Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 10-4-2016




Αστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και σταδιακά στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Κεντρικό Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε....Toto Cutugno - L'italiano


Ελληνική ταινία:ΤΑ ΡΙΑΛΙΑ ΡΙΑΛΙΑ


Τα πολλά φρούτα μειώνουν τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό



Οι άνθρωποι που τρώνε φρέσκα φρούτα καθημερινά ή έστω τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό και να πεθάνουν πρόωρα, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη βρετανο-κινεζική επιστημονική έρευνα.

Η επίσκεψη του Πάπα εμπλέκει την γεωπολιτική εξίσωση στο ΑΙΓΑΙΟ και την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ…



Πάμε εν συντομία στο γεωπολιτικό ψητό.
Οι περιβόητες σταυροφορίες είχαν υπόβαθρο και ανθρωπιστικών αποστολών, δηλ να λευτερώσουν την διαδρομή προς τους Αγίους Τόπους από τους κινδύνους των απίστων μωαμεθανών βλ. σήμερα τζιχαντιστών.

Τέλη κυκλοφορίας 2016: Πληρωμή με το μήνα – Πόσο θα κοστίζει, πως θα γίνει

Τέλη κυκλοφορίας 2016: Πληρωμή με το μήνα – Πόσο θα κοστίζει, πως θα γίνειΤις πινακίδες πίσω μπορούν να πάρουν οι περίπου 800.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τις έχουν καταθέσει λόγω τελών κυκλοφορίας με το νέο σχέδιο του υπουργείου που φέρνει “εκπτώσεις” στα τέλη κυκλοφορίας.

Απέχουν μέχρι τις 13 Απριλίου οι συμβολαιογράφοι




Για μία ακόμα εβδομάδα οι συμβολαιογράφοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Αποκλειστικό: 27.000 ευρώ για την μπάντα του… Καμμένου στις ΗΠΑ

hpa-kammenos-megalh
Το Newsbomb.gr παρουσιάζει την απόδειξη πληρωμής του Πολεμικού Ναυτικού στο ταξιδιωτικό γραφείο προκειμένου να μετακινηθεί η μπάντα στις ΗΠΑ – Άραγε κάποιοι επιμένουν ότι τα έξοδα τα πλήρωσε η ομογένεια; 

Ria Novosti: Έρχεται γενική εξέγερση μεταναστών στην Ελλάδα με υποκίνηση ξένων υπηρεσιών και λόγω απελπισίας


maxresdefault

Μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα σταδιακά αρχίζουν να κατανοούν ότι τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά, και από την απελπισία τους πρόκειται να προβούν σε άκρως ανεξέλεγκτες ενέργειες, σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Ρωσία και Ιράν αλλάζουν τον παγκόσμιο ενεργειακό και γεωπολιτικό χάρτη: Ενώνουν την Κασπία με τον Περσικό Κόλπο!

kanali
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΡΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ – ΕΠΙΒΕΒΑIΩΣΗ PRONEWS.GR
του Βασίλη Καπούλα
Ρωσία και Ιράν αλλάζουν τον παγκόσμιο ενεργειακό και γεωπολιτικό χάρτη καθώς σήμερα ο Ιρανός πρέσβης στην Μόσχα, Mehdi Sanai, επιβεβαίωσε ότι «Μόσχα και Τεχεράνη βρίσκονται σε συζητήσεις για την κατασκευή της μεγάλης διώρυγας, η οποία θα ενώνει την Κασπία Θάλασσα με τον Περσικό Κόλπο».

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΗΣ

The Muslim niqab
Γράφει ο Μ.Ν. Χειλαδάκης
Ένας από τους μεγαλύτερους συντελεστές από το παρασκήνιο της λεγόμενης «Αραβικής Άνοιξης», είναι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, κυρία Χίλαρυ Κλίντον και σήμερα υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα.

Δείτε την παράταση που δίνει το ΥπΟικ για τις φορολογικές δηλώσες

Παράταση δύο μηνών στην προθεσμία υποβολής των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Η προθεσμία παρατάθηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου, με σκοπό να παρασχεθεί επαρκές χρονικό περιθώριο για τη συμπλήρωση των δηλώσεων από τους φορολογούμενους. Η παράταση είναι δίμηνη, όση ακριβώς και η καθυστέρηση στην έναρξη της περιόδου υποβολής των δηλώσεων, αφού η έναρξη έπρεπε να είχε γίνει την 1η Φεβρουαρίου).

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!


image


Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους πάνω στη Γη σήμερα, από τα πλέον φωτεινά και αναλυτικά μυαλά, ο Αϊνστάιν της εποχής μας. Στην ηλικία μόλις των 27 ετών διορίστηκε Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης γνωστό ευρύτερα ως Μ.Ι.Τ,

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΟΛΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!


ΒΟΥΛΗ

Μπαταχτσήδες στη Βουλή
Οι κοινοί θνητοί εάν δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, την επιχείρησή τους ή απειλούνται ακόμη και με διασυρμό. Τι γίνεται όμως με τους μπαταχτσήδες βουλευτές; Τους βουλευτές δηλαδή που πήραν δάνεια και δεν τα εξυπηρετούν. Απολύτως τίποτα! Θέλετε ορισμένα παραδείγματα;

Τα σχέδια κατά της Ορθοδοξίας



Το Ελληνικό κράτος προέκυψε από έναν τιτάνιο θρησκευτικό και εθνικό αγώνα του λαού, από μια εθνικοθρησκευτική επανάσταση των Ελλήνων ορθοδόξων χριστιανών, που σήκωσαν τα όπλα εναντίον του ισλαμιστή δυνάστη, που είχε επιβάλει το οθωμανικό σκότος στην επικράτεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/4/2016

                                 
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.