Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Σάββατο 12-3-2016






Μεταβολή του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Κώστας Χατζής_Οταν κοιτάς από ψηλά


Ξένη ταινία:Σκοτώνουν τ'άλογα όταν γεράσουν


Νήσος: Μία ελληνική μπύρα δεύτερη καλύτερη στον κόσμο

Η ομάδα της Τηνιακής μπύρας πήγε για την εμπειρία και έφυγε με το αργυρό μετάλλιο!


42 χώρες, όλες οι ήπειροι, 1613 μπύρες, τυφλή γευσιγνωσία από 105 ειδικούς κριτές: «European Beer Star», ο Διαγωνισμός των Διαγωνισμών στη καρδιά της Βαυαρίας, αναδεικνύει για πρώτη φορά μία Ελληνική μπύρα, τη «Νήσος» Pilsner, στο βάθρο των νικητών.

Ακαδημία Αθηνών: Μοναδικό ταξίδι στο χρόνο, στην εποχή του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη


akadimia athinon

Πολλές φορές είχε τύχει να περάσω έξω από την Ακαδημία Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας. Κατά καιρούς είχα ακούσει για τα περίφημα βραβεία που δίνει κάθε χρόνο. Ποτέ όμως δεν είχα σκεφτεί σοβαρά για το τι ακριβώς είναι η Ακαδημία Αθηνών, ποιο είναι το έργο της, η ιστορία της και πως μπορεί να είναι εσωτερικά. Η HuffPost Greece ξεναγήθηκε στους χώρους της Ακαδημίας Αθηνών,

Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! Μαθητές Λυκείου θα «χτυπάνε» κάρτα για να μπουν στην τάξη

«Επαναστατικός» τρόπος να ελέγχονται οι απουσίες και η ώρα προσέλευσης
– Πρόκειται για έναν ηλεκτρονικό απουσιολόγο για να βελτιωθούν οι χρόνοι καταγραφής παρουσιών

Οι μαθητές Λυκείου που κάποτε προτιμούσαν την «κοπάνα» για να αποφύγουν την πρώτη ώρα των μαθημάτων, θα πρέπει να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους καθώς έρχεται ο…μεγάλος αδελφός που θα καταγράφει την ακριβή ώρα προσέλευσής τους.

Ανακαλύψτε έναν ψεύτη από 6 απλές κινήσεις...

Οι ψεύτες κάνουν συνήθως πολλές γκριμάτσες και μορφασμούς...


Χρησιμοποιούν πολύ τη γλώσσα του σώματος για να καλύψουν τα ψέματά τους και να δείξουν ότι όσα λένε είναι αληθινά.
Δώστε βάση σε 6 κινήσεις για να αναγνωρίσετε εύκολα και γρήγορα πότε κάποιος σας λέει ψέματα...

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – «ΓΕΝΝΑΙΕΣ» ΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΣΑ


ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Ανοικτό το ενδεχόμενο «γενναίων» μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις αφήνουν πλέον στο υπουργείο Εργασίας μετά την κόκκινη κάρτα που έβγαλαν οι πιστωτές στην ελληνική πρόταση για αύξηση των εισφορών για επικούριση, κατά 1,5 μονάδα.
Έτσι εξηγείται άλλωστε, το γεγονός ότι ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, χθες, έθεσε στα 1.300 ευρώ άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης, τον πήχη προστασίας των συνταξιούχων.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ! ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ… «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!» (βίντεο)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ! ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ… «ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ!» (βίντεο)
Γράφει ο Μ. Ν. Χειλαδάκης
Ιδού η αλήθεια για τους προσφυγές και του τι πολύ πιθανό μας ξημερώνει αύριο
Το γνωστό γερμανικό κανάλι ZDF ήρθε εδώ και πήγε στους προσφυγές που συνωστίζονται τώρα στην χώρα μας χωρίς καμία δυνατότητα να περάσουν στην κεντρική Ευρώπη και δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο.

Η μόνη που δεν κατάλαβε τα αποτελέσματα της συνόδου ήταν τελικά... η ελληνική κυβέρνηση!


  • Δεν έχει σημασία αν ο πρωθυπουργός κατανόησε ή όχι τι αποφάσισε τη Δευτέρα η Σύνοδος Κορυφής, και πανηγύριζε με τις δηλώσεις του ότι απομονώθηκαν όσοι ήθελαν να απομονώσουν την Ελλάδα, αναφερόμενος στο ότι δεν μπήκε στο κείμενο συμπερασμάτων το κλείσιμο των συνόρων.

«ΝΑ ΣΙΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: Παραλήρημα μίσους από Τούρκο υπουργό

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%821-600x287.jpgΤην ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν χθες στη Σμύρνη με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας Νατζί Αγμπάλ από την τουρκική εθνοσυνέλευση απήγγειλε ποίημα με μισαλλόδοξες εκφράσεις, όπως «άπιστος Έλληνας» και «να σιγήσουν οι καμπάνες» με βόμβες.

Γεμίζουν τη Θράκη με λαθρομετανάστες!!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvO2DDArVdL_gdvYsiKCpGDtXXo525XnDhguNVeMlvlSfpzzUeqlIiUEF52A_Mn39U99v-p93ECVg4wHlgH-DVbKfNyb1Rw4aL8aXRiT5tMQHuJz1kt9LGDntmhsnIgPwfOP0fdWNl19eO/s640/prosfyges-APE.jpg

Επικίνδυνα παιχνίδια Τσίπρα - Καμμένου με την Θράκη
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν λύνει, αλλά προσθέτει προβλήματα στην χώρα

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Η αρχή έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 2 Μαρτίου, από την Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης, στην οποία μεταφέρθηκαν από τις ελληνικές αρχές «εν τω μέσω της νυκτός» 80 λαθρομετανάστες.

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Σταυρός από τη σημαία | Τι άλλο θα “δώσει” πια ο Αλέξης; [photos+video]

Την ώρα που ένα βίντεο από τα… Σκόπια, με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες οι οποίοι αρνούνται πεισματικά τις προμήθειες και κάθε είδους βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό εξαιτίας…

Ιερώνυμος: Δεν είναι κίνδυνος το Ισλάμ, μόνο οι φανατικοί που το παρερμηνεύουν

http://fourtounis.gr/wp-content/uploads/2016/03/%CE%99%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%82.jpgΣτην προσφυγική και οικονομική κρίση αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην προσφώνησή του προς του Συνέδρους της Ιεράς Συνόδου.

Αναφερόμενος στο Ισλάμ, το οποίο ασπάζονται πολλοί από τους πρόσφυγες που έχουν πια εγκλωβιστεί στη χώρα μας, μετά το κλείσιμο των συνόρων προς την Ευρώπη,

ΑΡΧΙΣΑΝ οι ληστείες και τα μαχαιρώματα απο τους ΑΦΓΑΝΟΥΣ!!!! και οι έγκυροι δημοσιογράφοι αποκρύπτουν

Προχθές ακούω από τον μεγαλοδημοσιογράφο του ΣΚΑΙ κ. Πρωτοσάλτε πως πρέπει ο στρατός να αναλάβει την σίτιση των αλλοδαπών που υπάρχουν στα χοτ σποτ. Δηλαδή εάν δεν ήξερε δεν έπρεπε να ρωτήσει πως σιτίζονται π.χ. στην Νέα Καβάλλα στο Πολύκαστρο;

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/3/2016

                                      
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.