Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 12-7-2016



Την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 στα ηπειρωτικά και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή μικρής διάρκειας καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 33, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 35 και στην Κρήτη από 19 έως 30. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 έως 3 βαθμούς υψηλότερη.
Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ στις ανατολικές ακτές θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ. Εξασθένηση αναμένεται προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου