Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 16-3-2016





Νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες βροχές στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Tης γειτονιάς μας ο τρελός ---- Κώστας Χατζής


Ελληνική ταινία:Οι γαμπροί της ευτυχίας


Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΕ ΥΒΡΊΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΈΣ ΠΟΙΚΙΛΊΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για υβριδια
Επικίνδυνος περιορισμός της γενετικής βάσης παρατηρείται τα τελευταία 30 χρόνια σε όλες σχεδόν τις σημαντικές καλλιέργειες. Για πολλές από αυτές δεν χρησιμοποιούνται στη βελτίωση περισσότερο από το 5-10% της διαθέσιμης παραλλακτικότητας.

Πώς βγήκε η φράση «καρφί δεν του καίγεται»

Για όσους αδιαφορούν για κάτι, ακόμη και για έναν άλλον άνθρωπο, λέμε πως... «δεν τους καίγεται καρφί». Σύμφωνα με τον Τάκη Νατσούλη, η φράση έρχεται από τη Βυζαντινή εποχή.

Όσο οι Τούρκοι έζωναν στενότερα την Κωνσταντινούπολη, τόσο οι Βυζαντινοί πρόσεχαν και οχύρωναν την Πελοπόννησο, για να την έχουν σαν καταφύγιο.

Μια υπέροχη δασκάλα χάρισε το νεφρό στη πάσχουσα μικρή μαθήτρια της [video]

dorospals

Συγκλονίζει μία δασκάλα από τις ΗΠΑ που αποφάσισε να κάνει ένα δώρο ζωής σε 8χρονη μαθήτρια της. Η μικρή Νατάσα γεννήθηκε με νεφρική ανεπάρκεια και υποβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα σε αιμοκάθαρση.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: Πόσο κοστίζει πραγματικά η βενζίνη που βάζουμε; Πόσοι είναι οι φόροι;


Την τελευταία φορά που έβαλα βενζίνη, το κόστος του λίτρου των 95 οκτανίων ήταν 1,198 ευρώ. Σήμερα απ’ ότι παρατήρησα σκαρφάλωσε στο 1.30 περίπου! Στην απόδειξη που έλαβα, παρατήρησα μια ανάλυση, που με «πάγωσε». Αλήθεια, ποια είναι η «καθαρή» αξία του καυσίμου που βάζουμε εκατομμύρια Έλληνες στα αυτοκίνητά μας; Δείτε την ανάλυση πιο κάτω, αλλά και την φωτογραφία ντοκουμέντο…

Αυτή είναι η ανακάλυψη για το "Τρίγωνο των Βερμούδων" που λύνει το μυστήριο...




Μια ανακάλυψη των επιστημόνων στη θάλασσα του Μπάρεντς μπορεί να δώσει...
την πιο λογική εξήγηση για το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων με την εξαφάνιση πλοίων. Πρόκειται για γιγαντιαίους υποβρύχιους κρατήρες στο βυθό της θάλασσας του Μπάρεντς.

Δείχνουν μετανάστες με τη βροχή, εμείς θα σας δείξουμε τους έλληνες άστεγους

http://i1.wp.com/arouraios.gr/wp-content/uploads/2016/03/10501641_1685773885044829_2460701049690067123_n.jpg?w=472Ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου. Έλληνες άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εκείνους. Καμία ΜΚΟ.

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot. Συγκέντρωση και πορεία 24/3/2016.



Εθνική Αντεπίθεση ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος 
και της μετατροπής της Πατρίδος μας σε απέραντο Hot Spot.


Πέμπτη  24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη,
ώρα 18:00 το απόγευμα !

Συγκέντρωση και πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το τούρκικο προξενείο.
(σημείο έναρξης πορείας: Γωνία Λαγκαδά - Αγ.Δημητρίου)

Κεντρικός Ομιλητής: Νίκος Χειλαδάκης (Δημοσιογράφος, συγγραφέας, τουρκολόγος)

Ελληνορωσικό έτος 2016: Όταν οι λαοί Ελλάδας-Ρωσίας στήνουν γέφυρες

https://cdn.rbth.com/468x312/web/gr-greece/images/2014-10/big/TASS_8559823_468.jpgΤο δημοσίευμά μας για το Προεδρικό Διάταγμα Πούτιν που ανακηρύσσει το 2016 «Ετος της Ρωσίας στην Ελλάδα, και της Ελλάδας στη Ρωσία», έφερε πλημμυρίδα επισκεπτών στην ελληνόφωνη ιστοσελίδα gr.rbth.com. Καταδείχνει δε, το τεράστιο ενδιαφέρον των Ελλήνων για τη Ρωσία και τη σύσφιξη των διμερών σχέσεων, σε πείσμα των επίσημων ελληνικών και ευρωπαϊκών πολιτικών.

Ομολογία Βίτσα: Έως και δύο χρόνια θα παραμείνουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDMvMTQvdml0c2FzXzg4OC5qcGc%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center«Θα αυξηθούν οι ροές μόλις φτιάξει ο καιρός»

Εκτίμησε πως πολλοί από αυτούς θα εγκατασταθούν μόνιμα στη χώρα μας - Κατηγόρησε τις Ευρωπαϊκές χώρες που δεν δέχονται ούτε τους Σύρους - Η Τουρκία δεν θα δεχτεί τους «παγιδευμένους» οικονομικούς μετανάστες, παραδέχτηκε

Οι Έλληνες καταναλωτές δεν γνωρίζουν και δεν διεκδικούν τα δικαιώματά τους




«Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό καταναλωτών που, ενώ αντιμετώπισαν ένα μη αμελητέο πρόβλημα στις συναλλαγές τους, εντούτοις δεν επιδίωξαν την επίλυσή του».
Αυτό επισήμανε η αναπληρώτρια Συνήγορος Καταναλωτή και διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας Αθηνά Κοντογιάννη, σε δηλώσεις της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή στις 15 Μαρτίου και με βάση τον πίνακα αποτελεσμάτων της ΕΕ για τα θέματα προστασίας του καταναλωτή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/3/2016



                            
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.