Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Καιρός: για Παρασκευή 24-6-2016



Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 αναμένονται παροδικές νεφώσεις στην ηπειρωτική χώρα που μετά μετά το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στα νησιά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα είναι μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις. Στις λοιπές θαλάσσιες περιοχές θα πνέουν έως μέτριοι.

Δείτε γιατί δεν πρέπει να πετάτε τα κουκούτσια από το καρπούζι



Ίσως και να θυμάστε πως όταν ήσασταν παιδιά, σας έλεγαν να μην τρώτε τα κουκούτσια του καρπουζιού, γιατί αλλιώς θα φυτρώσει ένα γιγάντιο φρούτο στο στομάχι σας. Αν ναι και μάλιστα το πιστεύατε, θα πρέπει να έχετε περάσει πολύ χρόνο προσπαθώντας να αφαιρέσετε τα κουκούτσια πριν φάτε το λαχταριστό καρπούζι.

Σπαθόλαδο: Το γιατρικό των Αρχαίων Σπαρτιατών που κατακτά τις ΗΠΑ! Πως θα το φτιάξετε μόνοι σας;


Αποτέλεσμα εικόνας για σπαθοχορτο


Τις ευεργετικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ανακάλυψαν οι Αμερικανοί.

Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Μη βραδύνετε Προκαθήμενοι στην Κρήτη. Καταγγείλετε την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ


vardakas

Προσέξτε Πατέρες η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι βαρίδιο ενθοφυλετισμού για να απαλλαγούμε από αυτήν.
Αντίθετα η ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ θα μας κυνηγάει και εμείς οι Ορθόδοξοι-Ρωμιοί θα κυνηγάμε αυτήν, διότι είναι η ΜΗΤΡΑ της Ρωμιοσύνης.

ΑΙΣΧΟΣ: Αποκάλυψη: Τα προκλητικά προνόμια των «300» στην Ελλάδα της κρίσης


του Γιάννη Παπαδημητρίου
Φόροι, χαράτσια, εισφορές, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, χρέη, απογοήτευση και απόγνωση. Είναι λίγες μόνο από τις λέξεις που περιγράφουν την ζωή του μέσου ελληνικού νοικοκυριού.
Είναι λέξεις που δομούν πλέον κάθε πρόταση στις καθημερινές συζητήσεις των πολιτών που βάζουν συνεχώς πλάτη για να βγει η χώρα από την κρίση αλλά ακούν κάθε κυβέρνηση να τους ζητά επιπρόσθετες θυσίες.

3 Τρις Ευρώ (!!!) στον πυθμένα του Αιγαίου και του Ιονίου

 του Αριστοτέλη Βασιλάκη
Διάβασα προ ημερών στο διαδίκτυο, πως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της νορβηγικής εταιρίας PGS, η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες χώρες σε αποθέματα φυσικού αερίου.

Θεσσαλονίκη – Αθήνα σε 3 ώρες και 15 λεπτά!

Θεσσαλονίκη – Αθήνα σε 3 ώρες και 15 λεπτά! (BINTEO)
Τέλος στις επικίνδυνες και γεμάτες στροφές διαδρομές, βάζουν οι μεγάλες σήραγγες οι οποίες θα διαπερνούν τους ορεινούς όγκους της χώρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι με την ολοκλήρωση των έργων το Μάρτιο του 2017, το Αντίρριο θα συνδέεται με την Εγνατία σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ομάδα του ΕΜΠ θα μπει στον Πανάγιο Τάφο για επισκευές.



  • Πρόκειται για το ιερότερο μνημείο της Χριστιανοσύνης- και ως εκ τούτου οι όποιες επισκευές του τάφου του Ιησού αποτελούν περίπλοκη υπόθεση, την οποία, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Washington Post, ανέλαβε ελληνική ομάδα συντηρητών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Κρητικός πηγαίνει στο αεροδρόμιο

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος

Ένας Κρητικός πηγαίνει στο αεροδρόμιο , περνά από τον ανιχνευτή μετάλλων και ακούγεται " Ντιννν " . 
Υπάλληλος στον κρητικό : " Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενά σας " . Βγάζει ο κρητικός κέρματα , ζώνες κλπ , περνά ξανά από το μηχάνημα και ακούγεται ξανά " Ντιννν " . 
Υπάλληλος : Τα βγάλατε όλα ; 

Πανελλαδικές - Αυτές είναι οι προθεσμίες για την οριστικοποίηση των μηχανογραφικών


Πανελλαδικές - Αυτές είναι οι προθεσμίες για την οριστικοποίηση των μηχανογραφικών

Από την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, θα μπορούν οι υποψήφιοι να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους για την εισαγωγή στις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας στο μηχανογραφικό τους δελτίο.
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι έχουν ήδη πρόσβαση στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση

Δείτε πως δουλεύει η πολιτική...


Είπα στο γιο μου»Θα παντρευτείς τη κοπέλα που θα επιλέξω ΕΓΩ για σένα !»

Μου είπε »ΟΧΙ»

Του λέω »είναι η κόρη του Bill Gates που εχει τη Microsoft !»

Απίστευτο: 149 φορείς του Δημοσίου,αρνούνται ακόμα να απογραφούν!

  • Η μη απογραφή των φορέων έχει φυσικά ως αποτέλεσμα να μη γνωρίζει ακόμη και σήμερα η κεντρική διοίκηση τον αριθμό των εργαζομένων τους αλλά και το σύνολο των αποδοχών τους!
Ένα ιδιότυπο ...φέουδο λειτουργεί πειρατικά στην καρδιά του Δημοσίου, όπου εκατόν σαράντα εννιά φορείς του, δεν έχουν απογραφεί ακόμα, με τις διοικήσεις τους να αρνούνται να...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τέλος οι διπλές συντάξεις για βουλευτές, νομάρχες και προέδρους νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων...


LeftaTsepi 538 355

Για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που λαμβάνουν χορηγία δημάρχου ή προέδρου κοινότητας και έχουν αποχωρήσει από την υπηρεσία τους από 1.1.1985 και εφεξής, η χορηγία αυτή αποτελεί σύνταξη.
Όπως αναφέρει σχετική εγκύκλιος του ΟΑΕΕ, για τη χορήγηση δεύτερης σύνταξης από τον Οργανισμό, θα απαιτούνται αυξημένες χρονικές και ηλικιακές προϋποθέσεις.
Το εποπτεύον υπουργείο, με το παραπάνω σχετικό έγγραφό του, κατόπιν σχετικής αλληλογραφίας με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, γνωστοποίησε ότι η χορηγία που λαμβάνουν,

Πότε πληρώνονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ


Πότε πληρώνονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Την Παρασκευή 24 Iουνίου θα καταβληθούν σε 12.984 δικαιούχους οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών) εκκρεμών αιτήσεων (A21) του έτους 2015.
Πρόκειται για επιδόματα που ελέγχθηκαν, έως 11-4-2016, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/6/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.