Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 16-4-2017



Την Κυριακή του Πάσχα στη Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσει συννεφιά με τοπικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, φαινόμενα τα οποία το μεσημέρι θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα τμήματα και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενώ μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν, δίνοντας λίγες πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Τις βραδινές ώρες βροχές θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα.

Καλή Ανάσταση!

                                  


                             

Όλες οι αλλαγές στο νέο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»



Σημαντικές αλλαγές ως προς τα χρηματικά όρια και τα ποσοστά επιδότησης αλλά και τις διαδικασίες ένταξης περιλαμβάνει το νέο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» που σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και για το οποίο είναι θέμα χρόνου η προκήρυξή του δεδομένου ότι απομένει ακόμα η εκκρεμότητα των εγκρίσεων των υπουργείων. Οι αιτήσεις δε, θα γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

«Με 200 εώς 500 δολ. αγοράζεις έναν μετανάστη»

  • Δραματικό SOS από τον ΟΗΕ για τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα.

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε για ακόμα μια φορά ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών για τους ολοένα αυξανόμενους αριθμούς των μεταναστών από την... υποσαχάρια Αφρική που φτάνουν στην Λιβύη και πωλούνται σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΟΥΣΗ: «Η έκρηξη του Ελληνα θα έρθει ξαφνικά»

«Επειδή η Ελλάδα δεν λειτουργούσε ποτέ γραμμικά, αλλά πάντοτε χαοτικά, η έκρηξη όταν γίνει θα γίνει χωρίς να την προβλέψεις», εκτίμησε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης 
απαντώντας στο ερώτημα γιατί η ελληνική κοινωνία μοιάζει απαθής να παρακολουθεί τον κατήφορο.

Και πρόσθεσε ότι «ο Έλληνας ποτέ δεν πάει σε μία ένταση που συνεχώς ανεβαίνει, ξαφνικά κάνει ένα μπραφ».

«Σφαλιάρα» στους Άθεους – Αναλαμβάνουν οι Αστυνομικοί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός!


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιθυμεί να αναλάβει τα έξοδα μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα.


H ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους

ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!


ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ;;;

Αυτό το συνεχές έγκλημα σε βάρος του λαού έχει τραγικές συνέπειες και θα έχει ακόμη τραγικότερες τα επόμενα χρόνια, όσο ο λαός περιμένει απαθής τον σφαγιασμό του.

Ποιοι μισθωτοί χάνουν την έκπτωση φόρου -Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να αποδεικνύουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές



«Μύριζε» από μακριά, αλλά πλέον πιστοποιείται με τη… βούλα της ΑΑΔΕ, ότι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές που γίνονται από την αρχή της χρονιάς, θα πρέπει να αποδειχθούν από τους ίδιους τους φορολογούμενους!

Σοκαριστικό: Δείτε πώς πέθανε ο Ιησούς... Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση! (Εικόνες)



Τι αποκαλύπτει ο Φίλιππος Κουτσάφτης
Σε μια εκπληκτική συνέντευξή του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών… και ίσως ο πιο «διάσημος» ιατροδικαστής των τελευταίων ετών, κ. Φίλιππος Κουτσάφτης αναλύει το ποιες ήταν οι αιτίες και η επίπτωση κάθε βασανιστηρίου, βάσει των οποίων τελικά ο Χριστός πέθανε.
Ο κ. Κουτσάφτης, έχει κάνει μια συστηματική μελέτη εξετάζοντας όλες τις πηγές και αναλύοντας τα Πάθη, αλλά και τον μαρτυρικό θάνατο που είχε ο Χριστός, με επιστημονικό τρόπο. Στη συνέντευξη που ακολουθεί επιχειρεί να δώσει –στο μέτρο του εφικτού- μια επιστημονική μελέτη για το πώς προήλθε ο θάνατός Του.

«Κεραυνοί» ιερέα κατά των άθεων και βουλευτών της κυβέρνησης (βίντεο)

Ιερέας από τη Ρόδο μετά τη λειτουργία τα «ψάλλει» στην κυβέρνηση και τους άθεους. Αφορμή φαίνεται να είναι οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά του Αγίου Φωτός.

Στο παρακάτω βίντεο, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο ιερέας κάνει σφοδρή επίθεση και δηλώνει: «Όλοι οι άθεοι παίρνουν συντάξεις 7-8 χιλιάδες ευρώ το μήνα, χωριστά τα έξτρα τους. Δυστυχώς αυτοί οι άθεοι παίρνουν, παίρνουν, παίρνουν... Είναι άθεοι είναι κλέφτες, είναι απατεώνες, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, τα ρεμάλια, είπε μεταξύ άλλων.

Το συγκλονιστικό χειρόγραφο του Ποντίου Πιλάτου που οδήγησε τον Χριστό στη σταύρωση

Το συγκλονιστικό αυτό έγγραφο, το οποίο υπέγραψε ο Πόντιος Πιλάτος για την απόφαση της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού παρέμεινε μέχρι το 1309 μ..Χ. τελείως άγνωστο, οπότε βρέθηκε
στη γνωστή σε όλους σήμερα για τον καταστροφικο σεισμό πόλη (L’Aquila) της Κεντρικής Ιταλίας, κοντά στην οποία έχει ανακαλυφθει η αρχαία ρωμαϊκή πόλη του Αμιτερνο, όπου βρέθηκε το σπίτι του Πόντιου Πιλάτου.

Δείτε πού βρίσκεται σήμερα το ακάνθινο στεφάνι του Χριστού!

Πού δώρισαν οι Παλαιολόγοι τα Άχραντα Πάθη του Ιησού Χριστού
Οι Παλαιολόγοι λέγεται ότι δώρισαν στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, τα Άχραντα Πάθη του Σωτήρος Ιησού Χριστού, μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και το ακάνθινο στεφάνι.
Τα Άχραντα Πάθη του Χριστού είναι τεμάχια από το Τίμιο Ξύλο, το ακάνθινο Στεφάνι, τη Χλαμύδα, τον Κάλαμο, τον Σπόγγο, τα καρφιά, τα οποία σώζονται άθικτα μέχρι σήμερα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/4/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων