Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 11-9-2016



Άστατο καιρό με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, στην Εύβοια, στα ορεινά της Κρήτης και πιθανόν στις Σποράδες και τις Βόρειες Κυκλάδες, περιμένουμε την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Ελλάδα και Αίγυπτος οριοθετούν ΑΟΖ – Ανοίγει ο δρόμος να βγάλουμε φυσικό αέριο

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

H εφημερίδα Al-Shorouk, σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με τίτλο: «Πηγές: Υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα εντός εβδομάδων», παρουσιάζει τις δηλώσεις καλά πληροφορημένων πηγών, σύμφωνα με τις οποίες το Κάιρο και η Αθήνα θα υπογράψουν επίσημα, εντός εβδομάδων, τη συμφωνία οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.

Το χωριό της Ελλάδας που έχει μόνο ξενοδοχεία (βίντεο)

Αυτό είναι το χωριό της Ελλάδας που έχει μόνο ξενοδοχεία – Δείτε που βρίσκεται

Τα Κολύμπια Ρόδου, όπως ονομάζονται, χτίστηκαν από τους Ιταλούς ως πρότυπο γεωργικό χωριό αλλά σήμερα αποτελούν ένα δημοφιλή και χλιδάτο προορισμό τον οποίο προτιμούν χιλιάδες τουρίστες κατά τη θερινή περίοδο.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΔΙΑΒΙΩΣΗ: Πώς να επιβιώσεις αν κινδυνεύεις να πνιγείς

 
Ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αποκαλύπτει με ποιον τρόπο μπορείς να παραμείνεις ζωντανός σε περίπτωση κινδύνου από πνιγμό

Ο Clint Emerson ένας πρώην ναύτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ αποκαλύπτει σε βιβλίο του πως μπορείς να σωθείς αν κινδυνεύεις με πνιγμό.

Η άγνωστη ιστορία του ιδρυτή της ΔΕΘ: Το ξεκίνημα, ο μεσοπόλεμος, η αλληλογραφία με τον Εντισον

«Πέθανε τρέχοντας για την έκθεση» διηγείται για τον ιδρυτή της ΔΕΘ Νικόλαο Χριστίδη, ο εγγονός του γεωπόνος Γιώργος Χριστίδης, που φυσιογνωμικά θυμίζει έντονα τον χαρισματικό παππού του. 

Έτος 1935 και το τηλεγράφημα με την ένδειξη "υπερεπείγον" καταφθάνει στο σπίτι της οικογένειας Γερμανού, αναγγέλλοντας τον ξαφνικό θάνατο ενός αεικίνητου κι εξαιρετικά επίμονου οραματιστή.

ΔΕΙΤΕ γιατί στα νεκροταφεία φυτεύουν κυπαρίσσια! Δεν θα το πιστεύετε!!!



Είχατε μπει ποτέ στη διαδικασία να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο στα νεκροταφεία φυτεύονται κυπαρίσσια;


Σύμφωνα με τη μυθική παράδοση ο Κυπάρισσος ήταν ένας όμορφος νέος από την Κέα, γιος του Τήλεφου και εγγονός του Ηρακλή.

Αλλαγές στο Γυμνάσιο: σε ποιά μαθήματα θα εξετάζονται οι μαθητές.




  • Eκτός τα αρχαία και τα θρησκευτικά...

Νεοελληνική γλώσσα (γλώσσα και λογοτεχνία)  Ιστορία, Φυσική και..Μαθηματικά είναι τα τέσσερα μαθήματα τα οποία οι μαθητές του γυμνασίου θα συνεχίσουν να εξετάζονται με τον παραδοσιακό τρόπο στο τέλος της σχολικής χρονιάς για να λάβουν απολυτήριο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Πως σπαταλούσαν τα κανάλια εκ. ευρώ και πως πληρωνόντουσαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Η δημοσιογραφία πήγε στην άκρη και άρχισε η προπαγάνδα.
Ειδικά όταν έπρεπε να μας πείσουν για τους «μονόδρομους» των μνημονίων, ή για τα άλλα που είχαν «διαταχθεί».  Καλοπληρωμένοι όλοι αυτοί. 

Δεν «έκοψαν» τη δημοσιογραφία γιατί «στοίχιζε», την έκοψαν γιατί απλά δεν ήθελαν δημοσιογραφία. 

Αυτά συμφώνησαν στην Αθήνα οι ηγέτες των χωρών του Νότου


Αυτά συμφώνησαν στην Αθήνα οι ηγέτες των χωρών του Νότου

Στη διαβεβαίωση ότι δεν αποτελούν ομαδοποίηση που θα οδηγήσει στον διχασμό ή τη διαίρεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχώρησαν οι ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στη Σύνοδο του Νότου στην Αθήνα.
Στις κοινές δηλώσεις που έκαναν γνωστοποίησαν ότι υιοθετήθηκε κοινή διακήρυξη των επτά συμμετεχόντων, η «Διακήρυξη των Αθηνών» όπως την αποκάλεσαν, με την οποία καλούν για ενίσχυση της συνοχής της Ευρώπης ενόψει και της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα για το μέλλον της ΕΕ.

Καραφλιάσαμε: Ακόμη και «μισθό -επίδομα» απαιτούν οι δήθεν «πρόσφυγες» στα Τρίκαλα!

Τα λέγαμε, τα γράφαμε αλλά δεν τα άκουγε κανένας, βλέπεις είναι εύκολα να το παίξεις δήθεν Ανθρωπιστής αλλά όχι στη δική μου αυλή λένε οι Ευρωπαίοι και μερικά  σημαντικά Αριστερά  πρόσωπα στη Χώρα ,αλλά και στην πόλη των Τρικάλων  και αυτό αφορά τον τόπο κατασκευής του HOT-SPOT!

Δικαστική απόφαση φέρνει πίσω τα δώρα στο Δημόσιο.



  • Απόφαση που εκδόθηκε στις 22 Αυγούστου, δικαιώνει δικαστικούς υπαλλήλους,που υπηρετούν στις δικαστικές υπηρεσίες της Καλαμάτας και διατάσσει το Ελληνικό Δημόσιο να τους καταβάλει τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το επίδομα άδειας.

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Κυνηγοί καστανάδων και... ιπποκόμοι εφοπλιστών!


Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου για την κατάντια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που αντί να απονέμει φορολογική δικαιοσύνη, εξακολουθεί να τσακίζει τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας ζητώντας χρήματα που δεν υπάρχουν από μισθωτούς και συνταξιούχους, αφήνοντας στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο και το εφοπλιστικό λόμπι. 

Σταγών Σεραφείμ: Στοχεύουν στην αποχριστιανοποίηση της Ελλάδος – Πρέπει να αντιδράσουμε

Μια βαθύτατα πνευματική παρέμβαση αναφορικά με την ανάγκη διατήρησης του μαθήματος των Θρησκευτικών στο σημερινό ελληνικό σχολείο, έκανε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σταγών» ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/9/2016

          

                       Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.