Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 1-12-2016

Την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις που στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στα ορεινά. Και αυτές όμως τις περιοχές, τα φαινόμενα θα περιοριστούν και σταδιακά θα σταματήσουν εντός της ημέρας.

Γεννήθηκες για να εκπληρώσεις κάποιο σκοπό. Εξελίξου και σταμάτα τη γρίνια!

gennhuhkes gia kapoion skopo
Γράφει ο Δημήτρης Τσίχλας
Γεννήθηκες σ ένα θαυμαστό κόσμο, σ ένα πλανήτη από τα δισεκατομμύρια που υπάρχουν σ ένα από τα ηλιακά συστήματα αυτού του άπειρου σύμπαντος. Γεννήθηκες κάποια στιγμή και θα πεθάνεις κάποια στιγμή όπως όλοι σου οι φίλοι, η οικογένεια σου, τα παιδιά σου, η γη σου, ο πλανήτης σου…

Ξεπέρασαν τους 2.000 οι μετακλητοί της κυβέρνησης - 16 διορισμοί τον μήνα

Αυξημένο κατά 146 εκατ. ευρώ είναι από τον Δεκέμβριο του 2015 το κόστος μισθοδοσίας των μετακλητών υπαλλήλων, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά πλέον
τις 2.000.

Σύμφωνα δημοσίευμα της «Καθημερινής», σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας η εμπιστοσύνη στη δημόσια διοίκηση μεταφράζεται σε μια στρατιά μετακλητών υπαλλήλων που, βάσει των στοιχείων της απογραφής, για πρώτη φορά μετά 3,5 χρόνια έχουν ξεπεράσει τις 2.000. Και συνεχώς αυξάνονται. Από τον Δεκέμβριο του 2015 οι μετακλητοί έχουν αυξηθεί κατά 166 άτομα.

Στα σκουπίδια πετούν οι χώρες της Ευρώπης 88 εκατ. τόνους τροφίμων το χρόνο




  • Περίπου 88 εκατομμύρια τόνοι τροφίμων καταλήγουν ετησίως στα σκουπίδια στην ΕΕ, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το 20% όλων των τροφίμων που...παράγονται στην ΕΕ δεν καταναλώνονται ποτέ, με το κόστος της σπατάλης τροφίμων να φτάνει τα 143 δισ ευρώ ετησίως. 

Συνέντευξη για δουλειά -Πώς να κερδίσεις τις εντυπώσεις (και τη θέση) στα πρώτα 10 λεπτά

Τα πρώτα λεπτά σε μια συνέντευξη για δουλειά είναι τόσο σημαντικά, καθώς μπορούν να καθορίσουν το πρόσημο του αποτελέσματος, αν αυτό θα είναι δηλαδή θετικό ή αρνητικό.

Και αυτό, γιατί η εντύπωση που θα αφήσετε στον υποψήφιο εργοδότη είναι αυτή που θα σας ακολουθεί και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας, αν αυτή προκύψει.

Β.Πούτιν: «Η Ρωσία αποφάσισε να κατασκευάσει την πρώτη εξωγήινη ανθρώπινη αποικία στην Σελήνη»!


ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ MEGA-ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ


του Σωτήρη Μέμου
 
Η Ρωσία αποφάσισε να κατασκευάσει την πρώτη εξωγήινη ανθρώπινη αποικία στην Σελήνη και και να το πετύχει έχει ξεκινήσει ήδη να αναπτύσσει έναν νέο πύραυλο που θα μεταφέρει τα απαιτούμενα υλικά για την ανέγερση των κτιρίων που θα συνθέσουν την διαστημική πόλη μέχρι το 2030!

Μας σκοτώνουν… για το «καλό μας»: Στον αέρα που αναπνέουμε και στα φάρμακα μας «κρύβεται» ο θάνατος από τις ΗΠΑ!!!


1

Είναι γεγονός. Η αμερικανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μαζικής χορήγησης ενός εμβολίου για την γρίπη σε ολόκληρη τη χώρα μέσω αεροψεκασμών, η αλλιώς γνωστών και ως chemtrails.
Το αναποτελεσματικό ρινικό σπρέι που υπάρχει στις ΗΠΑ θα πρέπει να χορηγηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ψεκαστεί σε όλον τον πληθυσμό για όλες τις εκφάνσεις του ιού της γρίπης, προς το συμφέρον της «υγείας» τους, αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα Naturalnews.com.

ΥΠΟΙΚ: Εκτακτο οικονομικό βοήθημα 350-400 ευρώ στους ναυτικούς -


ΥΠΟΙΚ: Εκτακτο οικονομικό βοήθημα 350-400 ευρώ στους ναυτικούς

Στα 350 ευρώ για τους άγαμους και στα 400 ευρώ για τους έγγαμους τους εξομοιούμενος με αυτούς ή όσους έχουν παιδιά, ορίζεται το έκτακτο οικονομικό βοήθεια των άνεργων ναυτικών για τα Χριστούγεννα.
Τη σχετική απόφαση υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Φωτιά τα τεκμήρια διαβίωσης για το 2017



Δυσβάστακτο θα είναι το καθεστώς τεκμαρτής φορολόγησης που θα ισχύσει το 2017 για εκατομμύρια φορολογούμενους. Οι παγίδες υπερφορολόγησης που κρύβουν οι διατάξεις για τα τεκμήρια της Εφορίας θα είναι πιο πολλές και σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν.

Αλλαγές στα capital controls(;)

Αλλαγές στα capital controls με αύξηση του ορίου αναλήψεων και άνοιγμα νέων λογαριασμών σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μετά από σχετική εισήγηση της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, η πρόταση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών εφόσον πάρει την έγκριση από τους εκπροσώπους των δανειστών θα δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να κάνουν σωρευτική ανάληψη όλου του ποσού μία φορά το μήνα

Αυτή είναι η Λέξη της Χρονιάς για το 2016 και είναι ελληνική



Η επιλογή του μεγαλύτερου διαδικτυακού λεξικού για την αγγλική γλώσσα...
Τη Λέξη της Χρονιάς για το 2016 ανακοίνωσε το Dictionary.com, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη για την αγγλική γλώσσα.
Η λέξη που επιλέχτηκε για φέτος είναι η «ξενοφοβία» (xenophobia), όπως μετέδωσε και το Associated Press. «Μπορεί να το σκεφτήκατε, να το ακούσατε. Μπορεί ακόμη και να το νιώσατε», σημειώνει το διεθνές πρακτορείο σχολιάζοντας τη φετινή Λέξη της Χρονιάς.

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων