Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 2-3-2016




Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, του Ανατολικού Αιγαίου, της Κρήτης και αγά το βράδυ των Κυκλάδων, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ


Ελληνική ταινία:Κάτι κουρασμένα παλικάρια


O Αθανάσιος Θανόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ


O Αθανάσιος Θανόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ

Ο Αθανάσιος Κων. Θανόπουλος ανέλαβε, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, τα καθήκοντα του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, ο Αθανάσιος Θανόπουλος προτάθηκε ομόφωνα για τη θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ από διεθνή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ



Σε συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην πρόταση της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό προχωρούν οι μηχανικοί και ο τεχνικός κόσμος της χώρας, όπως έγινε γνωστό από τοΤεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας...
Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου η απεργία - αποχή όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε

Τι σημαίνει η κήρυξη μιας περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης -«Πυροδότησε» σενάρια ο Γιάννης Μουζάλας - Διαβάστε τι προβλέπει ο νόμος

Τα ειδικά σχέδια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων επεξεργάζεται η κυβέρνηση και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την Μεταναστευτική Πολιτική, Γιάννης Μουζάλας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρυχθεί κάποια περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας συγκεκριμένα τη νότια Αττική. Δεν απέκλεισε, δε, το σενάριο να κηρυχθεί όλη η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Τι απαντούν στον Ξυδάκη για το «δημογραφικό» Πλάτων και Πλούταρχος – Διαβάστε!


Τι απαντούν στον Ξυδάκη για το «δημογραφικό» Πλάτων και Πλούταρχος – Διαβάστε!


Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορεί να ωφεληθεί από το προσφυγικό.
Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η Ευρώπη σιγά-σιγά καταρρέει


Η Ευρώπη σιγά-σιγά καταρρέει

Η Ευρώπη βιώνει μια βαθιά κρίση. Η κρίση αυτή εμφανίστηκε πρώτα στα αντανακλαστικά της. Οταν το 2008 η αμερικανική οικονομία επλήγη από την κρίση των μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων χαμηλής εξασφάλισης, η Ευρώπη είχε όλο τον καιρό να σχεδιάσει και να εφαρμόσει μια στρατηγική. Αντ” αυτού, καθυστερήσεις και αναβλητικότητα έφεραν το ζήτημα στο εσωτερικό της ευρωζώνης, με πρώτο θύμα τον πιο αδύναμο κρίκο αυτής, την Ελλάδα.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, συγκαλεί Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών, ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Προεδρικό Μέγαρο... 
την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ Προειδοποιεί (Με Άρθρο Φωτιά) τους Έλληνες Πολιτικούς!

.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Τα βιβλία της παιδικής μας αθωότητας σε ψηφιακή μορφή

Ο Φραγκούλης Φράγκος, προτείνει...
ΠΡΟΣΟΧΗ
Είναι συλλεκτικό .Κρατείστε το στο αρχείο σας.
Ένα μέρος της εθνικής μας εκπαιδευτικής κληρονομιάς, η οποία περιέχει περίπου 6.000 βιβλία, που αφορούν το χρονικό διάστημα 1828-1980, ψηφιοποίησε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και την προσφέρει σε όλους τους πολίτες για να την απολαύσουν «ξεφυλλίζοντας» ένα υλικό σπάνιας αξίας.g

Τώρα ο καθένας από εμάς μπορεί εάν θέλει ν’ αναζητήσει τα σχολικά βιβλία που μελέτησε στα παιδικά και νεανικά του χρόνια και τα οποία δεν θα μπορούσε να βρει πουθενά αλλού και να ξαναφέρει στη μνήμη του τα σχολικά του χρόνια . Η δουλειά, που έχει γίνει, είναι τεράστια καθώς η Ψηφιακή Ιστορική Συλλογή Σχολικών Εγχειριδίων αριθμεί πάνω από 1.000.000 σελίδες υψηλής ανάλυσης, καθώς και 15.000 σελίδες αρχείων κειμένου.

Το εμβόλιο που οδηγεί σε άμεση απώλεια κιλών -Κοστίζει μόνο 5 ευρώ


Το εμβόλιο που οδηγεί σε άμεση απώλεια κιλών -Κοστίζει μόνο 5 ευρώ [εικόνες]

Επαναστατικό ενέσιμο φάρμακο εγκρίθηκε, που όχι μόνο οδηγεί στην απώλεια κιλών αλλά θα κοστίζει και λιγότερο από 5 ευρώ. 


Οι δημιουργοί του, το αποκαλούν ως θαύμα της δίαιτας καθώς το ενέσιμο αυτό φάρμακο, βοηθάει στην άμεση απώλεια κιλών και όχι μόνο. Η διάθεσή του στην αγορά προγραμματίζετε για τους επόμενους μήνες και θα πρόκειται για το πιο φθηνό και αποτελεσματικό φάρμακο αδυνατίσματος που έχει κυκλοφορήσει.

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/3/2016


                              
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Το βραχιολάκι του Μαρτίου - Η ιστορία και το έθιμο του «Μάρτη»!


Το βραχιολάκι του Μαρτίου - Η ιστορία και το έθιμο του «Μάρτη»!

Κόκκινη κλωστή δεμένη... στο χέρι βάζουμε την πρώτη ημέρα του Μαρτίου – Τι δείχνει το έθιμο
Ο Μάρτης ή Μαρτιά είναι ένα παμπάλαιο έθιμο, με βαλκανική διασπορά. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου οι μύστες έδεναν μια κλωστή, την Κρόκη, στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι, όπως παρατηρεί ο λαογράφος Νικόλαος Πολίτης.

καλό μήνα !

Αποτέλεσμα εικόνας για μηνας μαρτης