Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 22-6-2016



Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά κατά το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, όπου και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς έως μέτριοι αλλά στο Αιγαίο θα είναι μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους πολύ ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Ετσι θα γλιτώσουν οι φορολογούμενοι τις καταθέσεις τους από κατάσχεση


Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Αντιμέτωποι με τις κατασχέσεις χρημάτων από τους τραπεζικούς του είναι πλέον πολλοί φορολογούμενοι που έχουν οφειλές στο Δημόσιο.
Μάλιστα οι κατασχέσεις από τους λογαριασμούς που έχουν γίνει, ξεπερνούν τις 428.000.
Ενδεικτικοί της κατάστασης είναι οι αριθμοί των κατασχέσεων ανά ΔΟΥ στο διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου, όπως κατέγραψε το Πρώτο Θέμα και ο Κωστης Πλάντζος.

Προσοχή: Θα μας ταΐζουν μέλι αλλά όχι από μέλισσες!


Στα ράφια των σούπερ μάρκετ σε λίγο καιρό θα πωλείται, δυστυχώς, τεχνητό μέλι. Η επιτροπή Δεοντολογίας και Ανάπτυξης της Ευρωπαικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής αποφάσισε να εγκρίνει την παραγωγή τεχνητού μελιού.

Μια απόφαση που πάρθηκε λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης στην παραγωγή μελιού που οφείλεται στη μείωση του αριθμού των αποικιών των μελισσών.

Αν δείτε αυτό σε δωμάτιο ξενοδοχείου φύγετε αμέσως και ειδοποιήστε τις αρχές


Αν ποτέ δείτε μία κρεμάστρα με αυτό το σχήμα σε δωμάτιο ξενοδοχείου ή σε δημόσια τουαλέτα, καλό θα ήταν να φύγετε άμεσα από τον χώρο και να ειδοποιήσετε τις αρχές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια μικροκάμερα, η οποία καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές και παραβιάζει τα δικαιώματα των ανθρώπων που έχουν την ατυχία να μείνουν ή να χρησιμοποιήσουν τους συγκεκριμένους χώρους.

Όποιος προλάβει. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ¨σταυροφορία¨ προς την Κωνσταντινούπολη;

2016-06-20_165124
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η επικαιρότητα τρέχει με τόσα γεγονότα αλλά οι τούρκοι συνεχίζουν να βεβηλώνουν καθημερινά την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με την ανάγνωση του κορανίου τουλάχιστον όπως ισχυρίζονται σε όλη την διάρκεια που θα έχουν ραμαζάνι και ουδείς γνωρίζει τι έπεται μετά.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΓΛΙΑΣ : «ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ»


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΓΛΙΑΣ : «ΨΗΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Γραμμή υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν δώσει οι ηγέτες της μουσουλμανικής κοινότητας της Μεγάλης Βρετανίας, με προεξέχοντας τους Τούρκους, που κατευθύνουν την προεκλογική εκστρατεία κατά του Brexit.

Μετά το Ισλάμ και ο Βουδισμός στα ελληνικά σχολεία – Η Πανθρησκεία χτυπά από παντού


Μετά το Ισλάμ και ο Βουδισμός στα ελληνικά σχολεία - Η Πανθρησκεία χτυπά από παντού

Η Πανθρησκεία, η ένωση δηλαδή όλων των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη-«θεού», προωθείται από όλες τις μεριές, ενώ τα απλά Λόγια Αλήθειας του Χριστού παραγκωνίζονται, διαστρεβλώνονται και παραμερίζονται.

Θερινό σινεμά με.....θέα, στη Θεσσαλονίκη !!!

post-feature-image
Η πιο δροσερή πρόταση εξόδου γίνεται και φέτος το καλοκαίρι από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Οι δυο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί μετά το άκρως επιτυχημένο περυσινό εγχείρημα – οι προβολές ήταν sold out! - ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και προτείνουν στο κοινό μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο «Σινεμά με Θέα»,

Μαύρο καλοκαίρι για 620.000 συνταξιούχους. Μειώσεις έως και 30%

«Μαύρο» καλοκαίρι περιμένει περισσότερους από 620.000 συνταξιούχους που θα δουν τις συντάξεις τους μεσοσταθμικά να μειώνονται έως και 30%.



Το μεγάλο μαχαίρι αναμένεται να προκύψει από την περικοπή στις επικουρικές συντάξεις για περιπτώσεις όπου οι συντάξιμες αποδοχές, δηλαδή το άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης, υπερβαίνει τα 1.300 ευρώ μικτά (1.180 ευρώ καθαρά)

«Επιδημία» κατασχέσεων στις καταθέσεις των Ελλήνων: Οι 4 τρόποι για να προστατέψετε τα χρήματα σας




Επιδημία κατασχέσεων πλήττει τις καταθέσεις των Ελλήνων φορολογουμένων, με τις εφορίες να ... βγάζουν φωτιές φέτος αυξάνοντας κατά περισσότερες από 100.000 τις κατασχέσεις μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του χρόνου.

Είναι ενδεικτικό ότι πέρυσι μέσα στις πρώτες 100 εργάσιμες ημέρες του χρόνου οι εφορίες είχαν προχωρήσει σε 333.000 χιλιάδες κατασχέσεις, ενώ εφέτος στο ίδιο διάστημα οι κατασχέσεις από τους λογαριασμούς ξεπέρασαν τις 428.000.

Οι Έλληνες μιλούν πλέον λιγότερο στο κινητό τους

Η κρίση και η οικονομική στενότητα έβαλαν τέλος και στην πολυλογία μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με μελέτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το κόστος ομιλίας μέσω κινητών μειώθηκε την περίοδο 2010-2015 μειώθηκε σχεδόν στο μισό(45,5%), όπως και το κόστος χρήσης δεδομένων (38,6%).

9 Μαθηματικά Κόλπα, που Δεν μας Έμαθαν στο Σχολείο



1
1
Συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο έξυπνα και απροσδόκητα μαθηματικά κόλπα. Διδάξτε τα στα παιδιά σας και ίσως τα μαθηματικά γίνουν το αγαπημένο τους μάθημα!

Οι άγνωστες ομορφιές της Θεσσαλονίκης σε video

Αποτέλεσμα εικόνας για θεσσαλονικη

Αρχόντισσα Θεσσαλονίκη!

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/6/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.