Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 16-6-2016



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Κεράσια: Τι προσφέρουν



Χαρακτηριστικό και αγαπημένο φρούτο του Ιουνίου, το οποίο ωστόσο είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τα κεράσια, που εκτός από... άρωμα καλοκαιριού προσφέρουν και πλήθος πολύτιμων κι ευεργετικών συστατικών.

Ειδικότερα, τα κεράσια περιέχουν φυτικές ίνες, που προάγουν την καλή λειτουργία του εντέρου, καθώς και σημαντικές ποσότητες καλίου και βιταμίνης C, συστατικών

Νερό με λεμόνι - 6 μύθοι που πρέπει να ξεδιαλύνετε άμεσα!


νερό με λεμόνι

Το νερό με λεμόνι φέρεται να έχει ισχυρά οφέλη για την υγεία και σημαντική συμβολή στην απώλεια των περιττών κιλών.Επί της ουσίας το νερό με λεμόνι δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό ακριβώς που φαντάζεστε: χυμός από λεμόνι που αναμιγνύεται με νερό. Το πόσα λεμόνια θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Την Παρασκευή θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμοί των Πανελλαδικών


Την Παρασκευή θα αναρτηθούν στα σχολεία οι βαθμοί των Πανελλαδικών

Tο πρωί της Παρασκευής θα αναρτηθούν σε όλα τα λύκεια οι βαθμοί των υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. 
Μία μέρα νωρίτερα την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα στατιστικά στοιχεία.

Παιδιά και Διαδίκτυο: Πώς να τα προστατεύσετε

Παιδιά και Διαδίκτυο: Πώς να τα προστατεύσετε
Το Διαδίκτυο αποτελεί πλέον βασικό κομμάτι της καθημερινότητας του 70% των Ελλήνων πολιτών, με το ποσοστό αυτό να αυξάνεται στις πιο νεαρές ηλικίες, φθάνοντας ακόμη και σε επίπεδα άνω του 90%.
Του Δημήτρη Μαλλά
Το Internet είναι ένα εργαλείο με απίστευτες δυνατότητες που έχει βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητά μας, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ελλοχεύουν κίνδυνοι και χρειάζεται προσοχή τόσο από τους ενήλικες όσο και -κυρίως- από τους ανήλικους.

Έρχεται ετεροχρονισμένο χαράτσι ...μέσω του Κτηματολογίου

polykatoikies
Ετεροχρονισμένο χαράτσι θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 2,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων, που δήλωσαν την ακίνητη περιουσία τους στα πρώτα προγράμματα κατάρτισης του Κτηματολογίου (1997-1999) και δεν έχουν πληρώσει το πάγιο τέλος κτηματογράφησης.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ» ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ


ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ»  ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Γράφει ο Νϊκος Χειλαδάκης
Εδώ και μέρες παρακολουθούμε ένα απερίγραπτο φιάσκο για την υπό σύγκληση Πανορθόδοξη Συνοδό και το πιο θλιβερό, κατηγορίες για προδοσία, για ζήλια, και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάνεις που απέχει παρασάγγας από το πνεύμα της Ορθοδοξίας που για αυτή κόπτονται όλοι.

Πώς μπορούν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη ασφαλισμένοι Δημοσίου και ΙΚΑ

Χαμηλότερα όρια σύνταξης μπορούν να κερδίσουν οι ασφαλισμένοι όλων των Ταμείων ανάλογα με
τα συντάξιμα χρόνια που έχουν, από 15 χρόνια έως 37 χρόνια.

«Κλειδί» για το όριο σύνταξης είναι τα συντάξιμα χρόνια έως και το 2012 είτε από πραγματική εργασία είτε από αναγνώριση πλασματικού χρόνου.

Δεν θέλει την προσευχή στα σχολεία ο Φίλης .. διαλύσει το συνδετικό κρίκο που κράτησε ενωμένο τον Ελληνισμό

2544262
Ο υπουργός Παιδείας κάλεσε ευθέως μαθητές και εκπαιδευτικούς να μην κάνουν προσευχή στα σχολεία
Τις προκλητικές δηλώσεις κατά της Ορθοδοξίας συνεχίζει ο κ.Νίκος Φίλης ο οποίος φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να σβήσει κάθε τι χριστιανικό από την εκπαίδευση των παιδιών.

Με μικροτσίπ και χωρίς θρήσκευμα οι νέες ταυτότητες!

http://www.romfea.gr/images/article-images/2016/06/romfea/galatsi/tautotites.jpg
Ξεκινάει η έκδοση της Νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας - Κάρτας του Πολίτη με βιομετρικά στοιχεία για όλους του Έλληνες πολίτες.

"Νίκος Γκάλης" και επίσημα το ΟΑΚΑ



Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ μετονομάστηκε και επισήμως σε «Νίκος Γκάλης», όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (14/6) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, από τη στιγμή που αναρτήθηκε δημόσια στη "Διαύγεια" η σχετική απόφαση.
Η ημέρα που έγινε αυτό είναι επετειακή, καθώς σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια η Εθνική ομάδα μπάσκετ με ηγέτη τον Νίκο Γκάλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 1987, νικώντας στον τελικό τη Σοβιετική Ένωση.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Εξετάζονται 4 εναλλακτικές λύσεις για επέκτασή του προς το αεροδρόμιο ''Μακεδονία''



Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του ΣΑΣΘ, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του ΣΑΣΘ, Γιάννη Παλαιστή, ενημέρωση του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης από τον Διευθυντή του Μετρό Θεσσαλονίκης, Γιώργο Κωνσταντινίδη, αναφορικά με την εξέλιξη των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης.

«Πρωταθλήτρια» στη χρήση πλαστικής σακούλας η Ελλάδα

Σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ ο μέσος όρος κατανάλωσης ανέρχεται σε 363 σακούλες -αριθμός σχεδόν διπλάσιος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των 175

Στην πρώτη θέση της ΕΕ, σε κατανάλωση πλαστικής σακούλας, κατατάσσεται η Ελλάδα με βάση τα στοιχεία του 2015, όπως αυτά αποτυπώνονται σε έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).
Η σχετική έρευνα του ΙΕΛΚΑ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και θα καταλήξει με την κατάθεση συγκεκριμένων εναλλακτικών προτάσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2015/720. Tα μέχρι τώρα ευρήματα της μελέτης - που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Ινστιτούτου - είναι αποκαλυπτικά για το μέγεθος του προβλήματος. Συγκεκριμένα:

Το Άγιο Όρος από ψηλά

                                Μοναδικό στο κόσμο!

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/6/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.