Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Καραφλιάσαμε: Ακόμη και «μισθό -επίδομα» απαιτούν οι δήθεν «πρόσφυγες» στα Τρίκαλα!

Τα λέγαμε, τα γράφαμε αλλά δεν τα άκουγε κανένας, βλέπεις είναι εύκολα να το παίξεις δήθεν Ανθρωπιστής αλλά όχι στη δική μου αυλή λένε οι Ευρωπαίοι και μερικά  σημαντικά Αριστερά  πρόσωπα στη Χώρα ,αλλά και στην πόλη των Τρικάλων  και αυτό αφορά τον τόπο κατασκευής του HOT-SPOT!
 
Για το θέμα όμως θα επανέλθουμε λίαν συντόμως!
Σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν οι λαθρο πρόσφυγες του hot spot των Τρικάλων. Επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους διαμαρτύρονταν, είπαν μεταξύ άλλων, ότι δεν διαθέτουν κατάλληλη σίτιση, χρήματα, ιατρική περίθαλψη και φάρμακα.
Ανέφεραν επίσης ότι θα αναγκαστούν να κλέβουν αν οι συνθήκες δεν αλλάξουν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πρόσφυγες και οι Λαθρομετανάστες μαζί τους και  κάποιοι δήθεν αλληλέγγυοι , συμβουλεύουν τους πρόσφυγες να απαιτούν όλο και περισσότερα…
Να σημειωθεί ότι κάνουν παράπονα για την σίτιση που την αναλάβει η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών που χρόνια τώρα βγάζει Ηγέτες!
070816-trikala 
Η Σχολή με το Προσωπικό της ταΐζει τα Παιδιά της Ελλάδος εδώ και δεκαετίες και ποτέ κανείς δεν βρήκε να κάνει το παραμικρό παράπονο για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού ! (ακόμη και  όταν μαγειρεύει στα Βουνά)

Αν δεν τους αρέσει το φαγητό της Σχολής να πάνε από εκεί που ήρθανε …Αρκετά πια με όλους αυτούς που τρώνε από τις σάρκες της Ελλάδας και από το φαγητό των Παιδιών μας!
Οι δήθεν Πρόσφυγες Απαίτησαν ακόμη και μισθό- επίδομα που πρέπει να τους δίνει λέει η καταχρεωμένη Ελλάδα απο πού άραγε …Μα από αυτά που έχει για τους δικούς της!
Το είπε  γελώντας και ο μεταφραστής ..Θέλουμε μισθό να ζούμε σαν και εσάς ,αλλά κανείς από αυτούς δεν ζήτησε δουλειά για να καλυτερέψει τη ζωή του!
ΟΙ Λαθρομετανάστες απείλησαν ότι θα κλέβουν συνέχεια, να και παράπονα για κλοπές απο τους  κατοίκους της Περιοχής είναι καθημερινά …Οι Κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση αλλά κάποιοι τους είπαν ακόμη και Ρατσιστές!
Κάποιους άλλους  όμως που δεν τους ήθελαν δίπλα τους και απαίτησαν να μην γίνει το Hot -Spot στην περιοχή  που είχε επιλεγεί απο το ΥΠΕΘΑ  πως τους λένε κ.κ.ΑΝΥΕΘΑ;





 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου