Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Καιρός: για Παρασκευή 23-6-2017



 Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς και πιθανόν στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου περιμένουμε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017. Τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Αξίζει να το διαβάσετε: Ο Θεός πάντα είναι εκεί που πρέπει και μας δίνει ότι χρειαζόμαστε!



Μια φορά κάποιος ζήτησε απ’ το Θεό ένα λουλούδι και μια πεταλούδα. Ο Θεός όμως αντί γι’ αυτά Του έδωσε ένα κάκτο και μια κάμπια.
Αυτό στεναχώρησε τον άνθρωπο. Δεν μπόρεσε να καταλάβει, γιατί δεν 
πήρε αυτό που ζήτησε. Είπε μέσα του, λοιπόν:
Ο Θεός έχει να νοιαστεί για τόσους ανθρώπους… Και αποφάσισε να μην ζητήσει εξηγήσεις. Μετά από λίγο καιρό πήγε να κοιτάξει αυτά που του είχαν δοθεί και τα ‘χε ξεχάσει.

Ο πιο γρήγορος τρόπος να παγώσετε μια μπύρα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κρύα μπύρα το καλοκαίρι, με τις υψηλές, ωστόσο, θερμοκρασίες να καταστρέφουν πολλές φορές την απόλαυση.

Βίντεο στο Youtube αποκαλύπτει τον τρόπο να «κρυώσει» η μπύρα γρήγορα, για να την χαρείτε όπως σας αξίζει. Εκτός από τα κουτάκια μπύρας, θα χρειαστείτε μία μεταλλική σαμπανιέρα, πάγο, ένα φλιτζάνι αλάτι και χαρτί κουζίνας.

Πριν φύγετε διακοπές, βάλτε ένα κέρμα στην κατάψυξη!

Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη. Και μάλιστα σοβαρός.

– Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά τη διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.

– Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.

Ο σεισμός απομάκρυνε κατά 4 εκατοστά τη Λέσβο από τη Χίο!



Κατά 4,4 εκατοστά απομακρύνθηκε η Λέσβος από τη Χίο εξαιτίας του μεγάλου σεισμού μεγέθους 6,1 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12 Ιουνίου!
Αυτό υποστηρίζει μιλώντας στην εφημερίδα » Τα Νέα» ο γεωλόγος -σεισμολόγος και διευθυντής Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών Θανάσης Γκανάς.

Τα ελληνικά επίσημη ξένη γλώσσα στα Λύκεια του Βελγίου



Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας , Ιστορίας και Λογοτεχνίας στα σχολεία του Βελγίου
Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις Βρυξέλλες για την υπογραφή Χάρτας Συνεργασίας μεταξύ της Γαλλόφωνης Κοινότητας του Βελγίου και της Ελληνικής Δημοκρατίας
Την Πέμπτη 15/6/2017 στις Βρυξέλλες, υπογράφηκε από τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κο Κωνσταντίνο Ζουράρι και την Υπουργό Παιδείας της Γαλλόφωνης Κοινότητας κα Marie – Martine Schyns η Χάρτα Συνεργασίας «Εισαγωγή σε Γλώσσα και Πολιτισμό», ένα πρόγραμμα διμερούς συμφωνίας ανάμεσα στη Γαλλόφωνη Κοινότητα του Βελγίου και την Ελληνική Δημοκρατία.

Ποια μνημόνια και ποιες «συμφωνίες»; Μικρή σημασία έχουν! – Η γεωπολιτική θα μας «καθαρίσει»



Πράματα και θάματα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας αυτές τις μέρες, ωστόσο η επικέντρωσή μας στο ζήτημα του χρέους μάς περιόρισε το οπτικό πεδίο, μας μίκρυνε τον ορίζοντα και μας αποπροσανατόλισε.

Το μείζον γεγονός που σφραγίστηκε από διαδοχικές επισκέψεις Γερμανών και Αμερικανών αξιωματούχων των ενόπλων δυνάμεων είναι η μείωση της σημασίας του ρόλου της Τουρκίας στη Δυτική Συμμαχία και η δυνητική αύξηση της δικής μας σημασίας.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα διόδια στην Εγνατία οι δήμοι της Β. Ελλάδας



Να ενώσουν τις δυνάμεις του αποφάσισαν Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων της Βόρειας Ελλάδας, τα όρια των οποίων διατρέχει ο οδικός άξονας της Εγνατίας Οδού, με αφορμή το θέμα της «χωροθέτησης σταθμών διοδίων».
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση οι δήμοι της Βορείου Ελλάδος:

Καθόμαστε πάνω σε βουνό χρυσό και πήγαμε στο ΔΝΤ; Διαβάστε που είναι το βουνό.



Η κυρία Γκόλια που υπογράφει το παρακάτω άρθρο είναι Δρ. Χημικός Γεωπόνος. Το αναφέρουμε γιατί όσα υποστηρίζει στο άρθρο της είναι τόσο συγκλονιστικά όσο και απίστευτα.

Επειδή κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζει,πλην των συναδέλφων της επιστημόνων,διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Weather on Demand: Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα


Ο ΕΛΓΑ κάνει τροποποίηση καιρού σε επιλεγμένες περιοχές για χαλαζική προστασία, με τα αεροπλάνα της 3Δ, εκεί που τελικά… συνεχίζει να πέφτει το περισσότερο χαλάζι

Θυμίζει λίγο η υπόθεση τις τακτικές της μαφίας που προσέφεραν προστασία από… τον εαυτό της!

Ήρθε η ώρα να δούμε ποιος προκαλεί την κλιματική αλλαγή και ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτήν; Μικρά και μεγάλα αεροπλάνα, με μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Και το αποτέλεσμα είναι, αντί η χώρα να έχει επάρκεια σε αγαθά που μπορεί να παράξει και να κάνει εξαγωγές, στο τέλος να εισάγει, ενώ ο αγροτικός κόσμος να ψάχνει τρόπους πως θα ξανασπείρει τα χωράφια του.

Μηχανογραφικό 2017: Πώς να συμπληρώσετε σωστά το δελτίο σας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε



Η «αυλαία» για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2017 έπεσε τη Δευτέρα (19/06) για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, ενώ σήμερα, Τετάρτη (21/06) πέφτει και τα ΕΠΑΛ...

Από σήμερα, Τετάρτη (21/06) ξεκινούν οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων, οι οποίες ολοκληρώνονται την Παρασκευή (14/07).

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/6/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων