Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 29-12-2016



Για την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται χιονοπτώσεις στην κεντρο-ανατολική ηπειρωτική χώρα (από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα), αλλά και πρόσκαιρα σε χαμηλά υψόμετρα των νησιών του Αιγαίου και την Κρήτη, με τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στο υπόλοιπο Αιγαίο χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νότια, ενώ λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται στα δυτικά και βόρεια, με παγετό τις πρωινές ώρες.

12 τοξικές συμπεριφορές που απομακρύνουν τους ανθρώπους από κοντά μας.


00099944683

Ο κάθε ένας από εμάς είναι ικανός να πληγώσει και να αναστατώσει τους ανθρώπους γύρω του και τους ανθρώπους που τον νοιάζονται.
Δείτε παρακάτω 12 τοξικές συμπεριφορές που απομακρύνουν τους ανθρώπους από κοντά μας.

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ άρα γε, δεν φτιάχνονται «hotspots» για τους ΕΛΛΗΝΕΣ αστέγους;



(ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ 'ΠΑΓΑΚΙΑ';) Δύο - όλες κι όλες! - θερμαινόμενες αίθουσες, καθώς και ομάδες επιτοπίου φροντίδος στους δρόμους, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, διαθέτει ο δήμος Αθηναίων, του ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥ Καμίνη (με το αμερικανικό διαβατήριο θυμίζουμε...) για την προστασία των αστέγων, από την παρελθούσα Παρασκευή και για όλη την περίοδο των Εορτών...

Αυτά είναι τα 10 πρόσωπα που θα απασχολήσουν την Ευρώπη το 2017 (φωτο)


Αυτά είναι τα 10 πρόσωπα που θα απασχολήσουν την Ευρώπη το 2017 (φωτο)

Έναν κατάλογο με τα 10 πρόσωπα που εκτιμά ότι θα απασχολήσουν την Ευρώπη το 2017, συνέταξε το πρακτορείο Reuters.

POS μας κλέβουν τράπεζες και κράτος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ || ΣΑΚΗΣ ΜΟΣΧΗΣ || ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ThessNews για το «πλαστικό χρήμα»

Κραυγή αγωνίας της αγοράς προς τις τράπεζες. «Μειώστε τις προμήθειές σας στο πλαστικό χρήμα» Η THESSNEWS αποκαλύπτει κοινοτική οδηγία που αποδεικνύει τις υπερχρεώσεις.

Σατανικό σύμβολο στο Βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου (Βίντεο)

Από όλες τις αξιοπρεπείς φωτογραφίες που υπάρχουν και από όλα
τα εθνικά μας και ορθόδοξα σύμβολα που ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού μας, το «Παιδαγωγικό» Ινστιτούτο, επέλεξε να ραπίζει τους οφθαλμούς των ανηλίκων μαθητών με επιλογή φωτογραφίας που διατυμπανίζει το σύμβολο του διαβόλου!

Πως γίνεται η χειραγώγηση της μάζας – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ



Tου Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
Με κύριο όπλο-εργαλείο την τηλεόραση και στην συνέχεια το αναπτυσσόμενο Διαδίκτυο, ο τεχνικές χειραγώγησης καταλαμβάνουν σταδιακά ένα
πολύ σημαντικό κομμάτι του επικοινωνιακού χώρου και βεβαίως πλήττουν καίρια την πληροφόρηση και την επικοινωνία ως μέσο διανθρώπινων σχέσεων.

Οι Ελληνες βουλευτές, που δεν μίλησαν ΠΟΤΕ στην τωρινή Βουλή

post-feature-image
Μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο όπου υπάρχουν και διαθέσιμα στοιχεία, δεν έχουν πάρει ΠΟΤΕ τον λόγο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο οι παρακάτω άλαλοι "εκπρόσωποι" μας στο Κοινοβούλιο : 
Ο Κώστας Κουκουδήμος (ΝΔ), ο Γιώργος Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) που προτιμά να προκαλεί με τις δηλώσεις του εκτός Βουλής, ο Ηλίας Κωστοπαναγιώτου (ΣΥΡΙΖΑ), η Γιωργία Μαρτίνου (ΝΔ), ο Θεμιστοκλής Μορφίδης (ΣΥΡΙΖΑ), ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ).

Οι αποδείξεις που δεν θα γίνονται δεκτές για το αφορολόγητο

Στη λίστα με τις δαπάνες που θα μετράνε για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου περιλαμβάνονται αγορές καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών. Αντιθέτως στο αφορολόγητο δεν θα μπορούν να περαστούν πάγιες δαπάνες κάθε νοικοκυριού.

Οι αγορές που θα χτίζουν αφορολόγητο είναι:

Αυτοί είναι οι μισθοί των μελών του ΕΣΡ

Κατατέθηκε στη Βουλή το ύψος της μισθοδοσίας των μελών του νέου ΕΣΡ, μέσα από την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά σε ερώτηση της βουλευτού Β. Ανεμοδουρά.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στη Βουλή ο Ν. Παππάς, ο πρόεδρος αμείβεται για την αποκλειστική εργασία του στο ΕΣΡ με το ποσό των 3.969,24 ευρώ τον μήνα και ο αντιπρόεδρος με 3.247,56 ευρώ.

Αυξήσεις «φωτιά» σε καπνό, καύσιμα και καφέ

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν από τις αρχές του νέου χρόνου οι  καπνιστές, οι  κάτοχοι Ι.Χ και οι λάτρεις του καφέ καθώς οι λιανικές τιμές σε  καπνό, βενζίνη και καφέ παίρνουν και πάλι την ανηφόρα
λόγω της αναπροσαρμογής  του  ειδικού φόρου  κατανάλωσης και του ΦΠΑ που ψηφίστηκαν τον περασμένο Μάιο σε εφαρμογή δεσμεύσεων του  τρίτου Μνημονίου..

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/12/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων