Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 25-3-2016




Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, αλλά και βαθμιαία βελτίωση του καιρού από τα δυτικά περιμένουμε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Γύφτισσα μέρα - Γιάννης Πουλόπουλος (Δύο Ξένοι)


Ελληνική ταινία:Πάρε Κόσμε


Έξι χρόνια μετά και το Δημόσιο ακόμα δεν μπορεί να κάνει ...απογραφή στα ΝΠΙΔ!


Έξι χρόνια μετά και το Δημόσιο ακόμα δεν μπορεί να κάνει ...απογραφή στα ΝΠΙΔ!

Στον «άγνωστο πόλεμο» του Δημοσίου έχει μετατραπεί η καταγραφή των ΝΠΙΔ, αφού έξι χρόνια μετά την πρώτη καταγραφή οι κυβερνήσεις αναζητούν φορείς-φαντάσματα που παραμένουν στο σκοτάδι, αποδεικνύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι ανίκανος να απογράψει ακόμα και τον εαυτό του!

Διάβασε το αν έχεις στεναχώρια. Ό,τι συμβαίνει είναι για το καλό μας…


Διάβασε το αν έχεις στεναχώρια. Ό,τι συμβαίνει είναι για το καλό μας…

Στην μακρινή μας Ινδία διηγούνται ένα παραμύθι, απ’ αυτά που σου αφήνουν κάποιο χαμόγελο, γιατί έχουν ένα αναπάντεχα διδακτικό τέλος.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας αυτοκράτορας, που είχε διαλέξει σαν προσωπικό του σύμβουλο ένα πολύ σοφό γέροντα που όμως είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, συνεχώς επαναλάμβανε, «ότι σου συμβαίνει είναι για το καλό σου… ότι σου συμβαίνει είναι για το καλό σου»…

Ένα παιδί πήγε σε ένα σοφό για να του ζητήσει μια συμβουλή. Η απάντηση που του έδωσε; Ανεκτίμητη!


Ένα παιδί πήγε σε ένα σοφό για να του ζητήσει μια συμβουλή. Η απάντηση που του έδωσε; Ανεκτίμητη!

Υπάρχει μια παλιά ιστορία για ένα παιδί που πήγε να ζητήσει τη βοήθεια ενός σοφού… «Ήρθα, δάσκαλε, γιατί νοιώθω τόσο ασήμαντος που δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Μου λένε ότι δεν αξίζω τίποτα, ότι δεν κάνω τίποτα σωστά, ότι είμαι αδέξιος και χαζός. Πως μπορώ να βελτιωθώ; Τι μπορώ να κάνω για να με εκτιμήσουν περισσότερο;» Ο δάσκαλος, χωρίς να τον κοιτάξει, του είπε: «Πόσο λυπάμαι, αγόρι μου. 

Στρατηγός Μανωλάς : Ώρα να μιλήσουμε για την εθνική ασφάλεια!


Image


Η ώρα της ευθύνης έχει έρθει, λέει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς και εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη χώρα μας. Πρέπει να μιλήσουμε τώρα για την εθνική ασφάλεια και να κάνουμε όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια και η κοινή λογική για περιπτώσεις κρίσης, υποστηρίζει με γραπτή δήλωσή του στο Onalert.gr. Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

Αυτός είναι ο χάρτης των HOT SPOT της Αττικής – Τι το περίεργο βλέπετε;



Από την Αρβανίτισσα

    Ο χάρτης της κορυφής δείχνει τη θέση των ΗΟΤ SPOT πουλειτουργούν σήμερα (15/3 ξημερώματα) καθώς και αυτά πουέχουν σχεδιασθεί να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες (μέχρι 24/3).
    Βλέπετε τίποτα περίεργο;
    Να σας πω εγώ που δεν είμαι και τόσο καλή στη γεωγραφία.

Θερινή ώρα 2016: Πότε αλλάζει η ώρα και γιατί


1

Η μέρα ήδη έχει αρχίσει να μεγαλώνει και ετοιμαζόμαστε σιγά – σιγά όλοι να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε.
Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00). Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).

Στρατηγός Ζιαζιάς: «Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά – Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά … Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι Έλληνας»


Στρατηγός Ζιαζιάς: «Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά – Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά … Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι Έλληνας»


“Η Ελλάδα μπoρεί να ζήσει χωρίς δανεικα. Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά. Ας ξανά δώσουμε στα παιδιά μας την πίστη στον Θεό , την φιλοπατρία , την τεκμηριωμένη πεποίθηση για την διαχρονική πορεία του ελληνισμού και θα δούμε την νέα γενιά να δημιουργει και να αναδημιουργεί μια καινούργια Ελλάδα. Μια Ελλάδα δημοκρατική ,μαχητική , ταγμένη να πρωτοπορεί πολιτιστικά και οικονομικά.

ΕΙΔΗΣΗ- ΒΟΜΒΑ! Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης; Τι ακριβώς συμβαίνει

Εις ένδειξη συμπαράσταση αλληλεγγύης, στον λαό του Βελγίου μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης η Ελληνική Κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε το πρωτάκουστο!

Χρωστάς φόρο κληρονομιάς; Θα μπορείς να εξοφλάς δίνοντας ακίνητα στο Δημόσιο

Χρωστάς φόρο κληρονομιάς; Θα μπορείς να εξοφλάς δίνοντας ακίνητα στο ΔημόσιοΤη δυνατότητα εξόφλησης μέρους ή του συνόλου του οφειλόμενου φόρου κληρονομίας με εκχώρηση ακινήτων στο Δημόσιο, θα δίνει η απόφαση του ΓΓΔΕ με την οποία θα εξειδικεύονται οι λεπτομέρειες για την μεταβίβαση ακινήτων .
Ουσιαστικά, όσοι οφείλουν στο Δημόσιο φόρο κληρονομίας θα μπορούν να πληρώνουν μεταβιβάζοντας το ακίνητο ώστε να διαγράφεται η οφειλή τους. Το Υπ. Οικονομικών απάντησε σχετικά με έγγραφο που έστειλε στη Βουλή μετά από επίκαιρη ερώτηση βουλευτών.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από την ερχόμενη Δευτέρα



Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσουν τις πρώτες εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης με την κοπή της βλάστησης από την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 01 Απριλίου 2016.

Πώς μπορούν οι ανασφάλιστοι να βγάλουν βιβλιάριο υγείας

ika
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Δωρεάν ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης με ειδικό βιβλιάριο δικαιούνται όσοι είναι ανασφάλιστοι και
το οικογενειακό ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνά το ποσό των 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί.

Ενεργοποιείται αύριο η κάρτα αλληλεγγύης



Για ένατη φορά ενεργοποιείται σήμερα η κάρτα αλληλεγγύης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Συγκεκριμένα ανακοινώνεται ότι το ποσό των 17.341.160 ευρώ θα πιστωθεί σε 147.967 δικαιούχους της κάρτας σίτισης.

Αρκεί μόνο ένα λεπτό για να το διαβάσετε…Πως ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ένα εγκεφαλικό!

1Όλοι οι νευρολόγοι λένε ότι, εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο τύχει νοσηλείας μέσα σε 3 ώρες, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως απ’ τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου…
Για να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ένα εγκεφαλικό επεισόδιο θα πρέπει να θυμηθούμε να το αναγνωρίζουμε με τα 3 βασικά βήματα:

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/3/2016


                        
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.