Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 21-3-2017



Καλές καιρικές συνθήκες με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 21 Μαρτίου σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Μετά το μεσημέρι όμως στα νότια θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες αργά το βράδυ αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές στη Νότια Πελοπόννησο, στις Νότιες Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες.

Έξι χρήσιμες ιστορίες μας… διδάσκουν! (2η ιστορία)


Perierga.gr - Έξι χρήσιμες ιστορίες μας... διδάσκουν!


Έξι μικρές ιστορίες-παραβολές που μας οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα για θέματα διοίκησης αλλά και γενικότερα κοινωνικής συμπεριφοράς.
Μάθημα  2o:
Ένας ιερέας μετέφερε με το αυτοκίνητο του μια νέα καλόγρια.
Αυτή σταύρωσε τα πόδια της και φάνηκαν οι καλλίγραμμοι μηροί της.
Ο ιερέας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για λίγο και όταν συνήλθε έβαλε το χέρι του πάνω στο γόνατο της.

Απίστευτο ρόφημα «εξαφανίζει» το λίπος στην κοιλιά χωρίς γυμναστική!



Το λίπος στην κοιλιά δεν είναι μόνο το πιο επιβλαβές λίπος στο σώμα σας, το οποίο και συνδέεται με πολλές ασθένειες, είναι ταυτόχρονα και αντιαισθητικό και εκείνο που άντρες και γυναίκες πασχίζουν να εξαφανίσουν.
Το υπερβολικό λίπος γύρω από το στομάχι μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη της καρδιακής νόσου, της υπέρτασης, σε μεταβολικές δυσλειτουργίες, άσθμα, τη νόσο Alzheimer, την αθηροσκλήρωση και σε προβλήματα γονιμότητας.

Γιγάντιο σκάνδαλο 13 δις με υπογραφή Σημίτη, με ένα SWAP αξίας 2,8…πού θα πληρώνεται μέχρι το 2037. Στην ουσία πρόκειται για δανεισμό με επιτόκιο 500% που συνιστά έγκλημα...



Θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Γιγάντιο σκάνδαλο 13 δις με υπογραφή Σημήτη

13 δισεκατομμύρια, μόνο για τόκους καλείται να πληρώσει το ελληνικό δημόσιο για να ξεχρεώσει τη μεγάλη απάτη, που έστησε ο Κώστας Σημίτης,
συνεννοημένος με την τότε γερμανική κυβέρνηση, με καγκελάριο τον Γκέρχαρντ Σρέντερ και την Goldman Sachs το 2001, προκειμένου να αποκρύψουν χρέος 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ της χώρας μας, που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθούμε στην ευρωζώνη.

Έρχονται αυστηρά μέτρα και πρόστιμα για όσους κλέβουν ρεύμα



Δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των ρευματοκλοπών θέτει σε εφαρμογή η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας σε συνεργασία με τους φορείς της αγοράς ρεύματος καθώς το φαινόμενο, λόγω της κρίσης και παρά την αύξηση των ελέγχων τα τελευταία χρόνια, έχει λάβει πρωτοφανείς διαστάσεις.

Δ.Βίτσας: «Μιλάνε όλοι μιλάει και ο... Κ.Σημίτης που το μισό υπουργικό του συμβούλιο είναι φυλακή;»

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας παίρνοντας την σκυτάλη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον Κώστα Σημίτη είπε πως «τα 320 δισ.ευρώ δεν παρήχθησαν από τον ουρανό αλλά από ένα σύστημα διαφθοράς,
μιλάει ο κύριος Σημίτης που οι μισοί του υπουργοί είναι φυλακή ή κρατούμενοι» αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην πρωθπουργού ότι «το Grexit που πλανάται πάνω από την κοινωνία».

Με την εαρινή ισημερία ξεκινά η άνοιξη, που μειώνεται ετησίως κατά ένα λεπτό



Το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου στις 12:29 θα αρχίσει επίσημα η άνοιξη στο βόρειο ημισφαίριο, ενώ στο νότιο ημισφαίριο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο
Το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 12:29 ώρα Ελλάδας θα υπάρξει εαρινή ισημερία. Θα αρχίσει έτσι και επίσημα η ‘Ανοιξη του 2017 στο βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η χώρα μας. Αντίστροφα, στο νότιο ημισφαίριο θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Ο παπάς, τα «μισά» παπούτσια και οι ΜΚΟ: Τα απίστευτα κόλπα της φοροδιαφυγής

Διάφορους τρόπους έχουν βρει πολλοί για να μην καταβάλουν τους φόρους που τους αναλογούν και να κρύβουν τα πραγματικά του εισοδήματα

Απίστευτους τρόπους για να φοροδιαφεύγουν έχουν βρει πολλοί Έλληνες προκειμένο να κρύψουν τα πραγματικά τους εισοδήματα.

Άδειο το πιάτο για τους μαθητές δημοτικού της δυτικής Θεσσαλονίκης

Τρεις μήνες μετά η εξαγγελία του Αλ. Τσίπρα παραμένει ανεκπλήρωτη- Ερωτήματα και ψίθυροι σχετικά με το διαγωνισμό εξπρές για την ανάθεση του έργου
Του Νίκου Ηλιάδη
Στις 8 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ανακοινώσει την παραχώρηση του στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο δήμο. Στη διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης ρώτησε τον πρωθυπουργό τι απέγινε το πρόγραμμα για τη χορήγηση των 30.000 σχολικών γευμάτων σε μαθητές δημοτικού οκτώ δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης,

Οι Ελληνες αποποιούνται τη γονική κληρονομιά λόγω ΕΝΦΙΑ, εφορίας -Τι γίνεται στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης

Η Ελλάδα της κρίσης δημιουργεί ένα νέο τύπο Νεοέλληνα, πολύ μακριά από τα στάνταρ των περασμένων δεκαετιών που κυριαρχούσε το δόγμα "να έχεις, παιδάκι μου, ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου".
Αυτός ο Νεοέλληνας, μη αντέχοντας τα βάρη που κουβαλούν πλέον τα ακίνητα, απομακρύνεται από αυτό που κάποτε όλοι θεωρούσαν σίγουρη επένδυση: Την ακίνητη περιουσία.

Αυτισμός: Ελπίδες για έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση χάρη σε τεστ αίματος

Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα πειραματικό τεστ
αίματος, το οποίο, όπως είπαν, μπορεί να ανιχνεύσει τον αυτισμό σε ποσοστό πάνω από 96% των περιπτώσεων, πράγμα που δημιουργεί ελπίδες για μια πιο έγκαιρη διάγνωση στο μέλλον.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γιούργκεν Χαν του Πολυτεχνικού Ινστιτούτου Ρενσελάερ, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό υπολογιστικής βιολογίας PLoS Computational Biology, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και το New Scientist.

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων