Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 20-6-2016



Ηλιοφάνεια και διατήρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών στα κεντρικά, ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν λίγοι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Παράλληλα οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν την περαιτέρω μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Παρατάθηκε η Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων έως 15 Σεπτεμβρίου


Παρατάθηκε η Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων έως 15 Σεπτεμβρίου

Η συντονιστική επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε σήμερα στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθόρισε το νέο, στοχευμένο πλαίσιο της πανελλαδικής απόχης των δικηγόρων έως 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Συντονιστική Επιτροπή, καθόρισε και ειδίκευσε την πανελλαδική αποχή των δικηγόρων έως 15 Σεπτεμβρίου 2016, (μια ημέρα πριν την έναρξη του νέου δικαστικού έτους δηλαδή, την 16η Σεπτεμβρίου 2016) ως εξής:

Μέχρι το 2025…έρχεται το τέλος των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν καύσιμα


1


Ο καθημερινός «βραχνάς» όλων είναι τα έξοδα που κάνουμε καθημερινά…
κύρια θέση στα έξοδα μας έχει η βενζίνη του αυτοκινήτου μας.Ευτυχώς η τεχνολογία πάνω στις αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσεται καθημερινά, έτσι την πρωτιά στη μείωση εξόδων για βενζίνη κατέχει η Νορβηγία, καθώς το 24% των αυτοκινήτων της είναι ηλεκτρικά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Γέμισε μυρμηγκοφωλιά με αλουμίνιο και δείτε τι προέκυψε…

Γέμισε μυρμηγκοφωλιά με αλουμίνιο και βγήκε αυτό το θέαμα Δεν το πιστεύετε στα μάτια σας τι

έκταση μπορεί να έχει μια μυρμηγκοφωλιά…
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πείραμα που έκαναν και έριξαν αλουμίνιο μέσα στη μυρμηγκοφωλιά…

Πόσοι αστυνομικοί φρουρούν Τσίπρα, Μητσοτάκη, Τσακαλώτο, Φλαμπουράρη, Παππά, Μεϊμαράκη, Βενιζέλο;


1

1
Το ζήτημα της αστυνομικής φρουράς που διατίθεται σε πολιτικά πρόσωπα… πρώτης γραμμής έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Η λίστα που βρίσκεται… κρυμμένη στο συρτάρι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.
Το θέμα επαναφέρει στην δημοσιότητα η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Και παρουσιάζει…

Χαλαρά!


Αποτέλεσμα εικόνας για μεθυσμενος

Ο τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ” το μπαρ και ψάχνει για μεθυσμένους οδηγούς. Την ώρα του κλεισίματος επισημαίνει έναν, που βγαίνει από το μπαρ, μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του. Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο, τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας.
Εν τω μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους. Ο τύπος, αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή, ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ

Αν η Ελλάδα είχε φωνή και μιλούσε σίγουρα θα έλεγε όλα αυτά! [video]


1


Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!
Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο «οικόπεδο» στον πλανήτη…!
Διακρίνομαι για την Ιστορία μου…

Υπενθυμίζουμε: Το Facebook θα σβήσει όλες τις παλιές σας φωτογραφίες, στις 7 Ιουλίου

Προθεσμία μέχρι τις 7 Ιουλίου δίνει το Facebook στους χρήστες του για να σώσουν τις φωτογραφικές τους αναμνήσεις.

Το κοινωνικό δίκτυο, σύμφωνα με το forbes.com, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρακτική με το Synced Album, με το οποίο ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει αυτόματα τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του.

ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


tromaktiko814

Κυβέρνηση και κόμματα άνοιξαν τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος και του εκλογικού νόμου, προκειμένου προφανώς να στρέψουν την προσοχή του λαού μακριά από την εξαθλίωσή του και την αρπαγή των εισοδημάτων και των περιουσιών του.

Ολόκληρο το σχέδιο για «κατάργηση» των πληρωμών με μετρητά

  • Που θα πληρώνουμε μόνο με κάρτες
  • Μετρητά τέλος στα εστιατόρια, τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης, τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους ηλεκτρολόγους και τους υδραυλικούς.

Έρχονται μετατάξεις-εξπρές στο Δημόσιο



Νέο νόμο για την κινητικότητα ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, με στόχο την ανατροπή του σημερινού γραφειοκρατικού καθεστώτος.
Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το νομοσχέδιο, που αναμένεται να ψηφιστεί εντός του Ιουνίου, περιλαμβάνει έξι καινοτομίες.

Αυξάνονται από σήμερα τα δρομολόγια της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης



Νέα δρομολόγια από σήμερα τα οποία θα ξεκινούν από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με στάση στον Λευκό Πύργο με τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών με ολιγόλεπτη στάση στον προβλήτα της Περαίας, ανακοίνωσε η «Thessaloniki waterways» .
Τα πλοία Ε/Γ Κωνσταντής και Ε/Γ Άγιος Γεώργιος εκτελούν καθημερινά (10) δρομολόγια όλες τις ημέρες από και προς τους παρακάτω προορισμούς:

Για τη γιορτή του πατέρα.........


Η γιορτή του πατέρα.


Picture

Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η ημέρα που τιμάται ο πατέρας. Η ύπαρξη αυτής, οφείλεται στην αμερικανίδα Sonora Dodd, η οποία προφανώς επηρεάστηκε από τη γιορτή της μητέρας που προϋπήρχε.  Αφορμή αποτέλεσε το παράδειγμα του πατέρα της, William Smart, ο οποίος ανέθρεψε μόνος του, τα 6 παιδιά της οικογένειας του.