Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 5-7-2017



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά και στη Βόρεια Κρήτη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 28 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 32, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 17 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Μίλα



Να κρύβεσαι πίσω από ψεύτικα χαμόγελα, για να μην σε καταλάβουν.
Να βρίσκεις χίλιες δυο δικαιολογίες, για να αποφύγεις συναντήσεις.
Να κάθεσαι πάντα δίπλα στην έξοδο, για είναι εύκολο να φύγεις αν κάτι γίνει.
Να ντύνεσαι μόνο με ρούχα πρόχειρα, παπούτσια άνετα, να μην σε δυσκολέψει τίποτα αν αποφασίσεις να το σκάσεις.
Να σχεδιάζεις διαδρομές ολόκληρες, μη τυχόν και πέσεις σε κίνηση, μη τυχόν και βρεθείς  σε κόσμο.

Για να μη σου κλέψουν το κινητό...

Συμβουλές για την ασφάλεια από κλοπή, ληστεία, απώλεια κινητών τηλεφώνων από την Ελληνική Αστυνομία

Κατάγραψε και διατήρησε σε ασφαλές μέρος τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής σου. Κάθε κινητό τηλέφωνο έχει έναν 15ψήφιο ΙΜΕΙ αριθμό, ο οποίος είναι μοναδικός και προσδιορίζει την ταυτότητα της συσκευής. Μπορείς να δεις αυτόν τον αριθμό στην οθόνη του κινητού σου τηλεφώνου πληκτρολογώντας *#06# (Αστέρι-Δίεση-Μηδέν-Έξι-Δίεση) .

Βίντεο που σοκάρει: Οι συνέπειες του καπνίσματος στους πνεύμονες

Το τσιγάρο προκαλεί μόνιμη βλάβη στους πνεύμονες και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και κρίση άσθματος σε άτομα που δεν είναι φανατικοί καπνιστές… 
Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στο
κάπνισμα και τον καρκίνο των πνευμόνων, ή το άσθμα, αλλά λίγοι συνειδητοποιούν την πλήρη έκταση των βλαβών που το κάπνισμα μπορεί να κάνει στους πνεύμονές τους. Ακόμη και το παθητικό κάπνισμα (εισπνοή καπνού από το τσιγάρο κάποιου άλλου) μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη μακροπρόθεσμα.

Ένα super «πράσινο» ελληνικό αμαξάκι!

Το πιο πράσινο όχημα ever είναι made in Greece έχει 190χλμ αυτονομία και γεμίζει τις μπαταρίες του όσο το χεις παρκαρισμένο!

  • Έλληνες φτιάξαν το πιο πράσινο όχημα ever
Mία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών προσπαθεί να κάνει τη διαφορά στην ηλιόλουστη Ελλάδα της κρίσης, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Το Sunnyclist είναι ένα ηλεκτρικό-ηλιακό όχημα (κατηγορία L5e) που χρησιμοποιεί μία ισχυρή και περιστρεφόμενη φωτοβολταϊκή γεννήτρια καθώς επίσης και ισχυρούς κινητήρες, για να μεταφέρει τρεις επιβάτες και τις αποσκευές τους με ένα μοναδικό εύρος οδήγησης.

POS: Υποχρεωτική τοποθέτηση μέχρι 27 Ιουλίου – Πρόστιμο 1.500 ευρώ



Τελευταίος μήνας για την εγκατάσταση σε όλη την αγορά

Τελευταία ευκαιρία για χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες στον κλάδο του λιανεμπορίου για την
εγκατάσταση στις επιχειρήσεις τους τερματικών μηχανών ηλεκτρονικών πληρωμών, των γνωστών POS.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίαςαπαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού Δάσους (Σειχ-Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την Επαρχιακή Οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 από ώρα 22.00 μέχρι 06.30 το πρωί της επομένης.

Θέλουν την Κύπρο σε ρόλο «Δούρειου ίππου» για την εισβολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Θα μπορούσαν οι Τούρκοι να υπαναχωρήσουν στις απαιτήσεις τους αναφορικά με τα ζητήματα των εγγυήσεων και της
ασφάλειας, αφού κατάφεραν να σύρουν τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο υπό αυτές τις συνθήκες πρώτα στη Γενεύη και τώρα στην Κρανς Μοντάνα;;;…

Επιστροφή 1000 έως 3000 ευρώ σε χιλιάδες συνταξιούχους. Ποιοι τη δικαιούνται

Με μαζικές προσφυγές μπορούν οι συνταξιούχοι να πάρουν πίσω συνολικά 250.000.000 ευρώ τα οποία έχασαν μέσα σε μια εξαετία από τις συντάξεις τους καθώς τα ασφαλιστικά Ταμεία παρακρατούσαν μεγαλύτερα ποσά απ’ ό,τι έπρεπε υπέρ του ΕΟΠΥΥ.

Ανάλογα με την περίπτωση, οι συνταξιούχοι μπορούν να λάβουν από 1000 έως 3000 ευρώ.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

 Την απάντηση ίσως τη δόση η εγκυμονούσα ιστορία, η οποία αμήχανη και βουβή παρακολούθησε, εν χορδαίς και οργάνοις, τούτη την αδιανόητη δήλωση της Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, την οποία
έκανε από χειρογράφου ενώπιον του σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας, καταγγέλλοντάς του την απόφασή της, για την εκλογή του στον Προεδρικό θώκο. Να, λοιπόν, η εθνομειοδοτική προσφώνηση της Προέδρου της Βουλής:

Τρομακτική τηλεφωνική απάτη: Αν κάποιος σας ρωτήσει αυτό το πράγμα, κλείστε αμέσως το τηλέφωνο



Και στην Ευρώπη έρχεται μια νέα τηλεφωνική απάτη, θύμα της οποίας έχουν ήδη πέσει χιλιάδες πολίτες στις ΗΠΑ, κυρίως στη Φλόριντα, την Πενσυλβάνια και τη Βιρτζίνια.

Στη Βρετανία, όπου καταγράφηκαν τα πρώτα ευρωπαϊκά κρούσματα, ήδη οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό και προειδοποιούν τους πολίτες να προσέχουν πολύ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων