Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 20-4-2016



Καλό και διαυγή καιρό στις περισσότερες περιοχές ολόκληρη της χώρα, με σταδιακή επικράτηση πολύ ενισχυμένων βόρειων ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Rocky Roberts - Stasera Mi Butto


Ελληνική ταινία:Καπετάν Φάντης Μαστούνι


Ποιοι και πώς θα απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς



Με απόφαση των δημοτικών τους συμβουλίων θα μπορούν οι Δήμοι της χώρας να μειώνουν ή να απαλλάσσουν από δημοτικά τέλη και φόρους συγκεκριμένες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως προβλέπει ο πρόσφατος νόμος για το «παράλληλο πρόγραμμα».

Ποιο θαυματουργό βότανο σκοτώνει τα μικρόβια σε λιγότερο από μια ώρα;


1

Ποιο βότανο κάνει θαύματα και εξολοθρεύει τα μικρόβια σε χρονικό διάστημα μιας ώρας; Την καλύτερη απάντηση στα μικρόβια και όχι μόνο αποτελεί το…
θυμάρι.
Οι κρητικοί από πολύ παλιά με θυμάρι έτριβαν τα ούλα τους για να θεραπεύσουν την ουλίτιδα. Τα τελευταία χρόνια κλινικές μελέτες το έχουν επιβεβαιώσει, οι αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες του θυμαριού είναι όντως αποτελεσματικές για την οδοντική πλάκα την ουλίτιδα και την τερηδόνα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

590 3f7a3ae017588edbea9f6f1ec3b3d4f5Οι πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν σε λιγότερο από ένα μήνα και στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Παιδείας παρουσιάζει ένα οδηγό με χρηστικές πληροφορίες προς ενημέρωση των υποψηφίων.

"Εάν φύγετε θα σας γεμίσουμε λαθρομετανάστες".



Αυτή η πρωτοφανής απειλή εκστομίστηκε από γαλλικά χείλια που ως 
γνωστό φημίζονται μόνο για …καλή πεολειχία, και όχι για καλή… διπλωματία . Από πότε χρησιμοποιούνται οι λάθρο ως …εκβιαστικό μέσο. 

Η Βρετανία θα αντιμετωπίσει συνέπειες αν ψηφίσει υπέρ της εξόδου της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν.

ΘΡΑΚΗ,ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ (ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1969:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

Τέλος στην Ιδιοκτησία ΙΧ – Έρχονται αυξήσεις-«φωτιά» σε φόρους


11987prisonplanetgr

Νέα «φοροκαταιγίδα» που αναμένεται να πλήξει ιδιαίτερα την αγορά αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες ΙΧ, προωθεί η κυβέρνηση μετά την επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές. Οι νέες αυξήσεις θα αφορούν σαρωτικές αλλαγές στα Τέλη Κυκλοφορίας, στα Τεκμήρια, καθώς επίσης και αυξήσεις σε βενζίνη ,αέριο και πετρέλαιο κίνησης.

Τους κούφανε όλους μέσα στην κουφή βδομάδα. ¨Ο Πάπας δεν είναι εκκλησία είναι ΜΚΟ¨


ΦΩΤΟ (1)

¨Με τον Πάπα Φραγκίσκο συναντήθηκε η Γενική Διευθύντριατου ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ στις 18/01/2016.
«Νιώθω τιμή για τη συζήτησή μου με τον Πάπα Φραγκίσκο για τις παγκόσμιες προκλήσεις και τη μετανάστευση» έγραψε η Κριστίν Λαγκάρντ στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και

100.000 Δελτία Ασύλου για πρόσφυγες, τύπωσε η Ελλάδα


post-feature-image

Οδηγίες βήμα-βήμα για το πώς θα αιτηθούν και θα λάβουν το πολυπόθητο άσυλο στην Ελλάδα 
παρέχει τώρα η Υπηρεσία Ασύλου ανταποκρινόμενη κατά αυτό τον τρόπο στη μαζική κατάθεση αιτημάτων διεθνούς προστασίας το τελευταίο διάστημα από χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν εισέλθει στη χώρα μας.

Συνεχίζουν οι λογιστές την αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Τη συνέχιση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου αποφάσισαν οι λογιστές, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΥPΩΠΗ | «Από τα 250 δις που πήρε η Eλλάδα, τα 220 δις πήγαν σε…

Το άρθρο είναι… αφιερωμένο σε όλους αυτούς που δείχνουν με το δάκτυλο την Ελλάδα…
Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε πανικό στους δανειστές μας. Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ,

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΣ 2014 – 2020


Αποτέλεσμα εικόνας για κεντρο υγειας αγιου ορους

Στον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας του Αγίου Όρους στις Καρυές με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα προχωρά μέσω του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ 2014 – 2020) η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ένταξη τεσσάρων πράξεων για την προμήθεια του σύγχρονου ιατρικού υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο ΣΕΣ 2014 – 2020, στο πλαίσιο του έργου «Ανέγερση Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους στις Καρυές», υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και ο συνολικός προϋπολογισμός για την προμήθεια των μηχανημάτων ανέρχεται σε 35.000 ευρώ.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/4/2016

                           
           Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.