Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 28-11-2016



Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με χιονοπτώσεις μετά το απόγευμα στα βόρεια ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στο Κεντρικό Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά και βαθμιαία στην υπόλοιπη Στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Μια συγκινητική ιστορία, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με τους γονείς σας



Όταν τα γεράματα χτυπάνε την πόρτα… οι άνθρωποι γίνονται βάρος στους νεότερους, έτσι τουλάχιστον πιστεύουν… Και έτσι το βλέπουν κάποιοι. Ξεχνάνε, όμως, ότι τα γεράματα δεν είναι αρρώστια, κάποια στιγμή όλοι θα φτάσουν εκεί…
Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις! Σοφή αυτή η παροιμία.
Κανένας δεν αναλογίζεται τα δύσκολα, αυτά που θα ‘ρθουν.

«Κανείς δεν έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σε βοηθήσει. Να το θυμάσαι αυτό…»! Τα λόγια μιας ΜΑΝΑΣ που συγκλόνισαν ολόκληρο τον πλανήτη

Το γράμμα της συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη….
Έγινε viral, αγγίζοντας πολλές ψυχές…..

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Ακούγεται τρομακτικό,έτσι; Όταν γίνεσαι 18, έχεις δύο δυνατά μονοπάτια που μπορείς να πάρεις: Είτε θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βοηθάω όσο μπορώ μέχρι να βρεις δουλειά ή θα πας κατευθείαν να βρεις δουλειά.

Το κατάντημα της νεοταξίτικης Ελληνικής νεολαίας...

Δυστυχώς αν είχαν έστω και λίγο ελληνικό φρόνημα όλα αυτά τα αλλοτριώμενα από την Νέα Τάξη παιδιά μας, θα είχαν ανατραπεί τα πάντα...
Οι προδότες υπονομεύουν κυρίως το μέλλον τους, αλλά αυτά κοιμώνται τον ύπνο του δικαίου περιμένοντας την.... Μαύρη τους Παρασκευή.

Πώς θα διατηρήσετε φρέσκα τα λεμόνια για τρεις μήνες



Τα λεμόνια δεν είναι ένα ευαίσθητο εσπεριδοειδές, ούτε, όμως, και από τα πολύ ανθεκτικά.


Αν αφήσετε ένα λεμόνι έξω από το ψυγείο για μια εβδομάδα θα το δείτε να αφυδατώνεται. Και αυτό γιατί από τους πόρους που έχει στη φλούδα του χάνεται σταδιακά η υγρασία.

Συσκευή εντοπισμού του αυτοκινήτου στο μέγεθος νομίσματος

Έχετε χάσει ποτέ το αυτοκίνητο σας στο πάρκινγκ; Συμβαίνει συχνά. Παρκάρετε στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος ή ενός σούπερ μάρκετ και μετά από ώρα που θα βγείτε δεν θυμάστε σε ποιο σημείο βρίσκεται ακριβώς το όχημα σας.
Πόσο μάλλον αν γυρίσετε στο μέρος που είχατε παρκάρει και το αμάξι ή η μηχανή σας δεν βρίσκεται καν εκεί..

Νέα ελεγκτική υπηρεσία στις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής



Σε μια νέα ελεγκτική υπηρεσία που θα βρίσκεται υπό την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων θα ανατεθεί η αρμοδιότητα της διενέργειας των ελέγχων στις υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, πολλές από τις οποίες αναδεικνύονται μέσα από τις γνωστές πλέον λίστες μεγαλοκαταθετών του εξωτερικού.

Δείτε πως σας κλέβουν όταν βάζετε πετρέλαιο θέρμανσης

- Πως σας κλέβουν μπροστά στα μάτια σας χωρίς να το αντιληφθείτε;
- Ποιος είναι ο τρόπος για να αποφύγετε τη κλοπή που κάνουν σχεδόν όλοι οι έμποροι πετρελαίου;
- Ποιο το κόστος από τη "κλοπή" που πάει στη τσέπη των επιτήδειων;

Το "" μπήκε στα άδυτα των εμπόρων και σας παρουσιάζει ένα πλήρες ρεπορτάζ για να...
γλιτώνετε εφεξής από 35 έως 65 ευρώ σε κάθε γέμισμα.

Ποια επιδόματα και φοροαπαλλαγές κόβονται



Γερό… ψαλίδι σε φοροαπαλλαγές 180 εκατ. ευρώ αναμένεται να συμφωνηθούν αύριο στην τηλεδιάσκεψη μεταξύ της τρόικας και του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι φοροαπαλλαγές που φαίνεται να περικόπτονται είναι το επίδομα θέρμανσης, οι ιατρικές δαπάνες, η ειδική φορολόγηση των ναυτικών και ο μειωμένος κατά 1,5% μηνιαίος παρακρατούμενος φόρος μισθωτών υπηρεσιών.

Πώς θα γιορτάσει η Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.



  • 180 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σχεδιάζονται για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε όλη την πόλη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Περίπου 300 καλλιτέχνες, 100 εθελοντές, 60 φοιτητές του Τμήματος Θεάτρου του ΑΠΘ, Συμφωνικές Ορχήστρες, η... Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και χορωδίες αναμένεται να «πλημμυρίσουν» με δρώμενα αρκετές γωνιές της πόλης από τις 10 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου.

Ο Ραούλ Κάστρο ανακοίνωσε τον θάνατο του Φιντέλ (βίντεο)

Με διάγγελμά του προς τον κουβανικό λαό καθισμένος στο γραφείο του, ο Ραούλ Κάστρο ανακοίνωσε ότι ο ιστορικός ηγέτης του νησιού «έφυγε» από τη ζωή.
«Ο κομαντάντε της κουβανικής επανάστασης απεβίωσε στις 22:29 το βράδυ», (05:29 σήμερα Σάββατο ώρα Ελλάδας) είπε ο Ραούλ Κάστρο σε διάγγελμά του το οποίο μετέδωσε απευθείας η δημόσια τηλεόραση της Κούβας.

Πρόταση γάμου σε ορκωμοσία στην Κομοτηνή

Το καλύτερο δώρο επιφύλαξε για την αγαπημένη του ο wanabe γαμπρός Πάρης αφού με τη βοήθεια των φίλων του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις της ημέρας.
Η Κατερίνα, απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, δε μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα τι επρόκειτο να γίνει όταν κλήθηκε από τον πρόεδρο του τμήματος για πάρει το πτυχίο της.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων