Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Καιρός: για Σάββατο 6-8-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές όμως ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς και της Κεντρικής Πελοποννήσου, περιμένουμε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016.

11 τρόποι με τους οποίους θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει ένας νάρκισσος



Ελπίζουμε ότι θα είστε σε θέση να αποφύγετε να ασχοληθείτε ποτέ με έναν Νάρκισσο, που θα προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει.
 Αν υποψιάζεστε ότι έχετε επηρεαστεί από κάποιον με αυτή την συμπεριφορά, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε τα πρώτα σημάδια της έξυπνης (αλλά βλαβερής ) τακτική τους.

Για πρώτη φορά, ποντιακός χορός υποψήφιος για ρεκόρ Γκίνες


http://www.pontos-news.gr/sites/default/files/article/2016-08/pontiakoi_xoroi_podia.jpg

Να βάλουν το όνομα ενός ποντιακού χορού στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες θα επιχειρήσουν χορευτές στη Θεσσαλονίκη, με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου και του Ματθαίου Τσαχουρίδη. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συναυλίας «Μαζί… με ψυχή!» που θα δοθεί κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών θα χορέψουν ομάλ’ για… ρεκόρ!

Εσείς ξέρετε γιατί σερβίρουν Ζελέ στα Νοσοκομεία; Θα εκπλαγείτε!





    Γνωρίζει κανείς από εσάς, από τι ακριβώς φτιάχνεται η ζελατίνη; Η ζελατίνη είναι κατασκευασμένη από αμινοξέα και ειδικότερα γλυκίνη και προλίνη, τα οποία είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία πολλών οργάνων του σώματος. Είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών υγιή και για τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και τη ρύθμιση του βάρους.

Αυτά είναι καλά νέα!!! Έλληνας ο καλύτερος μουσικός του κόσμου για το 2017

http://www.boro.gr/contentfiles/Diafora/untitled%20folder/leonidas-kavakos.jpg
Σημαντική διάκριση για την χώρα μας
Του απονεμήθηκε ένα σημαντικό βραβείο που έχει δοθεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της κλασικής μουσικής τα τελευταία 60 χρόνια.
Μία σημαντική διάκριση για την ελληνική μουσική ανακοινώθηκε σήμερα, καθώς ο γνωστός σε όλο τον κόσμο βιολιστής Λεωνίδας Καβάκος είναι ο νικητής του βραβείου Léonie Sonning Music Prize 2017.

Μάθετε για τα Υβρίδια και πώς να τα αποφύγετε!



Πάνω από το 80% των λαχανικών και των φρούτων που τρώμε σήμερα είναι υβρίδια. Τα περισσότερα λαχανικά και κάποια από τα φρούτα που φτάνουν πλέον στο πιάτο μας έχουν «γεννηθεί» με τεχνητή γονιμοποίηση, δηλαδή είναι καρποί που έχουν προκύψει από την καλλιέργεια υβριδίων. 

Τα απίστευτα οφέλη του σύκου: Η απόλυτη υπερτροφή του καλοκαιριού


Τα απίστευτα οφέλη του σύκου: Η απόλυτη υπερτροφή του καλοκαιριού

Με τη μοναδική του γλυκιά γεύση και το… λαστιχωτό εσωτερικό, γεμίζει το στόμα μας με την πλούσια σύστασή του. Πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα, το οποίο όχι μόνο μας γλυκαίνει αλλά και μας οφελεί όσο δεν φαντάζεστε!
Τα σύκα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά σάκχαρα, ανόργανα άλατα και διαλυτές ίνες. Είναι πλούσια σε ορυκτά, συμπεριλαμβανομένου του καλίου, ασβεστίου, μαγνησίου, σιδήρου και χαλκού και είναι μια καλή πηγή αντιοξειδωτικών βιταμινών Α, Ε και Κ που συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία.

Φίλοι μου, μήπως είμαστε εντελώς για τα μπάζα;

Κάτι έχουμε πάθει, δεν εξηγείται αλλιώς. Εδώ έρχεται το ίδιο το ΔΝΤ και λέει ότι έκανε λάθος. Μας λέει ότι παραβίασε τους εσωτερικούς κανόνες του για να μην στεναχωρήσει τους ευρωπαίους και τέλος μας λέει ότι οι ευρωπαίοι αποδείχθηκε ότι δεν σκόπευαν να σώσουν την Ελλάδα, αλλά το ευρώ τους και τα πλούτη τους.

Διαχρονικό το κόμπλεξ απέναντι στους Έλληνες

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/084e87a704762fed2247732a795060ad_L.jpg
Τι έλεγαν τα γαλλικά λεξικά πριν το 1960

Γνωρίζατε πως αν κάποιος άνοιγε ένα γαλλικό λεξικό του 1960 ή και παλαιότερο και αναζητούσε την ερμηνεία της λέξης Έλληνας αυτό που θα έβρισκε σαν εξήγηση θα ήταν απατεώνας, λωποδύτης και παλιάνθρωπος;

Πραγματικότητα το φουτουριστικό λεωφορείο που περνά πάνω από τα αυτοκίνητα.




  • Έκανε την πρώτη του δοκιμή.


Το TEB (Transit Elevated Bus) έκανε την πρώτη του δοκιμή στο δρόμο την Τρίτη στην πόλη Qinhuangdao.
Οι κατασκευαστές του TEB αφού... «τρέλαναν» τον κόσμο τον περασμένο Μάιο με μία ρέπλικα του λεωφορείου, εξέπληξαν τώρα τους πάντες με την πραγματοποίηση ενός γιγάντιου οχήματος σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μικρή η συμμετοχή αρχηγών κρατών στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων


Μικρή η συμμετοχή αρχηγών κρατών στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Μόνο 28 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, πολύ λιγότεροι από τους 50 που ανέμεναν οι διοργανωτές την περασμένη εβδομάδα.
Κυβερνητικές πηγές της Βραζιλίας δήλωσαν στο Reuters ότι από τη Λατινική Αμερική μόνο οι πρόεδροι της Αργεντινής και της Παραγουάης έχουν επιβεβαιώσει ότι θα παραστούν στους αγώνες.

Η παγίδα του «πλαστικού» χρήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους

Ιδιαίτερα αυστηρή θα είναι η εφορία στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που δεν θα δαπανούν το ελάχιστο απαιτούμενο όριο εισοδήματός τους με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή άλλου τραπεζικού μέσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιβάλλεται φόρος που θα ανέρχεται ακόμη και στο 45% του ποσού το οποίο δεν δαπανήθηκε με πλαστικό χρήμα, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το ποσό αυτό ως εικονικό εισόδημα που θα προστίθεται στο δηλωμένο εισόδημα του φορολογούμενου.

Ειδική προσφορά της Viber για Ελλάδα.



  • Δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά ακόμη και από το εξωτερικό!
  • Γιατί επιλέχθηκε η χώρα μας


Εάν λάβατε κάποιο μήνυμα από το Viber που σας υπόσχεται δωρεάν τηλεφωνήματα ακόμη και σε κινητά του εξωτερικού, μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για κάποιον ιό αλλά... για προσφορά που ανακοινώθηκε επίσημα από την Viber το μεσημέρι της Τετάρτης.

Υποσχέσου στον εαυτό σου

yposxesoyjpg
1. Να είσαι τόσο δυνατός, που τίποτα να μην μπορεί να διαταράξει τη γαλήνη του νου σου.

2. Να συζητάς για υγεία, ευτυχία και για το καλό σε κάθε πρόσωπο που συναντάς.

3. Να κάνεις όλους τους φίλους σου να νοιώθουν ότι έχουν κάτι ωραίο μέσα τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/8/2016

           

                       
                      
             Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.