Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ- ΒΟΜΒΑ! Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης; Τι ακριβώς συμβαίνει

Εις ένδειξη συμπαράσταση αλληλεγγύης, στον λαό του Βελγίου μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης η Ελληνική Κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε το πρωτάκουστο!



Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, να ακυρωθεί η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης του ISIS στις Βρυξέλλες.

Όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, ακυρώνονται τόσο οι παρελάσεις όσο και όλες οι υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον περήφανο λαό του Βελγίου που δοκιμάζεται σκληρά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν είναι δυνατόν να χτυπιέται από τρομοκράτες η πρωτεύουσα των Μνημονίων και οι Έλληνες να κάνουν παρελάσεις και να χορεύουν τσάμικα στο Σύνταγμα, όπως έκαναν πέρσι.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ακόμα πως παρακαλεί τους Έλληνες να μην βάλουν στα μπαλκόνια την ελληνική σημαία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση προτρέπει όλους τους Έλληνες να βάλουν στα μπαλκόνια τους μια σημαία του Βελγίου ή μια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

crashonline

http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου