Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 21-2-2017

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, και το κεντρικό Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί σχεδόν αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι και έπειτα οι νεφώσεις θα μετακινηθούν στην νότια ηπειρωτική χώρα, το νότιο Ιόνιο και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, ενώ προς το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Διαβάστε και σε 2 λεπτά θα εξαφανιστεί το άγχος σας! 100 % αποτελεσματικό

Είδα στον ύπνο μου πως επισκέφθηκα τον Παράδεισο κι ένας άγγελος ανέλαβε να με ξεναγήσει…

Περπατούσαμε δίπλα – δίπλα σε μια τεράστια αίθουσα γεμάτη με αγγέλους.
Ο άγγελος οδηγός μου σταμάτησε μπροστά στον πρώτο σταθμό εργασίας και είπε :«Αυτό είναι το Τμήμα Παραλαβής. Εδώ παραλαμβάνουμε όλες τις αιτήσεις που φτάνουν στον Θεό με τη μορφή προσευχής.»Κοίταξα γύρω – γύρω στον χώρο. Έσφυζε από κίνηση, με τόσο πολλούς αγγέλους να βγάζουν και να ταξινομούν αιτήσεις γραμμένες σε ογκώδεις στοίβες από χαρτιά και σημειώματα, από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Πρωταθλήτρια» Ελλάδος στην πτώση των τιμών των ακινήτων η Θεσσαλονίκη



Οι τιμές των ακινήτων τα επόμενα τρίμηνα αναμένεται να διαμορφωθούν ως το συνδυαστικό αποτέλεσμα διαφόρων παραγόντων, όπως το νέο πλαίσιο διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ο βαθμός αβεβαιότητας στην οικονομία, η φορολογική επιβάρυνση των ακινήτων, το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών και η βελτίωση των συνθηκών χρηματοδότησης, επισημαίνουν οι αναλυτές της Alpha Bank.

Διακοπές εκτός ΕΕ; Ηλεκτρονικός έλεγχος σε έξοδο και είσοδο!





  • Όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες θα υποβάλλονται σε ηλεκτρονικό έλεγχο ασφαλείας κατά την είσοδο και έξοδό τους από την ΕΕ..


Ο σχετικός κανονισμός εγκρίθηκε την Πέμπτη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τίθεται σε ισχύ άμεσα, δηλαδή... είκοσι ημέρες μετά τη δημοσίευσή του. Αφετηρία ήταν η προσπάθεια της ΕΕ να εντοπίσει τους αποκαλούμενους «ξένους μαχητές» (foreign fighters),

ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, με τους λαθρομετανάστες... (Ποιός να τα δείξει αυτά εδώ;)


(ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ & ΕΤΕΡΟΦΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ "ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ" ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...) Στην πόλη Φόρσα (Forssa) στην Φινλανδία, με μόλις 70.000 κατοίκους, διηγείται η κοπέλλα, ονόματι Sami Virtanen, ότι έχουν πάρα πολλά προβλήματα με τους 'λαθρο' στα 'χοτσποτς'. 

Κούκλα... κατάσκοπο (με κάμερα και μικρόφωνο) απαγορεύει η Γερμανία

Mάτα Χάρι ...τσέπης.
  • Η «Κέιλα» (Cayla), μια παιδική κούκλα που μιλά, απαγορεύτηκε από τις γερμανικές αρχές, καθώς το λογισμικό της μπορεί να χακαριστεί, εγείροντας έτσι κινδύνους για την ασφάλεια και για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Η αρμόδια αρχή..., η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων, κατέληξε στο συμπέρασμα πως το λογισμικό της κούκλας μπορεί να χακαριστεί από κακόβουλους τρίτους και ανέφερε πως πρόκειται επίσης να εξετάσει και άλλα διαδραστικά παιχνίδια.

Στη χώρα μας αφελληνισμός, στην Ευρώπη λατρεία για την ελληνική γλώσσα

                     



Με κείμενο-έκκληση, Γάλλοι καθηγητές προτείνουν στις Βρυξέλλες να γίνουν τα Ελληνικά η επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δήμαρχος Άργους - Θέλουν την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με τους λαθρομετανάστες που έφεραν


Δείτε και διαδώστε όλη την αλήθεια από το στόμα του Δήμαρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Αυτή είναι η κατάντια μας... Έρευνα που σοκάρει - Ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν στα χρόνια της κρίσης


Ο αριθμός των απασχολουμένων μειώθηκε περίπου κατά ένα εκατομμύριο. Σε άλλοτε «κραταιούς» κλάδους της οικονομίας όπως οι κατασκευές, χάθηκαν οι 6 στις 10 θέσεις εργασίας. Τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στέρησαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Περίπου ο ένας στους 10 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα απασχολείται με «μπλοκάκι» -πάνω από 280.000 άτομα συνολικά ενώ η ημιαπασχόληση «τρέχει» με ρυθμό άνω του 50% την τελευταία 6ετία.

Ελλάδα: Αν ήταν πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ποια θα ήταν;


Ελλάδα: Αν ήταν πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ποια θα ήταν;

Αν η Ελλάδα ήταν πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ποια θα ήταν;
Με βάση τη σύγκριση της οικονομικής δραστηριότητας, το Κεντάκι!
Αυτό προκύπτει από τη σύγκριση του ΑΕΠ, που παράγουν τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το ΑΕΠ που παράγεται σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ, σύμφωνα με το euronews.gr.

Στα κεραμίδια οι δήμαρχοι για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη



Αγνοήθηκαν οι προτάσεις των αιρετών - Για εξοικονόμηση προσωπικού αλλά και πόρων μιλά ο Νίκος Τόσκας
Του Νίκου Ηλιάδη
Μεγάλες αντιδράσεις από τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης προκαλεί η δημοσίευση στο ΦΕΚ του Προεδρικού Διατάγματος για το νέο χάρτη της Ελληνικής Αστυνομίας στον οποίο προβλέπονται συνενώσεις αστυνομικών τμημάτων, καθώς και των υπολοίπων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων