Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ανθρωπισμός και φιλανθρωπία δεν σημαίνει βοηθάμε τους αλλοδαπούς εισβολείς για να πεθάνουμε εμείς. Αυτό σημαίνει αυτοκτονία και μαλακία.

Oταν έχεις να κανείς με ανθρωποφάγα Ισλαμοσκυλα με "λογική" αγρίου ζώου...πρώτα εξασφαλίζεις την επιβίωση σου και μετά τιμάς τις διδασκαλίες του Θεού, έτσι θα ζήσεις και την επόμενη μέρα για να εξανθρωπίσεις-εκπολιτίσεις αυτά τα
ΖΩΑ !! Οι Ισπανοί πριν 4 χρόνια εκτελώντας με σφαίρες η ακτοφυλακή μέσα στο νερό 64 μαροκινούς και έτσι κανείς δεν πάει πλέον να περάσει στην Ευρώπη μέσω Ισπανίας από τότε. Το ίδιο θα γίνει και εδώ αναγκαστικά. Και όποιος θέλει ας φάει το κεφάλι του. Κανείς δεν πάει να πηδήξει από την ταράτσα πολυκατοικίας γιατί ξέρει πως θα σκοτωθεί.

Έτσι ακριβώς θα μάθει πως εάν προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα θα σκοτωθεί. Απλό και ρεαλιστικό σκεπτικό. Και όταν απειλείται η Πατρίδα και το Έθνος μου, δεν με ενδιαφέρουν οι ανθρωπισμοί και οι φιλανθρωπίες. Αυτά δεν πάνε μαζί. Ή το ένα ή το άλλο. Διαλέξτε λοιπόν, επιβίωση ή αυτοκτονία.Δεν θα αργήσει και είναι θέμα δύο τριών μηνών ακόμα, ΟΛΟΙ πλέον να ζητάνε φύλαξη των συνόρων με τις σφαίρες. Δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη λύση εάν θέλουμε να δώσουμε λύση ρεαλιστική στην εισβολή και να μην ονειροβατούμε και να το παίζουμε φιλάνθρωποι. Ή θα συνεχίσουμε με ανοικτά σύνορα που σημαίνει αυτοκτονία και αφανισμός της Ελλάδας και των Ελλήνων, ή θα φυλάξουμε με τις σφαίρες τα σύνορα. Ανθρωπισμός και φιλανθρωπία δεν σημαίνει βοηθάμε τους αλλοδαπούς εισβολείς για να πεθάνουμε εμείς. Αυτό σημαίνει αυτοκτονία και μαλακία.
http://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου