Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 25-5-2016



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Λίγες καταιγίδες ή όμβροι θα εκδηλωθούν σε ορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

Το κατσαρόλι – Ο μεγάλος Δάσκαλος

katsarol

Η οικογένειά μου ήταν φτωχή. Οι γονείς μου ήταν εργάτες και οι δύο, εργαζόμενοι από την εφηβεία τους. Γνωρίστηκαν στη Γερμανία, διπλοβάρδιες στα εργοστάσια, αιματηρές οικονομίες για να αγοράσουν οικόπεδο, να χτίσουν σπίτι και να επιστρέψουν στην πατρίδα, όπου δεν είχαν τίποτα.
Εγώ και η αδερφή μου μεγαλώσαμε σχεδόν μόνες μας. Από την πρώτη Δημοτικού φτιάχναμε το πρωινό μας (όχι σαν αυτό το διαφημίσεων), κλειδώναμε το σπίτι, περπατούσαμε 15 λεπτά ως τη στάση του λεωφορείου και πηγαίναμε στο σχολείο.

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι έχουν υψηλό σάκχαρο και καταναλώνουν αλκοόλ



Η κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί για πολλούς μια συνήθεια, που συνοδεύει συχνά τα γεύματα ή τις εξόδους για διασκέδαση.
Από την άλλη, η συστηματική πρόσληψή του σε μικρές ποσότητες, έχει συσχετισθεί από μελέτες με οφέλη για το καρδιαγγειακό σύστημα. Τι ισχύει, όμως, για τα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη; Μπορεί το αλκοόλ να ενταχθεί με ασφάλεια στο διαιτολόγιό τους;

Το προσδόκιμο ζωής αυξήθηκε πέντε χρόνια παγκοσμίως μετά το 2000



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα πως το προσδόκιμο ζωής στον κόσμο αυξήθηκε κατά πέντε χρόνια μεταξύ 2000 και 2015, κυρίως χάρη στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην Αφρική κατά του AIDS και της ελονοσίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/01/ceb7-ceb5cf85cf81cf89cf80ceb1cf8acebaceb7-ceb5cebdcf89cf83ceb7-ceb5-ceb5-cf85cf80cebf-cebaceb1cf84cebfcf87ceb7-cf84ceb7cf83-cf80.jpg

Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες. Ήταν όλοι μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!

Μετά την χθεσινή καταιγίδα-ψηφοφορία στη Βουλή, η Κυβέρνηση του Τσίπρα, (πρώτη φορά αριστερά), παρέδωσεν την Ελλάδα, για έναν αιώνα, σε οικονομική εκμετάλλευση, υπό τον έλεγχο των δανειστών-δυναστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Η Ελλάδα σε 99 χρόνια (ή "Όταν θα λήγει η περίοδος ζωής του υπερ-ταμείου")




Πέρασαν κάτι λιγότερο από 40 χρόνια,
απ' όταν η χώρα απαλλάχθηκε από τον προηγούμενο 100ετή ασφυκτικό έλεγχο των δανειστών.Σχεδόν όλοι οι Έλληνες μνημονεύουν κάθε τόσο την ιστορική πλέον παραδοχή του μεγάλου ηγέτη της νεότερης Ελλάδας ότι «Δυστυχώς, επτωχεύσαμεν».

Public Issue: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες λένε «Oχι» στο «ευρώ πάση θυσία» – 55% δεν θέλει πια την ΕΕ

no-euro
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΥΜΑΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Αυξάνει με ταχύτατους ρυθμούς το ευρωσκεπτικιστικό ρεύμα στην Ελλάδα και η άρνηση στο «ευρώ πάση θυσία» αφού το 55% των Ελλήνων έχει σαφέστατα πλέον αρνητική γνώμη για την ΕΕ και το 44% έχει κακή γνώμη για το ευρώ σύμφωνα με την Publick Issue!

Μπογιόπουλος … Ξεπουλημένοι

gourounia
   «(…) Ξεπουλημένα γουρούνια!
    Δεν ανήκουν άραγε σ’ αυτό το χοιροστάσιο όλοι εκείνοι που για κάποια χρήματα ή για λίγη δόξα, για ένα πορτοφόλι, μια εσάρπα, μια κορδέλα, μετατρέπουν τις πεποιθήσεις τους σε άχυρα κάτω από τα πόδια των μεγάλων;

Νέα μέθοδος αντικαρκινικής θεραπείας με τη συμβολή Ελληνίδας ερευνήτριας


Νέα μέθοδος αντικαρκινικής θεραπείας με τη συμβολή Ελληνίδας ερευνήτριας

Ερευνητές από τη Σουηδία – με την καθοριστική συμβολή μιας Ελληνίδας- αναπτύσσουν μια νέα τεχνική ανοσοθεραπείας του καρκίνου.
Η μέθοδος βασίζεται στη δημιουργία αντισωμάτων που αναπρογραμματίζουν τα μακροφάγα κύτταρα στους όγκους, ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς να μπορεί να αναγνωρίσει καλύτερα και να εξοντώσει αποτελεσματικότερα τα καρκινικά κύτταρα.

Στο εδώλιο 110 άτομα για το παραδικαστικό κύκλωμα


Στο εδώλιο  110 άτομα για το παραδικαστικό κύκλωμα





Την παραπομπή 110 ατόμων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης τουπαραδικαστικού προτείνει η αντεισαγγελέας Εφετών Παναγιώτα Φάκου μετά από δεκαετή έρευνα.
Από το Συμβούλιο Εφετών η κυρία Φάκου ζητάει την παραπομπή των ήδη προφυλακισμένων Σταύρου Γεωργιτσογιαννάκου, πολιτικού μηχανικού,

Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από 1ης Ιουνίου


Σε επίσχεση εργασίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από 1ης Ιουνίου





Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από την 1η Ιουνίου οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ,ζητώντας από το Ταμείο την πληρωμή των επισκέψεων του Ιανουαρίου.

Μετονομάζεται σε "Νίκος Γκάλης" το κλειστό του ΟΑΚΑ



Σε "Νίκος Γκάλης" θα μετονομαστεί το κλειστό του ΟΑΚΑ, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε σήμερα (23/5) με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, στον οποίο και ανακοίνωσε την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να δοθεί το όνομά του στο κλειστό στάδιο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας.

Ποιος έγραψε τελικά το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή;

Μετά την τοποθέτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή, στην οποία υποστήριξε πως τόσο ο δημοσιονομικός κόφτης όσο και το υπερταμείο έγινε δια χειρός Ευρωπαίων και ΔΝΤ χωρίς η ελληνική κυβέρνηση να έχει καμία ανάμιξη, 
και ο δημοσιογράφος «των Νέων» Γ. Παπαχρήστος προβαίνει σε έναν αντίστοιχο ισχυρισμό.

ΕΝΦΙΑ: 300% πάνω το χαράτσι για 1 εκατ. ιδιοκτήτες


Νέο ΕΝΦΙΑ στήνει η κυβέρνηση, αντί να τον καταργήσει και να απαλλάξει εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων. Από φέτος θα πληρώνουν διπλό ΕΝΦΙΑ και όσοι έχουν ακίνητα αξίας 200.000-300.000 ευρώ, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν πλήρωναν συμπληρωματικό φόρο, αλλά μόνο τον κύριο. Με το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, οι ιδιοκτήτες θα πληρώνουν συμπληρωματικό φόρο ακόμα και για τα αγροτεμάχια, ενώ χαράτσι μπαίνει και στις εταιρείες για τα επαγγελματικά ακίνητά τους.

Συντάξεις: Τι αλλάζει στα όρια ηλικίας για ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΔΕΚΟ και τράπεζες

Τα περισσότερα χρόνια εργασίας φέρνουν περισσότερες κρατήσεις και μεγαλύτερες απώλειες στο τελικό ποσό της σύνταξης που θα λάβουν οι ασφαλισμένοι. Αυτός είναι ο βασικός κανόνας του νέου ασφαλιστικού.

Με βάση τα παραπάνω όσοι ασφαλισμένοι είτε ανήκουν στο ΙΚΑ, είτε στο Δημόσιο, είτε στις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες, εάν έχουν τη δυνατότητα, μπορούν να αποχωρήσουν πριν από τα 67 έτη. Ποιες είναι αυτές οι κατηγορίες:

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/5/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.