Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 7-3-2016



Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επεκταθούν στη Δυτική Ελλάδα καθώς και σε περιοχές της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Κώστας Χατζής - Δε βαριέσαι αδελφέ


Ελληνική ταινία:ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ 288


Επτά ελληνικές πόλεις στις 10 παλαιότερες της Ευρώπης [εικόνες]

Επτά ελληνικές πόλεις στις 10 παλαιότερες της Ευρώπης [εικόνες]Στέκουν αγέρωχα μέσα στους αιώνες και βλέπουν τους ανθρώπους τους να προχωρούν και να εξελίσσονται. Οι παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης, παρά τις αλλαγές, κατοικούνται αδιάλειπτα χιλιάδες χρόνια τώρα και συνδυάζουν την Ιστορία με το σήμερα.

Πού πηγαίνουν τα κέρματα που ρίχνονται στα διάσημα σιντριβάνια;


676115-t.jpg

Οι χιλιάδες επισκέπτες της Ρώμης δεν χάνουν την ευκαιρία να πετάξουν ένα κέρμα στα νερά κάνοντας μία ευχή
Από τα πιο γνωστά και εμβληματικά μνημεία της Ρώμης η Φοντάνα ντι Τρέβι, αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους της «αιώνιας πόλης».

Κάτι ανησυχητικό συμβαίνει με το κλίμα στη Μεσόγειο -Τι λέει η NASA

Η ξηρασία στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, που άρχισε το 1998 και συνεχίζεται ακόμη, είναι πιθανότατα η χειρότερη των τελευταίων 900 ετών, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η περιοχή που πλήττεται από την ξηρασία, περιλαμβάνει την Κύπρο, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη, την Ιορδανία, το Λίβανο, τη Συρία και ένα μέρος της Τουρκίας.

12 υποσχέσεις που αξίζει να δώσετε στον εαυτό σας και να κρατήσετε για πάντα


12-promises-yourself

Η ζωή δεν έχει να κάνει με ουράνια τόξα και πεταλούδες. Μπορεί να είναι σκληρή μερικές φορές. Μπορεί να έχετε πληρώσει ένα βαρύ τίμημα για να φτάσετε ως εδώ, έτσι ώστε η καλύτερη επιλογή είναι να την κάνετε να μετρήσει πραγματικά προχωρώντας εμπρός από όπου και αν βρίσκεστε.
Απελευθερωθείτε από την αρνητικότητα του κόσμου – από τις πηγές της άγνοιας που σας λένε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε – υποσχόμενοι να κοιτάξετε μπροστά,

Ανέκδοτο:Η ξανθειά


Αποτέλεσμα εικόνας για ανεκδοτα

 Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν μια ξανθή σηκώνεται από την
οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση.
Ο αεροσυνοδός ο οποίος παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να
δει το εισιτήριο της.
Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.

ΕΣΠΑ: Aπό 8 Μαρτίου η αίτηση χρηματοδότησης επιχείρησης για πτυχιούχους



Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, δημοσιεύει το «Υπόδειγμα Εντύπου Υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης» για τους ενδιαφερόμενους της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Γιατί θέλουμε να αλλάξουμε τους άλλους;


argument-cartoon

Πέσατε κι εσείς σ” αυτή την ψυχολογική «παγίδα»;


Είναι εύκολο να αλλάξουμε τους άλλους; Είναι σχεδόν αδύνατο, επιμένουν οι ειδικοί. Γιατί λοιπόν, εμείς επιμένουμε να προσπαθούμε; Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι δικό μας; Οι ψυχολόγοι πάντως υποστηρίζουν, ότι όσοι θέλουν να αλλάξουν τους άλλους επειδή θεωρούν ότι έχουν ελαττώματα ή λανθασμένη συμπεριφορά, δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν πως έχουν πάρει λάθος δρόμο.

Το Βίντεο που κέρδισε το 1ο βραβείο με θέμα την οικονομική κρίση

Αυτό το βίντεο κέρδισε το βραβείο των 100.000 δολαρίων,
καθώς παρουσίασε με τον πιο αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο το δράμα της οικονομικής κρίσης.



https://kadosanakyklosis.wordpress.com/

10 τοξικοί τύποι ανθρώπου που θα πρέπει να κόψεις δια παντός


http://www.thestival.gr/media/k2/items/cache/d62c45606d49bd2b032cfc6437cc41a0_L.jpg

Είναι κάτι σαν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα. Tύποι ανθρώπων που όχι απλά δεν έχουν κάτι χρήσιμο να σου προσφέρουν αλλά θα προσπαθήσουν να σε τραβήξουν στο δικό τους νοσηρό επίπεδο. Σίγουρα έχεις και εσύ κάποιους από αυτούς στον κύκλο σου.
Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά χαρακτηριστικά έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα συναντήσεις κάποιον «τοξικό» να είσαι προετοιμασμένος να την κάνεις.

ΒΟΜΒΑ: Ο Αβραμόπουλος αποκάλυψε πόσοι μετανάστες θα έρθουν στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Μάρτη!

ΒΟΜΒΑ: Ο Αβραμόπουλος αποκάλυψε πόσοι μετανάστες θα έρθουν στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη Μάρτη!
Μόνο το Μάρτιο αναμένεται να φθάσουν στην Ελλάδα 100.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ανέφερε ο επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας σε εκδήλωση του ινστιτούτου δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και του ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ, στην Αθήνα, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι οι μονομερείς κινήσεις χωρών που κλείνουν τα σύνορά τους, όπως οι χώρες που ανήκουν στην ομάδα του Βίζεγκραντ, αλλά και η ΠΓΔΜ, οδηγούν στο λαϊκισμό και την ξενοφοβία.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύσσεται ο νομός Κιλκίς λόγω του προσφυγικού.



  • 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν κατακλύσει το νομό..
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει τεθεί από χθες ο νομός Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφύγων, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Καταργείται από τις νέες συντάξεις το επίδομα συζύγου

  • Νέα κρυφή ανατροπή αποκαλύπτεται στο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, καθώς καταργείται οριστικά από όλες τις νέες συντάξεις το επίδομα συζύγου 10%, ενώ μειώνονται δραστικά τα επιδόματα τέκνων.
Οπως... αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι αλλαγές αυτές είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσουν και στις σημερινές συντάξεις αφενός γιατί το υπουργείο εντάσσει στην

Τι είπε ο Γκλιγκόροφ για το όνομα Μακεδονία

Ο Φραγκούλης Φράγκος, υπενθυμίζει...


http://thessbomb.blogspot.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα

123oikogenia
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/3/2016


                                     
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.