Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Γεμίζουν τη Θράκη με λαθρομετανάστες!!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvO2DDArVdL_gdvYsiKCpGDtXXo525XnDhguNVeMlvlSfpzzUeqlIiUEF52A_Mn39U99v-p93ECVg4wHlgH-DVbKfNyb1Rw4aL8aXRiT5tMQHuJz1kt9LGDntmhsnIgPwfOP0fdWNl19eO/s640/prosfyges-APE.jpg

Επικίνδυνα παιχνίδια Τσίπρα - Καμμένου με την Θράκη
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν λύνει, αλλά προσθέτει προβλήματα στην χώρα

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Η αρχή έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 2 Μαρτίου, από την Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης, στην οποία μεταφέρθηκαν από τις ελληνικές αρχές «εν τω μέσω της νυκτός» 80 λαθρομετανάστες.


Η συνέχεια ήταν, δυστυχώς, ακόμα χειρότερη, αφού 900 λαθρομετανάστες φέρεται να μεταφέρθηκαν στην Κομοτηνή, ενώ ήδη συζητούνται ως χώροι υποδοχής και διαμονής (για δύο –τρία χρόνια, όπως δήλωσε ο κ. Μουζάλας) το χωριό του Ν. Ροδόπης Ίασμος (με μουσουλμάνο δήμαρχο που εκλέχθηκε με την υποστήριξη του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και την αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης και υπόγειες πολιτικές συμφωνίες) και οι εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις της «Φωνής της Αμερικής», στο δέλτα του Νέστου, στο Νομό Ξάνθης (μία περιοχή άκρως ιδιάζουσα στρατηγικά).
Επίσης, δύο χώροι υποδοχής – (μετ)εγκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης του Ν. Καβάλας αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, οι οποίοι είναι κοντά στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, αλλά και σε βαλτώδεις περιοχές (αναμένεται εμφάνιση ασθενειών εξαιτίας των κουνουπιών).
Τέλος, ανησυχητικές πληροφορίες αναφέρουν την μεταφορά και εγκατάσταση περίπου 1.500 "προσφύγων" στην Αλεξανδρούπολη...

Είναι κάτι περισσότερο από προφανές πως η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για την Θράκη, της οποίας η θέση και ο ρόλος έχουν γνωστοποιηθεί στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ενώ, είναι επίσης γνωστές και οι θέσεις – σχεδιασμοί και της Τουρκίας για την ευρύτερη περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση, κατά πολύ κατώτερη των περιστάσεων, επιχειρεί μέσω της διασποράς του προβλήματος των λαθρομεταναστών, να «απαλύνει» ή να «εξαερώσει» τον σωρό προβλημάτων και κινδύνων για την Ελλάδα, που συνοδεύουν τους λαθρομετανάστες.

Την ίδια στιγμή, κλιμακώνεται με απίστευτους ρυθμούς η είσοδος λαθρομεταναστών από τον Έβρο, με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχείς συλλήψεις διακινητών.
Η πιο πρόσφατη σύλληψη αφορά 37χρονο υπήκοο Βουλγαρίας ο οποίος εντοπίστηκε χθες στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, να μεταφέρει 14 Σύρους πρόσφυγες σε Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγό αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες.

Οι συνεχιζόμενες και συνεχώς αυξανόμενες προσφυγικές-μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα μέσω του Έβρου καταγράφονται ευκρινώς στα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως προκύπτει από τα εν λόγω στοιχεία τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους ο αριθμός των συλληφθέντων στο νομό Έβρου ανήλθε στους 539 από τους 33 που είχαν συλληφθεί τον αντίστοιχο μήνα του 2015, παρουσιάζοντας ποσοστιαία μεταβολή της τάξης του 1533,33%, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Την ίδια στιγμή, πολλοί κύκλοι εδώ και καιρό διαρρέουν πως αναμένονται εξελίξεις στην Θράκη, τις οποίες συνδέουν με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει το αμερικανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, οι επισκέψεις γερμανών αξιωματούχων στην περιοχή, αλλά και διαφόρων δυτικών οργανώσεων που διατηρούν αγαστές σχέσεις με το κόμμα τουρκοφρόνων KIEΦ (DEB).
Αν και μία μερίδα παρατηρητών των όσων συμβαίνων στην Ελληνική Θράκη, κατατάσσει την συγκεκριμένη κινητικότητα στα «συνηθισμένα πλαίσια ενδιαφέροντος» που επιδεικνύουν επί σειράς ετών οι «γνωστοί ενδιαφερόμενοι», άξιο παρατήρησης είναι το χαμόγελο συγκεκριμένων τουρκοφρόνων μουσουλμάνων σε συζητήσεις σχετικά με τις εξελίξεις και ιδιαίτερα με το πρόβλημα του «προσφυγικού» που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και ιδιαίτερα με το λίαν πρόσφατο θέμα της μεταφοράς και διαμονής «προσφύγων» στην Θράκη και την ευρύτερη περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δυστυχώς, είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες κάποιοι σκέφτονται το Ντουμπάι, είτε επιλέγουν να έχουν ως κέντρο ενδιαφέροντος συναντήσεις με τον Ψυχάρη, είτε αρκούνται στο να συλλέγουν ποικιλοτρόπως παράνομα πληροφορίες απλών ελλήνων πολιτών (φυσικά μη τουρκοφρόνων) που δημιουργούν προβλήματα στις εκτός πλαισίων (εργασιακών και άλλων) δραστηριότητες που οι ίδιοι παράτυπα ή και παράνομα αναπτύσσουν.
Ευτυχώς, όμως, κάποιοι άλλοι κρατικοί υπάλληλοι προσπαθούν –χωρίς την ουσιαστική βοήθεια των Αθηνών- να «κρατήσουν Θερμοπύλες» και καταγράφουν ουσιαστικό έργο για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων στην Ελληνική Θράκη.

Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία της χώρας (συμπεριλαμβανομένης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης) επιδεικνύουν μία παγερή αδιαφορία, σε ανησυχητικό σημείο, ενώ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα όσα διακυβεύονται επί της Θράκης.

Η Θράκη, σε καθεστώς μνημονίων, ψυχορραγεί, όπως συμβαίνει σε όλες τα περιοχές της Ελλάδας. Η ανεργία, η φτώχεια, η εγκατάλειψη και υπολειτουργία των κρατικών δομών και υποδομών, μαστίζουν την περιοχή. Όμως, όλως παραδόξως, κι ενώ δικαιολογημένα παράγεται μέγας θόρυβος για την παρουσία «προσφύγων» στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τους εθνικούς αλλά και οικονομικούς κινδύνους που συνεπάγονται από το «φαινόμενο» της λαθρομετανάστευσης, αποτελεί παράδοξο γεγονός η σιωπή τόσο των κυβερνώντων όσο και των «μεγάλων δημοσιογράφων» για την Θράκη, και τους πολλαπλούς κινδύνους που παράγει η παρουσία και εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο έδαφός της.

Αυτή η καταγεγραμμένη σιωπή, δημιουργεί πλήθος αποριών και εύλογων ερωτημάτων, σχετικά με τους σχεδιασμούς και τις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η οποία φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ανταλλάξει ή να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία παραχωρώντας κυριαρχικά δικαιώματα ή εκθέτοντας σε μείζονες κινδύνους την εσωτερική ασφάλεια της χώρας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ελληνικής Θράκης, από την οποία –διόλου απίθανο- να αφαιρεθεί το «Ελληνικής» για «να μην διαταράξει περαιτέρω στις σχέσεις με την Τουρκία σε μία κρίσιμη περίοδο», όπως δήλωσε ο φερόμενος και ως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Χατζηνικολάου, όταν ρωτήθηκε γιατί τελικά δεν χρησιμοποίησε το αεροδρόμιο της Ρόδου στο ταξίδι του προς την Τεχεράνη…

Ενδεχομένως, οι προτεραιότητες αυτών που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα, να μην συνάδουν με τις προτεραιότητες του συνόλου σχεδόν του ελληνικού πληθυσμού.
Ενδεχομένως, η γνωστή ρήση της κυρίας Μπενάκη κατά την τελετή παράδοσης της Προεδρίας στον κ. Παπούλια, όταν του είπε πως

«Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης»

αναφερόταν και στην Ελληνική Θράκη προκειμένου να ικανοποιηθεί η απαίτηση μερίδας ευρωαίων ηγετών που θέλουν την Ελλάδα να θυσιαστεί για να σωθεί η Ευρώπη.
Ενδεχομένως αυτή η κυβέρνηση να έχει προχωρήσει σε αποφάσεις που δεν απέχουν ούτε κατ’ ελάχιστο από την εσχάτη προδοσία, ευελπιστώντας πως με την βοήθεια, την ανοχή και την συνεργασία των επόμενων κυβερνώντων θα «ξεχαστούν» ή θα διαγραφούν αποφάσεις που μείωσαν την εθνική κυριαρχία και έβαψαν με γκρίζο χρώμα μεγάλο μέρος του Ελληνικού χάρτη.
Ενδεχομένως η παρούσα κυβέρνηση, αντιμετωπίζοντας τα αποτελέσματα των εγκληματικών αποφάσεών της, να ασπάζεται το "ας πάει και το παλιάμπελο", ξεχνώντας πως για μείζονος εθνικής σημασίας αποφάσεις είναι υποχρεωμένη να καταφεύγει στο Κοινοβούλιο της χώρας και να καταθέτει πρόταση προς ψήφιση προσδοκώντας σε υπερψήφιση 180+ βουλευτών... Κι επειδή τίποτε τέτοιο δεν έχει συμβεί, καλό θα είναι οι σημερινοί (λαθρο)κυβερνώντες να ετοιμάζονται να μετοικήσουν δια βίου σε τόπο και χώρο υπό την πλήρη προστασία και μέριμνα του υπουργείου Δικαιοσύνης...

Εάν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση οφείλει να το αποδείξει με πράξεις και όχι με λογίδρια περί πατριωτισμού. Ειδάλλως, ας σκεφτούν την επόμενη ημέρα τους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε οποιοδήποτε σημείο της γης προσφύγουν για να αποφύγουν τις ευθύνες τους επί εσχάτης προδοσίας…

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_290.html#ixzz42WDrKSsR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου