Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 6-4-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, περιμένουμε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε....Mina _ Canzone per te


Ελληνική ταινία:Κάθαρση


Χαρουπιά το δέντρο εργοστάσιο: Ο χαμένος ελληνικός θησαυρός

haroupia-to-dentro-ergostasio-o-hamenos-ellinikos-thisavros
Η χαρουπιά ή Κερωνία η έλλοβος, είναι δέντρο μεγάλο που μπορεί να φτάσει σε ύψος και τα 13 μέτρα. Βρίσκεται αυτοφυής σε πολλές περιοχές της Μεσογείου και στην Ελλάδα, αλλά και καλλιεργείται σε φυτώρια για τον καλλωπισμό δρόμων και πάρκων. Στο λεκανοπέδιο της Αττικής έχουν απομείνει πολλά δέντρα κυρίως για διακοσμητικούς λόγους.

Panama Papers: «Φως» στον σκιώδη κόσμο των offshore



  • Η μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών στην ιστορία της δημοσιογραφίας!
Εκατόν επτά μέσα ενημέρωσης και ειδησεογραφικοί οργανισμοί σε 76 χώρες , σε συντονισμό με το International Consortium of Investigative Journalists (ISIJ) είχαν πρόσβαση στον...τεράστιο όγκο πληροφοριών,

Προχωρούν σε κατασχέσεις θυρίδων και χρηματιστηριακών προϊόντων




  • Ηλεκτρονικές κατασχέσεις θυρίδων και χρηματιστηριακών προϊόντων, παρακολούθηση τραπεζικών κινήσεων, δανειακών συναλλαγών και χρηματοπιστωτικών προϊόντων περιλαμβάνει το σχέδιο δράσης της ΓΓΔΕ για το 2016, ώστε να επιτευχθεί ο περιορισμός της φοροδιαφυγής, να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία του κράτους και να στηριχθεί ο κρατικός προϋπολογισμός.

Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα και πότε ανοίγουν και πάλι





Στις 22 Απριλίου θα κλείσουν φέτος τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα και θα ανοίξουν τη
Δευτέρα 9 Μαϊου.

Η καθυστερημένη έναρξη των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος το Πάσχα πέφτει πρωτομαγιά.

H Βίλλα Μοδιάνο – το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης (βίντεο)


Αποτέλεσμα εικόνας για 1ο γυμνασιο θεσσαλονικης


Δείτε ένα πραγματικό κομψοτέχνημα που παραδόθηκε στις 2/4/2016 στην Κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά την ουσιαστική Αρχιτεκτονική και Κτηριοδομική παρέμβαση στην Βίλλα Ιωσήφ Μοδιάνο που λίγο ακόμη θα χάνονταν λόγω της εγκατάλειψής της αλλά και την κατάρευσή της που έρχονταν.

Ο σπόρος και ο γείτονας…



Ήταν κάποτε ένας αγρότης που καλλιεργούσε εξαιρετικής ποιότητας καλαμπόκι. Κάθε χρόνο κέρδιζε το πρώτο βραβείο για το καλύτερο καλαμπόκι. Μια χρονιά ένας δημοσιογράφος από μία εφημερίδα του πήρε συνέντευξη, και έμαθε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τον τρόπο που καλλιεργούσε.

Η Ελλάδα υπομονετική, ακούραστη και αγέραστη θα δεί την εξευτελιστική σας κατάληξη!




Πλέον τί να περιμένουν οι Έλληνες από μια βουλή διαφθοράς και αλητείας. Συγχαρητήρια στους τριακόσιους, που ηγούνται μιας τριτοκοσμικής πια και αδιάφορης χώρας, της οποίας δεν δίνει κανείς πλέον σημασία. Όσο για την υστεροφημία τους, η ιστορία θα τους αποδώσει τον τίτλο των παγκόσμιων ρεζίλιδων.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ! ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!



Δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι είναι μόνοι όταν υποστούν καρδιακή προσβολή χωρίς βοήθεια, το πρόσωπο του οποίου η καρδιά δεν χτυπάει σωστά και που αρχίζει να… αισθάνεται λιποθυμία έχει μόνο περίπου 10 δευτερόλεπτα ακόμα πριν από την απώλεια συνείδησης.
Ωστόσο τα θύματα μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους…

Θεσσαλονίκη: Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Λευκό Πύργο!

Τη διοργάνωση τελετής υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των ΧΧΧΙ (31ων) Ολυμπιακών Αγώνων «ΡΙΟ 2016», ενέκρινε χθες, Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της 8ης τακτικής του συνεδρίασης.
Η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου 2016στο χώρο του Λευκού Πύργου. 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ! Δύο Πρώην «ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ» (και Όχι Μόνο) Τρέχουν για Πρόωρες Εκλογές!! Τρέμουν το ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!


ΕΚΛΟΓΕΣ

Υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών τάσσονται αναφανδόν Αντ. Σαμαράς και Β. Βενιζέλος, διότι με τον τρόπο αυτό θα παραγραφούν τα κάθε είδους αδικήματα που συντελέσθηκαν την περίοδο 2012-2015 και θα γλιτώσουν οριστικά από τον κίνδυνο στο άμεσο μέλλον να βρεθούν απολογούμενοι για σειρά υποθέσεων, ενδεχομένως και στον προθάλαμο του Ειδικού Δικαστηρίου.

SKYPE ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ




Πρωτοποριακή για τα δεδομένα της χώρας, χαρακτηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, την τοποθέτηση συσκευών, οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα στους κρατούμενους των φυλακών... 
να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους, μέσω Skype.
«Προχωρούμε στην τοποθέτηση συσκευών και με σύνδεση μέσω Skype έτσι ώστε οι κρατούμενοι σιγά – σιγά σε όλες τις φυλακές να μπορούν να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους» δήλωσε ο υπουργός στο «Πρακτορείο 104,9 FM»

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/4/2016


                                   
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.