Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 21-1-2017



Το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου 2017 στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο, καθώς και τις Σποράδες και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς, τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και στα ημιορεινά και αρκετά πεδινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τις ίδιες ώρες και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -3 έως 8 βαθμούς, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά από -1 έως 11, στην υπόλοιπη Στερεά από 2 έως 9, στη Θεσσαλία από 0 έως 8, στην Πελοπόννησο από 0 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 12, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 2 έως 9, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από 4 έως 14.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις. Παγετός θα σημειωθεί μόνο στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά του νομού, αλλά και στα ημιορεινά και σε αρκετές πεδινές περιοχές, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τις ίδιες ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου