας ύψους 6,5 δις. €. Παρόμοια πακέτα έχουν προγραμματιστεί και συμφωνηθεί με την κυβέρνηση των Αθηνών και σε άλλους τομείς, προκειμένου να εξασφαλίσει  η Γερμανία επιπλέον τζίρους για την οικονομία της,  τόσο από τις  «τοπικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις της  Ελλάδας»  (ετησίως 11,7 δις. €) όσο και από την εκμετάλλευση/διαχείριση των «ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του Ελληνικού ορυκτού πλούτου» (ετησίως 18 δις. €).

Ο Phillipp  Rössler, ο Daniel  Bahr  και ο Hermann  Gröhe   ήταν οι Υπουργοί και ο Stefan  Kapferer, ο Thomas  Ilka   και ο Lutz Stoppe ήταν οι Υφυπουργοί που υπηρέτησαν στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας από το 2010 έως σήμερα και οι οποίοι, με βάση τα πεπραγμένα τους στην Ελλάδα, έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα των Ελλήνων. Είναι οι άξιοι συνεχιστές της παράδοσης των δολοφόνων του Χίτλερ, Heydrich, Eichmann, Bühler, Freisler και των έντεκα λοιπών συνεργατών τους που αποφάσισαν στη σύσκεψη του Wannsee το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Το Ολοκαύτωμα/ η Γενοκτονία των Ελλήνων είναι σήμερα σε πλήρη εξέλιξη. Κανείς από τους Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες, επιχειρηματίες, συνδικαλιστές, δικαστικούς και  ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών δεν τολμά να αντιδράσει στο έγκλημα των Γερμανών. Όλοι τους ανεξαίρετα γνωρίζουν τι συμβαίνει και είναι τόσο θρασύδειλοι, ψεύτες, διεφθαρμένοι και ανήθικοι που προτιμούν να συνεργάζονται δια της σιωπής τους με τους Γερμανούς γενοκτόνους παρά να ορθώσουν το ανάστημά τους και να αντισταθούν στην μοίρα τους. Όσο η ανεργία, η φτώχεια, η εξαθλίωση και η ασθένεια δεν έχει μπουκάρει ακόμη στο δικό του σπίτι, ο κομματικοποιημένος Έλληνας έμαθε να αδιαφορεί και κατάληξε να συμπεριφέρεται σαν Γερμανός.

Όποιος δεν ντρέπεται σήμερα να ομολογήσει ότι είναι Έλληνας και δεν θέλει να καταντήσει  συνεργός του καθεστώτος των Γερμανών στην συστηματική δολοφονία των συμπατριωτών Του, ας αντιδράσει  όσο είναι καιρός ακόμη.      Οι πολιτικές φατρίες, το αδελφοκτόνο μίσος,  τα πολιτικά πάθη του παρελθόντος είναι αυτά που μας οδήγησαν εδώ, στην παρακμή, στην σημερινή καταστροφή και στην αποσύνθεση της κοινωνίας μας. Προσπαθήσαμε να περιγράψουμε την πραγματικότητα που επικρατεί στον χώρο της δημόσιας Υγείας, όσο αυτό ήταν ανθρώπινα δυνατόν, από μια ουδέτερη οπτική γωνία. Η αλήθεια όμως είναι πιο σκληρή απ’ ότι θα μπορούσε αυτή να περιγραφτεί με το γραπτό λόγο. Είναι δύσκολο να μεταφέρουμε τη γερμανική  βαρβαρότητά τους ή το ύφος, την απέχθεια και την απαξίωση που χαρακτηρίζει τον τόνο της φωνής και του λόγου τους όταν μιλούν ειδικά για τους Έλληνες του κρεματορίου, για την Ελλάδα ή για την κρίση που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία. Για τα μουλάρια και τα γουρούνια τους συνηθίζουν να ομιλούν με πιο ανθρώπινο ύφος και με μεγαλύτερο σεβασμό απ’ ότι μιλούν για τους νέους  «Εβραίους» του 21ου αιώνα, τους Έλληνες.

Η κοινοποίηση της αλήθειας προς όλους τους Έλληνες για το τι πράγματι συμβαίνει σήμερα στους κόλπους της δημόσιας Υγείας δεν αποτελεί μόνο ιερό καθήκον μας αλλά αποδεικνύει και το σεβασμού μας προς την μνήμη των ανθρώπων μας που έχασαν λόγω αυτής της κρίσης την μάχη της ζωής. Όσο πιο πλατιά είναι η πληροφόρηση των Ελλήνων πολιτών με τα αληθινά δεδομένα της «Ελληνικής Γενοκτονίας», τόσο πιο αυθόρμητη και δραστική θα διαμορφωθεί  η συσπείρωση τους όσο και η αποφασιστικότητά τους  να αντισταθούν στους τυράννους του καθεστώτος,  στις βίαιες καταστάσεις  που εκβιάζουν και στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττουν υπό την προστασία σύσσωμου του Ελληνικού πολιτικού, του πνευματικού, του επιχειρηματικού και του κρατικού μηχανισμού.

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου