Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 15-6-2016



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Η "Ομάδα Αλήθειας" παρουσιάζει τα 20 μεγαλύτερα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα [video]


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας





Τα 20 μεγαλύτερα ψέματα που έχει πει ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας -  Όταν ομιλούν τα video τα λόγια είναι περιττά

Ρίχνει αλάτι στο σιφόνι… Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κόλπα κουζίνας που έχετε δει ποτέ.


1

Το αλάτι είναι κάτι περισσότερο από ένα καρύκευμα που χρησιμοποιείται για να ενισχυθεί ή να βελτιστοποιηθεί η γεύση ενός φαγητού.Στην πραγματικότητα, το αλάτι έχει κάνει τη ζωή των ανθρώπων ευκολότερη. Οι πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το ορυκτός για να διατηρήσουν τα τρόφιμά τους και πολλές κοινότητες έχουν ιδρυθεί με βάση το πόσο κοντά ήταν στην πηγή του αλατιού.

Οι 2 Επιστολές που πρέπει να Διαβάσουν οι Πολιτικοί μας μπας και Παραιτηθούν

c474cd333fb3fd3dd7e7d8fad390373c L
Ένας δημόσιος λειτουργός με τα γραφόμενα του πήρε την Ελλάδα στην πλάτη του - Μπράβο
Ένας Γερμανός δημοσιογράφος έγραψε στο εβδομαδιαίο Γερμανικό περιοδικό Stern δίκην ανοικτής επιστολής προς τους Έλληνες πολίτες με το τίτλο ''Αγαπητοί μας Έλληνες''
Ο Γερμανός δημοσιογράφος ονομάζεται Walτer Wuellenweber.
Ένας Έλληνας - ο Γεώργιος Π. Ψωμάς,δημόσιος λειτουργός - απάντησε, στον Γερμανό δημοσιογράφο.

Η βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ¨τινάζει στο αέρα¨ την Οικουμενικότητα της Συνόδου στην Κρήτη;

thumbnail_φωτο
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μήπως αυτή η Σύνοδος δεν έπρεπε να λέγεται Οικουμενική αλλά Γεωπολιτική;
Μήπως θα έπρεπε να αναδείξει και την πρόσφατη χορεία των μαρτύρων και πολλών εξ αυτών Αγίων της Εκκλησίας μας των αγρίως σφαγιασθέντων και τελειωθέντων φίλων του ΧΡΙΣΤΟΥ υπό των αλλόπιστων στην Συρία-Ιράκ και αλλαχού;

ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

NIKOPOULOS
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΡΕΙΟΥ  ΠΑΓΟΥ  (2007 – 2009) 
ΚΑΤΑΓΩΓΗ:  ΧΩΡΙΟ  ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ  ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Στο βιβλίο   του  κ.  Βασιλείου  Νικόπουλου,  με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που  κυκλοφορεί  από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ,

Σε ποιους έστειλε η εφορία email-τελεσίγραφο για δημόσια «διαπόμπευση»


Σε ποιους έστειλε η εφορία email-τελεσίγραφο για δημόσια «διαπόμπευση»

Υλοποιείται εντός των επόμενων εβδομάδων η μνημονιακή επιταγή για δημοσίευση των ονομάτων -επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων- όσων έχουν μεγάλες οφειλές στην εφορία.
Ήδη, από το βράδυ της Δευτέρας, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ξεκίνησε την αποστολή -μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- ειδοποιητηρίων σε όσους έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ.

Τι είναι τεκμήριο και τεκμαρτό εισόδημα;


τεκμήριο και τεκμαρτό εισόδημα

Αν δεν σας είναι ιδιαίτερα κατανοητές οι έννοιες του τεκμηρίου και του τεκμαρτού εισοδήματος, δείτε εδώ απλά και κατανοητά τι είναι!
Τεκμήριο είναι μία μέθοδος που χρησιμοποιεί το κράτος, για να υπολογίσει πόσο εισόδημα έχει ένας φορολογούμενος, ανεξάρτητα με αυτά που δήλωσε, βάσει:

Ολοκληρώθηκε η εκκένωση του καταυλισμού στο Πολύκαστρο - 31 λεωφορεία στα Βασιλικά



Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:30 η επιχείρηση εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού στο βενζινάδικο της ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πολυκάστρου.
Συνολικά 1.158 άτομα, στη συντριπτική πλειονότητά τους Σύροι, αναχώρησαν με 31 λεωφορεία για το κέντρο φιλοξενίας στα Βασιλικά. Η επιχείρηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΜΠΕ, εξελίχθηκε σε απόλυτα ήρεμο κλίμα, με τους πρόσφυγες να έχουν ετοιμάσει από νωρίς τα πράγματά τους και να επιβιβάζονται στα λεωφορεία οικειοθελώς.

ΠΑΡΕΔΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ο οδικός άξονας Ποτίδαια – Κασσανδρεία της Χαλκιδικής, συνολικού προϋπολογισμού 63 εκ. ευρώ, ένα από τα σημαντικότερα έργα που αναμορφώνει το οδικό κύκλωμα της χερσονήσου της Κασσάνδρας, του πρώτου «ποδιού» της Χαλκιδικής.

Ο οδικός άξονας είναι μήκους 17,5 χλμ. με δυο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και δυο νέους κόμβους, στη Νέα Φώκαια και στην Κασσανδρεία.

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Ιουλίου

Δείτε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις του Ιουλίου:
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουλίου του ΙΚΑ και του Δημοσίου στους δικαιούχους.

Το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 30 Ιουνίου, ενώ τέλος ΟΑΕΕ και ΟΓΑ θα πληρώσουν τους συνταξιούχους τους την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016.

Δηλ. από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου θα έχουν πληρωθεί όλες οι συντάξεις του επόμενου μήνα.

http://thessbomb.blogspot.gr/

Νέο σκάνδαλο: Χειρουργήθηκε στην καρδιά με υλικά που είχε «δωρίσει»...




  • «Κορυφή του παγόβουνου» φαίνεται ότι αποτελούν οι «δωρεές» υλικών από ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ προκειμένου να υποβληθούν σε επέμβαση ή ακόμη και να παρακάμψουν τη λίστα αναμονής.
Όπως...  αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ημερησία» σε αντίστοιχη «δωρεά» μεγάλης αξίας αναγκάστηκε ασθενής και σε άλλο δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ώστε να χειρουργηθεί.

ΟΑΕΔ: Τα τελικά αποτελέσματα για τις παιδικές κατασκηνώσεις

704633-kataskinosi.jpg
Αναρτήθηκαν, σήμερα, από τη Διεύθυνση Ασφάλισης του ΟΑΕΔ τα οριστικά μητρώα «δικαιούχων –εργαζομένων», «δικαιούχων-ανέργων» και «παρόχων», καθώς και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2016.

Αυτό είναι το σχέδιο για το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα

Υποχρεωτική γίνεται η πληρωμή με πλαστικό χρήμα ή μέσω τραπέζης για το χτίσιμο του αφορολόγητου. Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.


Για να πετύχουν το αφορολόγητο οι φορολογούμενοι που το δικαιούνται θα πρέπει να έχουν καταναλώσει ως και το 1/3 του εισοδήματός τους και να έχουν κάνει χρήση κάρτας ή να έχουν πληρώσει μέσω τράπεζας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/6/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.