Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 1-6-2017



Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες θα δώσουν βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα ορεινότερα τμήματα και πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Αυτοί που σε αγαπάνε



Κανένας δεν απαιτεί από σένα να πετύχεις. Κανένας δεν σου ζητάει να είσαι ακούραστος, να μην σπάσεις, να είσαι πάντα ο δυνατός. Κανείς δεν σου ζητά να είσαι τέλειος, ή να έχεις την δυνατότητα τα πάντα να προσφέρεις.
Κανένας, από αυτούς που σε αγαπούν…
Να είσαι άνθρωπος θέλουνε. Απλός. Δεκτικός. Χαρούμενος. Συζητήσιμος. Προσιτός.

Νέο φάρμακο «χτυπά» όλους τους καρκίνους


Γενετική «λύση» για όγκους σε όποιο όργανο κι αν εμφανιστούν

Από την
Κατερίνα Στυλιανέα


Το πρώτο αντικαρκινικό φάρμακο γενικευμένης δράσης, που παρεμβαίνει γενετικά στα καρκινικά κύτταρα σε όποιο όργανο κι αν αναπτύσσονται αυτά, εγκρίθηκε για κλινική χρήση από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων FDA.

Καταργούν τέσσερα επιδόματα για χαμηλά εισοδήματα



  • Κόβονται επιδόματα σχολείου, ανεργίας, απροστάτευτων παιδιών και… απόλυτης ένδειας.


Αμεση κατάργηση από τις 19 Μαΐου προβλέπει το 4ο Μνημόνιο για... 4 επιδόματα που θεσπίστηκαν και χορηγούνταν με εισοδηματικά ή κοινωνικά κριτήρια, με την «υποσχετική» ότι πλέον όσοι ήταν δικαιούχοι αυτών των κοινωνικών παροχών θα ενταχθούν και θα εισπράττουν οικονομική βοήθεια από το εγγυημένο εισόδημα (ΚΕΑ).

Πώς η ΕΕ ξεπούλησε την Ελλάδα και την έκανε μουσουλμανικό γκέτο


Πώς η ΕΕ ξεπούλησε την Ελλάδα και την έκανε μουσουλμανικό γκέτο.Κοινοποιήστε το βίντεο να ξυπνήσουν οι Έλληνες που κοιμούνται ακόμα....

Νέο σύστημα για εξαγορά πλασματικών ετών

«Κλειδώνει» ο νέος τρόπος υπολογισμού για τα πλασματικά έτη, που οδηγεί μια σειρά από ασφαλισμένους σε αύξηση του κόστους εξαγοράς. Η επίμαχη εγκύκλιος αναμένεται να εκδοθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, οριστικοποιώντας τις λεπτομέρειες εφαρμογής του νόμου Κατρούγκαλου.

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ… ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλος σάλος δημιουργήθηκε στην μουσουλμανική κοινότητα της Σερβίας από την απόφαση των σερβικών αρχών να κατεδαφιστεί ένα μεγάλο τζαμί στην σερβική πρωτεύουσα που ανάγειρε η λεγομένη «Ισλαμική Ένωση», που θέλει να λειτουργεί σαν κράτος εν κράτη, χωρίς όμως να τηρήσει τις νόμιμες προδιαγραφές.
Όπως αναφέρεται ένα μουσουλμανικό τέμενος στην περιοχή Zemun του Βελιγραδίου, το οποίο όμως είχε οικοδομηθεί χωρίς να πάρει κάποια άδεια από τις σερβικές αρχές, προφανώς με το αυτοδίκαιο της ανοχής στην ισλαμική κοινότητα, κατεδαφίστηκε πάραυτα και οι εικόνες της κατεδάφισης του αναρτήθηκαν στα τουρκικά ΜΜΕ.

Απίστευτο: Απαγόρευσαν την είσοδο στην αρχαιολόγο Κ. Περιστέρη από την Αμφίπολη

Απίστευτο: Απαγόρευσαν την είσοδο στην αρχαιολόγο Κ. Περιστέρη από την Αμφίπολη
Πικραμένη και απογοητευμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού δηλώνει η αρχαιολόγος που έγινε διεθνώς γνωστή από τις ανασκαφές της στην Αμφίπολη. «Σ’ αυτό το σημείο έφτασε η μικροψυχία τους, να βάλουν τον φύλακα να μου απαγορεύσει την είσοδο, σε ποιον, σε μένα, και πού, στον χώρο που μετρώ εκατοντάδες ξενύχτια», λέει η Κατερίνα Πειστέρη στο thessnews.gr

ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ


  

  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Άμεση και γρήγορη λύση στους σοβαρούς μυοσκελετικούς  τραυματισμούς αθλητών και όχι μόνο,   δίνει πλέον η χρήση βλαστοκυττάρων σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην Ελλάδα.
 Η χρήση των βλαστοκυττάρων, σύμφωνα με τους αθλιάτρους,  τείνει να γίνει η βασική θεραπεία  επιλογής στην αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών, που σε πολλές περιπτώσεις καταστρέφουν λαμπρές καριέρες αθλητών.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του διεθνή μπασκετμπολίστα και πρωταθλητή  Ευρώπης με την Fenerbahce Κώστα Σλουκα, ο οποίος μόλις σε 28 ημέρες μετά την θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην Αθήνα, ήταν στην διάθεση του προπονητή του Ζέλικο Ομπραντοβιτς!

Πάγωσε η Τουρκια!!!!

ΠΟΜΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

του Φραγκούλη Φράγκου
Από την Ελλάδα και την πόλη της Κομοτηνής, η Ζεϊνέπ Παδαλί Μεχμέτ και η Ελίφ Αχμέτ Αρήφ αντιπροσώπευσαν την Ελλάδα στην Διεθνή Ολυμπιάδα Τούρκικης Γλώσσας και κέρδισαν χρυσά μετάλλια στην κατηγορία της ποίησης και στην κατηγορία της έκθεσης.

Τι αλλάζει από την 1η Ιουνίου στην καταβολή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Τι αλλάζει από την 1η Ιουνίου στην καταβολή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα
Υποχρεωτική θα είναι από μεθαύριο 1 Ιουνίου η πληρωμή από όλους τους εργοδότες των μισθών και γενικότερα όλων των αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, μέσω τραπεζικού λογαριασμού προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας
Με την απόφαση θεσπίζεται η υποχρεωτική καταβολή αποδοχών των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/5/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων