Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Weather on Demand: Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα


Ο ΕΛΓΑ κάνει τροποποίηση καιρού σε επιλεγμένες περιοχές για χαλαζική προστασία, με τα αεροπλάνα της 3Δ, εκεί που τελικά… συνεχίζει να πέφτει το περισσότερο χαλάζι

Θυμίζει λίγο η υπόθεση τις τακτικές της μαφίας που προσέφεραν προστασία από… τον εαυτό της!

Ήρθε η ώρα να δούμε ποιος προκαλεί την κλιματική αλλαγή και ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτήν; Μικρά και μεγάλα αεροπλάνα, με μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Και το αποτέλεσμα είναι, αντί η χώρα να έχει επάρκεια σε αγαθά που μπορεί να παράξει και να κάνει εξαγωγές, στο τέλος να εισάγει, ενώ ο αγροτικός κόσμος να ψάχνει τρόπους πως θα ξανασπείρει τα χωράφια του.



Οι ευθύνες των κυβερνώντων είναι τεράστιες, όσο τεράστιες και οι τσέπες της 3Δ που θα ήταν χαρά της να μην μείνει σπιθαμή ελληνικής γης αψέκαστη!

Το Κίνημα Επιβιώνουμε έχει αφιέρωμα στο θέμα της Τροποποίησης Καιρού στη χώρα μας, μια εντελώς αμφισβητούμενη πρακτική που όχι μόνο δεν ωφελεί αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά συμβάλλει στην καταστροφή τους. Κάποιοι ωστόσο επιμένουν, γιατί τα συμφέροντα είναι πολλά, ενώ στον αγροτικό κόσμο επικρατεί το χάος και το γνωστό διαίρει και βασίλευε.



Διαβάστε το αφιέρωμα

Weather on Demand: Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα 

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου