Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 12-7-2016



Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στα ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή μικρής διάρκειας καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.

ΠΩΣ Η ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΧΑΡΜΑΤΑΝ;

Μια νέα γαλλο-αμερικανική επιστημονική έρευνα εκτιμά ότι ευτυχώς τις επόμενες δεκαετίες το φαινόμενο θα τείνει να μειωθεί σε ένταση...
οι ερευνητές του Εθνικού Κέντρου Μετεωρολογικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS/Meteo France), του γαλλικού Ινστιτούτου Πιέρ Σιμόν Λαπλάς και του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας Scripps του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τη Φρανσουάζ Γκισάρ, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature".

8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ 968 ΕΥΡΩ!

Μετά την υλοποίηση των τελευταίων μέτρων σε ασφαλιστικό και φορολογικό, το 90% των φορολογουμένων θα εμφανίζει το 2018 στις δηλώσεις του καθαρό ατομικό εισόδημα αισθητά χαμηλότερο των 1.000 ευρώ τον μήνα...
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Καθημερινής", αυτό σημαίνει ότι 7 εκατομμύρια πολίτες, σε σύνολο 8 εκατομμυρίων, εργαζομένων και συνταξιούχων, θα έχουν καθαρές αποδοχές κάτω των 12.000 ευρώ τον χρόνο.

Απίστευτη πρόκληση: Η «αριστερή» κυβέρνηση φτιάχνει τζαμιά με χρήματα του ελληνικού κράτους!


Απίστευτη πρόκληση: Η «αριστερή» κυβέρνηση φτιάχνει τζαμιά με χρήματα του ελληνικού κράτους!


ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ… ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!

Δεν έχουν τον Θεό τους οι δήθεν αριστεροί κυβερνώντες μας, οι οποίοι στο πλαίσιο του ανθρωπισμού και της ανωτερότητας αποφάσισαν να χτίσουν λατρευτικούς χώρους και νεκροταφείο για μουσουλμάνους, με δημόσια δαπάνη και μάλιστα τη στιγμή που αφενός ο λαός βρίσκεται υπό καθεστώς απόλυτης ένδειας.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : Μόλις σταματήσουν οι Δυτικοί να τους υποστηρίζουν, θα πάψουν να υπάρχουν και οι Τούρκοι!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/07/cf86cf89cf84cebf-14.jpg?w=750

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Για όσους αμφιβάλλουν ακόμα στην ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ του Οσίου Παισίου στις δεκαετίες 70, 80, 90 δινόταν δωρεά ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ από τον Ουρανό.

Είδηση σοκ: Απογορεύεται πλέον η δόμηση αγροτεμαχίων …

neakriti-news-image
Κοιμήθηκαν με… οικόπεδα, ξυπνούν με… χωράφια! Ούτε λίγο-ούτε πολύ, αυτό ισχύει για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων στην Κρήτη και εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη χώρα, μέσω ειδικής αιφνιδιαστικής νομοθετικής ρύθμισης του ΥΠΕΚΑ, που ήρθε χθες προς ψήφιση στη Βουλή, και η οποία βάζει «πάγο» σε κάθε οικοδομική, οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα σε αγροτικές περιοχές εκτός οικισμών!

Γιατί όταν θέλουμε μπορούμε ...Ελληνίδα Φοιτήτρια έφτιαξε μόνη της κινητό τηλέφωνο!

http://hotface.gr/wp-content/uploads/2016/07/assets_large_t_420_54700625_type13145.jpg

«Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ολοκλήρωσα την κατασκευή του ήταν να καλέσω τον αριθμό του δικού μου κινητού τηλεφώνου, μία διαδικασία παράξενη και αστεία.

(φωτό) Η Μαρία Κιορουκτσίδου, τελειόφοιτη του Tμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα. Με δικές της προσπάθειες κατάφερε να φτιάξει το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο

ΝΑΤΟ σε Σκόπια: Επίλυση της ονομασίας με Ελλάδα και μετά ένταξη


ΝΑΤΟ σε Σκόπια: Επίλυση της ονομασίας με Ελλάδα και μετά ένταξη

Το ΝΑΤΟ για την κοινωνική ειρήνη και τη σταθερότητα στο νοτιο σλαβικό κράτος των Σκοπίων (FYROM) ζητά την εφαρμογή της συμφωνίας των πολιτικών κομμάτων του Ιουλίου του 2015, που αναφέρεται σε εκδημοκρατισμό της χώρας και τη διεξαγωγή έγκυρων γενικών εκλογών.

«Έτρεμα και τα γόνατά μου λύγιζαν μέσα στην Αγιά Σοφιά» ομολογεί ο ιμάμης

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2016/07/u5qtx_1468131073_9874.jpg
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κρύος ιδρώτας, το κορμί του έτρεμε, τα γόνατα του λύγιζαν και παρά λίγο να σωριαστεί κάτω, ομολόγησε ο ιμάμης που τόλμησε να ψάλει το Κοράνι ογδόντα πέντε χρόνια μετά μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης για την μουσουλμανική εορτή του Μπαιράμ.

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Έρχονται αυξήσεις έως και 635%!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν περισσότερο από 1 εκατομμύριο οδηγοί με τα νέα τέλη κυκλοφορίας που θα πρέπει να πληρώσουν για το 2017, καθώς οι αυξήσεις σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν το 635%.

Tο οικονομικό επιτελείο εξετάζει νέο τρόπο υπολογισμού των τελών στα αυτοκίνητα με βάση τις εκπομπές CO2 στα οχήματα με πρώτη άδεια κυκλοφορίας μετά την 1η Ιανουαρίου 2007, αντί της 1ης Νοεμβρίου 2010 που ίσχυσε φέτος.

"Ζεσταίνουν" τα τρακτέρ οι αγρότες



  • Ετοιμάζονται για θερινές κινητοποιήσεις από 20 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου.

Σε κινητοποιήσεις μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και συγκεκριμένα στο διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου, αποφάσισαν να προχωρήσουν στις κατά... τόπους περιοχές τους οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των 68 μπλόκων της Νίκαιας.

Τις προτάσεις τους στα θέματα που απασχολούν την παιδική και νεανική ηλικία κατέθεσαν οι «έφηβοι βουλευτές»

Σε αναλυτική επεξεργασία του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με την κατάθεση απόψεων και προτάσεων επ’ αυτού, προχώρησαν οι «έφηβοι βουλευτές», κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των ομάδων διαβούλευσης της «Βουλής των εφήβων», το Σαββατοκύριακο.

Οι «έφηβοι βουλευτές» που είχαν μελετήσει συστηματικά και σε βάθος τις κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου Δράσης

Γνωρίστε το δάσκαλο που βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα



Μια πολύ γλυκιά ιστορία εκτυλίσσεται στην Ιταλία. Ένας συνταξιούχος δάσκαλος απέδειξε έμπρακτα ότι αγαπάει τους μαθητές του – και όχι μόνο – και βοήθησε τα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία.

Ο Αντόνιο Λα Κάβα, μετά από 42 χρόνια διδασκαλίας αποφάσισε ότι θα έπρεπε να κάνει κάτι για τα παιδιά που δεν έχουν κοντά στο σπίτι τους μια βιβλιοθήκη για να δανειστούν βιβλία και να αγαπήσουν έτσι το διάβασμα.

Βουλή των εφήβων

Σε αναλυτική επεξεργασία του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με την κατάθεση απόψεων και προτάσεων επ’ αυτού, προχώρησαν οι «έφηβοι βουλευτές», κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων των ομάδων διαβούλευσης της «Βουλής των εφήβων», το Σαββατοκύριακο.

Οι «έφηβοι βουλευτές» που είχαν μελετήσει συστηματικά και σε βάθος τις κατευθύνσεις του Εθνικού Σχεδίου Δράσης

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/7/2016


                        Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.