Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 20-2-2016





Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Να ΄χα τη δύναμη _ Γιάννης Πουλόπουλος


Ελληνική ταινία:ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ


Αμάν- Χαμάμ στις Σέρρες


image

Το πιο παλιό και αυθεντικό της χώρας


Για το Χαμάμ στο Άγκιστρο του νομού Σερρών ξεκινήσαμε ένα παγωμένο αλλά ξάστερο βράδυ. Το ραντεβού μας ήταν για μετά τα μεσάνυχτα, και μάλιστα η κράτηση έγινε με δυσκολία, διότι είναι φτηνότατο και έτσι έχει πολύ κοινό από όλη την Μακεδονία και τη Βουλγαρία, ειδικά Σαββατοκύριακα και αργίες.

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ;



ayga-3
Όταν σπάτε ένα αυγό για να το ρίξετε στο τηγάνι, πιθανώς να δείτε τον κρόκο να έχει ένα ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι οι κρόκοι των αυγών υποτίθεται ότι δεν πρέπει να είναι κίτρινοι.
Το χρώμα του κρόκου ενός αυγού, λέει πολλά για την υγεία του κοτόπουλου που το γέννησε αλλά και για το φαγητό που τελικά θα καταλήξει στο στομάχι μας.

Η Παπαστράτος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα


  • Διάκριση για δεύτερη στη σειρά χρονιά από το Top Employer Institute.


Η αναγνώριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρείας ως...Great Place to Work τα τελευταία χρόνια (2012, 2013 και 2014) αλλά και στα πρόσφατα χρυσά βραβεία που απέσπασε στο διαγωνισμό Ανθρώπινου Δυναμικού HR Awards 2015. 

Η ευτυχία δεν σου χαρίζεται. Κέρδισέ την όσο ακόμη είσαι όρθιος..



Καλημέρα φιλαράκι. Μια ερώτηση.

Σκοπεύεις να συνεχίσεις για πολύ καιρό ακόμα έτσι;

Πιστεύεις ότι αν σε όοολα αυτά που σου έχουν μάθει να είσαι τυπικός,μια μέρα θα πάρεις ειδικό βραβείο γι’αυτό;

Ξέρεις,υπάρχει και κάτι που λέγεται Ζωή,και που δεν περιμένει πότε θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις,για να ασχοληθείς μαζί της.

Τους αθόρυβους ανθρώπους, να τους ακούς με προσοχή

http://www.anapnoes.gr/wp-content/uploads/2016/02/sea-758165_960_720.jpgΓράφει η Τάμι Γκεκτσιάν

Διαβάσαμε για τους "μεταξωτούς" ανθρώπους, για τους "τοξικούς" ανθρώπους, για τους "υπέροχους" ανθρώπους . Λόγια πολλά, άρθρα όμορφα, βγαλμένα από τη ζωή για τη ζωή.

Καμία μνεία όμως πουθενά στο άπειρο για τους "αθόρυβους" ανθρώπους; Γιατί;

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ 79% ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015...



Με τον αριθμό των μεταναστών να έχει σημειώσει άνοδο 440% μέσα στην προηγούμενη ..
χρονιά στην Γερμανία, εξίσου μεγάλη άνοδο, της τάξης του 79% σημείωσε και η εγκληματικότητα που αποδίδεται σε αυτούς. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, μέσα στο 2015 διαπράχθηκαν 208.344 παράνομες πράξεις από μετανάστες, αριθμός κατά 92.000 μεγαλύτερος από την προηγούμενη χρονιά.

Τα μυστικά κόλπα στο Facebook για να κάνετε τη διαφορά


Τα μυστικά κόλπα στο Facebook για να κάνετε τη διαφορά


Εάν είστε από τους χρήστες που απλά κάνουν like ή που καμιά φορά ανεβάζουν κάποια φωτογραφία στο Facebook, τότε ίσως δεν ξέρετε κάποια άλλα μυστικά και χρήσιμα τρικ του κοινωνικού δικτύου.

Τα τρικ αυτά που είτε αφορούν την ασφάλεια του λογαριασμού σας, είτε απλώς έχουν ενδιαφέρον για να περάσετε την ώρα σας, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά σε όλους τους χρήστες. Δείτε τα…

Προσοχή: Πρόστιμα μαμούθ για ιδιοκτήτες ΙΧ! Διαβάστε αναλυτικά...

Χρηματική ποινή έως 3.000 ευρώ, αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας έως και φυλάκιση για ένα χρόνο προβλέπει ο νόμος για τους ιδιοκτήτες οχημάτων χωρίς
ασφαλιστική κάλυψη.
Περί το ένα εκατομμύριο οχήματα κυκλοφορούν ανασφάλιστα, σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Το ημερήσιο κόστος εγκλεισμού είναι 28,18 ευρώ ανά κρατούμενο


Υπουργείο Δικαιοσύνης: Το ημερήσιο κόστος εγκλεισμού είναι 28,18 ευρώ ανά κρατούμενο

Το κόστος λειτουργίας των φυλάκων χαρτογράφησε για πρώτη φορά το υπουργείο Δικαιοσύνης καταρτίζοντας μια μελέτη που καταγράφει πόσο κοστίζει κάθε κρατούμενος σε ετήσια βάση.

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ



ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ!!!
Δεν πρόκειται να μείνει τελικά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οΜ. Σφακιανάκης. Η απόφαση είναι οριστική. Μετά από άγριο παρασκήνιο μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και του... Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, η λύση που προκρίθηκε προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, η κυβέρνηση επιχείρησε να... κρατήσει το ίδιο καρπούζι σε δύο μασχάλες.
Ετσι η κυβέρνηση αποφάσισε να επιμείνει στην μετακίνηση του Σφακιανάκη σε άλλη θέση και τον τοποθετούν βοηθό επιτελάρχη της ΕΛΑΣ και ξεκαθαρίζουν ότι θα τοποθετηθεί άλλος επικεφαλής της υπηρεσίας.

http://fimotro.blogspot.gr/

Νόμος Κατσέλη: Παράταση έως τις 4 Μαΐου για την επικαιροποίηση των δικαιολογητικών



Μέχρι τις 4 Μαΐου 2016 παρατείνεται η προθεσμία για την επικαιροποίηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για υπαγωγή στις διατάξεις του Νόμου Κατσέλη, η οποία λήγει αύριο 19 Φεβρουαρίου 2016.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, η συγκεκριμένη διάταξη αφορά στην υποχρέωση των δανειοληπτών των όποιων η κύρια αίτηση εκκρεμούσε στις 19 Αυγούστου του 2015 και δεν προσδιορίστηκε η συζήτηση της αίτησής τους μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2016.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/2/2016


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.