Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 2-3-2016




Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, του Ανατολικού Αιγαίου, της Κρήτης και αγά το βράδυ των Κυκλάδων, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016.
Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ενδέχεται τοπικά να είναι έντονα. Λίγες βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν το βράδυ στην Ανατολική Στερεά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 19 στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 21 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα κεντρικά και βόρεια τμήματα ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα νότια πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενισχυόμενοι τοπικά το βράδυ σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, στρεφόμενοι από τις απογευματινές ώρες σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα αργά το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου