Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 15-6-2016



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως σε θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 27, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στη Λέσβο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικέ έως νότιες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα διατηρηθεί ενισχυμένο στα 6 με 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι τοπικά στα δυτικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου