Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 18-4-2016


Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Luna Rossa-Renzo Arbore e L'Orchestra Italiana


Ελληνική ταινία:Ο αδελφός μου ο τρελάρας


Τέλος στα τρυπήματα για τη μέτρηση του σακχάρου!


thumbnail

Οι περισσότεροι διαβητικοί χρειάζονται να τρυπούν το δάχτυλό τους αρκετές φορές την ημέρα, για να ελέγξουν το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα τους.
Αλλά με αυτό το διαφανές τσιρότο που διαθέτει ηλεκτρικά κυκλώματα και μικροσκοπικές χρυσές πλάκες, οι διαβητικοί μπορούν να γλιτώσουν από την επώδυνη διαδικασία, καθώς οι αισθητήρες που διαθέτει μπορούν να ανιχνεύσουν τις τιμές του σακχάρου, τη θερμοκρασία αλλά και το PH του χρήστη.

Απόφαση – ΒΟΜΒΑ για ΕΝΦΙΑ: Δείτε ποιος ακυρώνει τον φόρο και πώς θα γίνεται η αποζημίωση -


1

Τι απόφαση ακυρώνει τον ΕΝΦΙΑ και τι προβλέπεται για αποζημίωση από τον φόρο ακινήτων; 
Απόφαση-κόλαφος για τον ΕΝΦΙΑ που ανατρέπει πολλά δεδομένα για τον φόρο ακινήτων.
Μια απόφαση ανοίγει τον δρόμο σε εκατομμύρια φορολογουμένους–με τη σφραγίδα, μάλιστα, του Συμβουλίου Επικρατείας– να αμφισβητήσουν το φόρο των ακινήτων τους προσκομίζοντας οι ίδιοι αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία η φορολογική διοίκηση, με βάση την απόφασή του, θα πρέπει να αποδεχτεί και να συνεκτιμήσει.

Ποιες είναι οι βασικές διαφορές της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας; -

1Του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιεροθέου
1. Οι Επίσκοποι της Παλαιάς Ρώμης, παρά τις μικρές και μη ουσιαστικές διαφορές, είχαν πάντοτε κοινωνία με τους Επισκόπους της Νέας Ρώμης και τους Επισκόπους της Ανατολής μέχρι το 1009-1014, όταν

Τι προβλέπει ο φόρος στο ίντερνετ που πρότεινε η κυβέρνηση στους δανειστέςΤην επιβολή φόρου στο ίντερνετ έχει προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές.
Στο κείμενο στο οποίο κατέληξαν οι δύο πλευρές στην τελευταία συνάντηση, πριν από την παύση των διαπραγματεύσεων, αποφασίστηκε να εισαχθεί ένας φόρος στους συνδρομητές της ευρυζωνικότητας. Η νέα φορολογία θα επιβληθεί σε όλους όσοι έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, είτε για επαγγελματική είτε για ιδιωτική χρήση, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, τάμπλετ ή κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών (π.χ smart TV).

Έκτακτο ΜΗΝΥΜΑ από την κορυφή του Άθωνα για την επίσκεψη του Πάπα. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το

ΦΩΤΟ (16)Ας υποδεχτούμε τον Πάπα με το ¨ Κύριε ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με¨


ΑΝ σας φαίνεται παράξενο διαβάστε το παρακάτω.
Καθυστέρησε να μου μεταφερθεί για αυτό και εγώ άργησα να το ανακοινώσω.

Πότε μετατρέπεται σύνταξη αναπηρίας σε γήρατος

Διευκρινίσεις σχετικά με τη δυνατότητα αναγνώρισης των πλασματικών χρόνων του άρθ. 40 του ν. 3996/2011 προκειμένου να
μετατραπεί σύνταξη αναπηρίας σε σύνταξη λόγω γήρατος, παρέχει ο Δήμος Πεντέλης κοινοποιώντας έγγραφο του ΙΚΑ.

Πήγαν στη Βουλγαρία για να γλιτώσουν και το πιο πιθανό είναι να πληρώσουν φόρους Ελλάδας

Λογιστές που πήγαν στη Βουλγαρία με σκοπό να εξυπηρετήσουν τις εγχώριες επιχειρήσεις διαπίστωσαν ότι οι εκπλήξεις και μάλιστα οι δυσάρεστες είναι αρκετές, ενώ πολλές από αυτές είναι… κρυφές.

Η μετεγκατάσταση μιας επιχείρησης που παρουσιάζει νομικά κενά μπορεί να κοστίσει περισσότερο στον μέτοχο της εταιρείας ενώ η προσδοκία του ήταν να γλιτώσει φόρους.

ΑΡΘΡΟ – ΒΟΜΒΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! (ΦΩΤΟ)

ΜΥΣΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !

«Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει…» λέει μια ελληνική παροιμία!

Οι 2 απαντήσεις του Μητροπολίτη Φλωρίνης Α.Καντιώτη για την Πανορθόδοξη Σύνοδο που έγραψε το 1971Δύο φοβερές απαντήσεις του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου για την Πανορθόδοξη Σύνοδο τις οποίες είχε γράψει από το 1971. Συγκεκριμένα είχε αναφερθεί στα εξής:


1. Τί χρειάζεται για να ονομασθεί μια Σύνοδος Ορθόδοξη και 2. Γιατί θα ονομάσουν οι Οικουμενιστές τη Σύνοδο Πανορθόδοξη και όχι Οικουμενική. Από ότι φαίνεται,

Ετοιμάζεται να την κάνει ο Τσίπρας

«Ή θα κλείσει η αξιολόγηση με τα μέτρα που αποφασίσαμε το καλοκαίρι ή εγώ φεύγω»! Αυτό είναι το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Φρανσουά Ολάντ (με την ελπίδα να το ακούσουν ως το... Βερολίνο και την Ουάσινγκτον) σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί την Κυριακή (17.04.2016).

Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας. Τι είναι η αιμορροφιλία και τι ανάγκες έχουν οι ασθενείς;

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr

Η Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας καθιερώθηκε το 1989 με πρωτοβουλία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αιμορροφιλίας (WFH), με σκοπό να αναδείξει το πρόβλημα των αιμορροφιλικών ατόμων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/4/2016


                            
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.