Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 24-3-2016




Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Θα πιω απόψε το φεγγάρι _ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:ΤΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ


Για την επέτειο της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε κάτι......διαφορετικό!!!)


Αποτέλεσμα εικόνας για δασκαλος

Ένας φωτισμένος δάσκαλος μιλά στους μαθητές του.
Τα λόγια που θα διαβάσετε πιο κάτω, τα απηύθυνε ένας φωτισμένος δάσκαλος στους μαθητές του, στο 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Σκέφτηκα να σου μιλήσω για τον Καραϊσκάκη.
Αλλά το μυαλό σου θα πάει στο γήπεδο.
Σκέφτηκα να σου μιλήσω για το 21.
Αλλά ο νους σου θα πάει στην Ορίτζιναλ.
Συλλογίστηκα πολύ, για να καταλήξω αν αξίζει
να σε ταλαιπωρήσω για κάτι τόσο μακρινό, τόσο ξένο.

Τι πραγματικά κρύβει η εγκύκλιος Θέλουν πίσω όλα τα 500ευρα απο τα ελληνικά «σεντούκια»


ImageHandler


Η «επιδρομή» στις θυρίδες και στα σπίτια πήρε τελικά την μορφή «κατάργησης» των χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ. Στόχος της απόσυρσης να υποχρεωθούν όσοι απέσυραν τους προηγούμενους μήνες καταθέσεις να επιστρέψουν ένα μέρος από αυτές

Με στόχο τις θυρίδες και τα σεντούκια των φοβισμένων Ελλήνων πολιτών η Τράπεζα της Ελλάδας έσπευσε να

Υπουργείο Υγείας: Τέλος τα ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας στα νοσοκομεία


Υπουργείο Υγείας: Τέλος τα ιδιωτικά συνεργεία καθαριότητας στα νοσοκομεία



Τελος στην παρουσία των ιδιωτικών συνεργείων καθαριότητας στα δημόσια νοσοκομεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Υγείας. Με σχετική εγκύκλιο δίνεται εντολή να συνάπτονται ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου με ιδιώτες που απασχολούνται ή απασχολούνταν στις υπηρεσίες καθαριότητας των νοσοκομείων. Ανάλογη οδηγία θα δοθεί και για τις υπηρεσίες σίτισης και φύλαξης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!!




ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!!

Ανθρωπισμός και φιλανθρωπία δεν σημαίνει βοηθάμε τους αλλοδαπούς εισβολείς για να πεθάνουμε εμείς. Αυτό σημαίνει αυτοκτονία και μαλακία.

Oταν έχεις να κανείς με ανθρωποφάγα Ισλαμοσκυλα με "λογική" αγρίου ζώου...πρώτα εξασφαλίζεις την επιβίωση σου και μετά τιμάς τις διδασκαλίες του Θεού, έτσι θα ζήσεις και την επόμενη μέρα για να εξανθρωπίσεις-εκπολιτίσεις αυτά τα
ΖΩΑ !! Οι Ισπανοί πριν 4 χρόνια εκτελώντας με σφαίρες η ακτοφυλακή μέσα στο νερό 64 μαροκινούς και έτσι κανείς δεν πάει πλέον να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ισπανίας από τότε. Το ίδιο θα γίνει και εδώ αναγκαστικά. Και όποιος θέλει ας φάει το κεφάλι του. Κανείς δεν πάει να πηδήξει από την ταράτσα πολυκατοικίας γιατί ξέρει πως θα σκοτωθεί.

Ανατροπή σε φορολόγηση ΙΧ και τέλη κυκλοφορίας: Κριτήριο η εμπορική αξία και όχι ο κυβισμός



Ομάδα εργασίας με σκοπό την υποβολή προτάσεων για νομοθετικές ρυθμίσεις σχετικά με την τροποποίηση και τον εξορθολογισμό της φορολογίας οχημάτων και των τελών κυκλοφορίας συστήνεται στο υπουργείο Οικονομικών με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

ΚΑΛΕΣΜΑ : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ»


kalesma-stin-metatropi-elladas-islamiko-ifaisteio-1

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έρχεται και πως θα δούμε ξαφνικά εκατομμύρια αλλοθρήσκων να κυκλοφορούν ανάμεσα μας διεκδικώντας την ίδια μας την ύπαρξη.
Καιρός να αντιδράσουμε, καιρός να σταματήσουμε την ελεύθερη πτώση μας στον γκρεμό, καιρός να δούμε στον καθρέπτη μας και να καταλάβουμε ποιοι μας κοροϊδεύουν

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην Ελευθερούπολη Καβάλας! «Πρόσφυγες» κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας…


ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ στην Ελευθερούπολη Καβάλας! «Πρόσφυγες» κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας…

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Τέτοιες ειδήσεις δεν πρόκειται να δείτε ή να διαβάσετε στα ΜΜΕ για ευνόητους λόγους! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που τις αναδεικνύουν, μπας κι επιτέλους καταλάβουμε όλοι πόσο…φιλήσυχοι και «ειρηνικοί» είναι κάποιοι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ που παρουσιάζονται ως «πρόσφυγες». Και κυρίως, ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ και κατά πόσο έχουν σκοπό να συνυπάρξουν με τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες! (προωθήστε το)


Δάσκαλος από τη Θράκη, απευθύνει έκκληση προς ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες! (προωθήστε το)

Η ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΣΚΑΛΟ (προωθήστε το) Προς: Τους Έλληνες συμπολίτες μας Είναι γνωστό σε όλους πως το κράτος μας κάνει εδώ και χρόνια τα πάντα για να σώσει την αγαπημένη μας πατρίδα. Για να το επιτύχει αυτό έχει επιλέξει την οδό της οικονομικής μας εξαθλίωσης και παράλληλα της ψυχολογικής και ηθικής. Κάνει δηλαδή τα πάντα, για να μην κάνει τίποτα.

Με κλήρωση η εισαγωγή στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία


 Με κλήρωση η εισαγωγή στα πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Από τις 11 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στα πρότυπα και τα πειραματικά σχολεία κατά το ερχόμενο σχολικό έτος (2016-17). 
Οι αιτήσεις θα υποβάλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΕΠΠΣ, http://depps.minedu.gov.gr/ και, όπως επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,

Τα «έξυπνα» τσιρότα για τον έλεγχο του διαβήτη

Ερευνητές από τη Νότια Κορέα δημιούργησαν το πρώτο τσιρότο από το «θαυματουργό» υλικό γραφένιο, το οποίο προσκολλάται στο δέρμα και παρακολουθεί συνεχώς και με ακρίβεια το επίπεδο της γλυκόζης μέσω του ιδρώτα. 
Όταν χρειάζεται, το τσιρότο προχωρά στο δεύτερο στάδιο, στη μείωση του σακχάρου, απελευθερώνοντας αυτόματα μέσω του δέρματος το φάρμακο μετφορμίνη που περιέχει.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/3/2016


                            
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.