Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 28-3-2017



Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 αρχικά αναμένονται τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο, την Κρήτη και την ηπειρωτική χώρα, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την Κρήτη. Από το απόγευμα οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, και το νότιο Αιγαίο. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες ή όμβρους υπάρχει το απόγευμα στην δυτική και νότια Πελοπόννησο, και το νότιο Ιόνιο.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ: «Σώστε την πατρίδα – Ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία»



Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ,πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μίλησε στο δείπνο της Ομογένειας στο HILTON της Νέας Υόρκης χθες, ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.
Ο Στρατηγός Φράγκος κάλεσε τους ομογενείς να κινητοποιηθούν και να διασώσουν με επιχειρηματικές κινήσεις τη δημόσια περιουσία που απειλείται από ξένους επενδυτές, σύμφωνα με το militaire.gr, μεταξύ των οποίων και Τούρκους.

Αυτός είναι ο ξηρός καρπός που πρέπει να τρώτε αν έχετε ζάχαρο

Για τους περισσότερους από εμάς οι ξηροί καρποί είναι συνδεδεμένοι με την αύξηση του βάρους, επειδή έχουν κατά κανόνα αρκετές θερμίδες. Ως εκ τούτου τους αποφεύγουμε εντελώς, αλλά αυτό είναι λάθος.
Σε μια ισορροπημένη διατροφή, οι ξηροί καρποί μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην υγεία μας.

Πόσα ξόδεψαν οι Έλληνες σε κινητά και υπολογιστές το 2016



Παρά την οικονομική στενότητα, οι εισαγωγές δεν περιορίστηκαν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας "Καθημερινή", η έλλειψη παραγωγής αγαθών ζωτικής σημασίας (π.χ. πετρέλαιο και φάρμακα) σε συνδυασμό με την αποβιομηχάνιση της χώρας διατηρούν το ετήσιο κόστος των εισαγωγών στα 43-44 δισ. ευρώ, δηλαδή στα επίπεδα του 2004.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΝΑ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ!!!«Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΈΘΑΝΕ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟ ΦΥΤΌ»!!!ΤΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΆ ΛΌΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΊΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ]

Υπάρχουν τα πάντα σ’αυτόν τον κόσμο, τα καλύτερα και τα χειρότερα. Το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο των φυτών. Οι περισσότεροι από μας θα συμφωνήσουν πως κάθε σπίτι χρειάζεται λίγο πράσινο και υπάρχουν και μερικοί που θα ήθελαν το σπίτι τους να μοιάζει με τροπικό δάσος.

Ωστόσο, παρόλο που υπάρχουν κάποια φυτά που είναι πολύ ωφέλιμα για τον άνθρωπο, υπάρχουν και κάποια που μπορούν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

ΣτΕ: Επί δεκαετίες αντισυνταγματικοί οι νόμοι της Μεταφοράς Συντελεστή Δόμησης - Το Δημόσιο υποχρεούται να αποζημιώνει με τεράστια ποσά χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων!


Το Δημόσιο υποχρεούται να αποζημιώνει με τεράστια ποσά χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν τον τίτλο λόγω των αντισυνταγματικών νόμων
Το Δημόσιο υποχρεούται να αποζημιώνει με τεράστια ποσά χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν κατόρθωσαν επί σειρά ετών να αξιοποιήσουν τον τίτλο Mεταφοράς Συντελεστή Δόμησης (ΜΣΔ), τον οποίο τους έχει δώσει μεν η Πολιτεία και τον έχουν στα χέρια τους, αλλά λόγω των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που επί σειρά ετών κρίνουν αντισυνταγματικό το νομοθετικό πλαίσιο της ΜΣΔ, δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τον τίτλο ο οποίος παραμένει «νεκρός».

Από το 2010 έως το 2017 η σωρευτική ζημία στην Ελλάδα ήταν 477 δισ. ευρώ και έναντι της ζημίας αυτής δανειστήκαμε 250 δισ


Χάσαμε 477 δισεκ. και δανειστήκαμε 250 δισεκ. που σημαίνει ότι συνολικά έχουμε δραματικά επιβαρυνθεί 720 δισεκ. γιατί το δάνειο είναι κεφάλαιο που πρέπει να επιστραφεί δεν είναι εθνικός πλούτος.....
Μεταξύ 2010 και 2017 πόση ήταν η σωρευτική ζημία στην Ελλάδα;
Για να δοθεί μια απάντηση τεκμηριωμένη θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκριτικά στοιχεία μεταξύ 2010 και 2017.

Η τελευταία ελπίδα: Ξεκινούν οι γεωτρήσεις στον πατραϊκό για πετρέλαιο- Σε όλη την Ελλάδα μέχρι το 2020




ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ. 

Ένας απίστευτος θησαυρός κρύβεται στα έγκατα της ελληνικής γης και είναι η τελευταία ελπίδα στο να σωθεί η Ελλάδα και βγει από τον κυκεώνα των μνημονίων της, και μιλάμε φυσικά για τους  υδρογονάνθρακες, δηλαδή το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Eίναι η μόνη λύση που παρουσιάζεται για να μηδενίσει το χρέος της, να έρθει η ανάπτυξη και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

ΜΠΑΜ και κάτω. Σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς οδηγούνται 25.000 ακίνητα με ένα κλικ


Το…δρόμο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών παίρνουν 10.000 ακίνητα για εφέτος και άλλα 15.000 για το 2018. Ήδη οι τράπεζες έχουν «πακετάρει» τα πρώτα ακίνητα μεγάλων οφειλετών, τα οποία θα εκπλειστηριάσουν ως το τέλος της χρονιάς.

Οι πλειστηριασμοί με ένα… κλικ θα τεθούν σε εφαρμογή με υπουργική απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης ενώ θα διενεργούνται όχι μόνο Τετάρτη, αλλά και Πέμπτη ή Παρασκευή από τις 10 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. Ως τόπος διενέργειας του πλειστηριασμού ορίζεται η έδρα του συμβολαιογράφου και όχι το Ειρηνοδικείο.

Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να το εφαρμόζουμε και εμείς στην ζωή μας!


1

Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον 
από τους μαθητές του.Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της “τριπλής διύλισης”. “- Τριπλή διύλιση;” ρώτησε με απορία ο γνωστός του.

Πάτρα: Η σημαιοφόρος μητέρα τριών παιδιών που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Πάτρα: Η σημαιοφόρος μητέρα τριών παιδιών που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Δεν το έβαλε κάτω. Κι ας ήταν δύσκολο το εγχείρημα, η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών, Παναγιώτα Γεωργοπούλου, είναι μια άριστη μαθήτρια του 3ου Εσπερινού Λυκείου της Πάτρας και χθες στην παρέλαση κράτησε υπερήφανα την Ελληνική Σημαία.
Η ίδια δήλωσε ευτυχισμένη και έστειλε το μήνυμα να μην εγκαταλείπουμε ποτέ τα όνειρά μας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων