Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 22-6-2016



Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά κατά το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, όπου και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι ασθενείς έως μέτριοι αλλά στο Αιγαίο θα είναι μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους πολύ ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 17 έως 36 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 20 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 35 και στην Κρήτη από 19 έως 33.
Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξαίρεση την περιοχή του Θερμαϊκού, όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και κατα περιόδους 4 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στις ανατολικές ακτές 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και παροδικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου