Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 3-2-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, που από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα..ΑΠΟΨΕ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην απαντήσετε αν λάβετε στο κινητό σας αυτό το μήνυμα!





ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην απαντήσετε αν λάβετε στο κινητό σας αυτό το μήνυμα!

Το «μυστικό» site του Facebook, που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς και θα σας λύσει τα χέρια

1Όλοι γνωρίζουν το Facebook: Ο βασιλιάς των κοινωνικών δικτύων βρίσκεται παντού και χρησιμοποιείται από τους πάντες.
Ωστόσο, ελάχιστοι ξέρουν ότι υπάρχει και ένα…δεύτερο site, στο ίδιο πλαίσιο του κοινωνικού δικτύου, το οποίο είναι πιο «ευέλικτο», λιγότερο «φορτωμένο» και εξυπηρετεί εξίσου καλά μια από τις βασικές του λειτουργίες, που είναι η άμεση επικοινωνία με τους φίλους σας μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Πως να κοιμηθείτε γρήγορα μόλις σε ένα λεπτό.

1Όλα ξεκίνησαν πριν από μια βδομάδα στον γάμο του καλύτερου μου φίλου. Ετοίμαζα τον λόγο, που θα εκφωνούσα στον γάμοκαι λόγω του υπερβολικού μου άγχους δεν μπορούσα να κοιμηθώ, όσο και αν προσπαθούσα.
Μετά από 3 μέρες χωρίς καθόλου ξεκούραση, ρώτησα την μητέρα της νύφης να μου πει τι να κάνω, αφού ασχολούνταν με τον διαλογισμό. Μου είπε, ότι έχει την ιδανική λύση στο πρόβλημά μου. Το κόλπο που μου πρότεινε όχι μόνο με βοήθησε να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου, αλλά μου άλλαξε την ζωή.

Αποτελεσματικότατο γιατροσόφι για γρίπη, κρυολόγημα, βήχα, πονόκοιλο

apotelesmatikotato-giatrosofi-gia-gripi-kryologima-viha-ponokoilo
Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία της γρίπης, του κρυολογήματος, του βήχα, για το κοιλιακό άλγος και τους πόνους της εμμήνου ρύσεως!
Σήμερα, θα σας αποκαλύψω τη συνταγή μιας λαϊκής θεραπείας που μπορεί να θεραπεύσει με επιτυχία πολλές δύσκολες καταστάσεις της υγίειας,

Έρχονται μεταθέσεις εξπρές για τους δημοσίους υπαλλήλους

  • Αποσπάσεις και μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων με διαδικασίες εξπρές ετοιμάζει η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο-«σκούπα».
Σύμφωνα με πληροφορίες... του Έθνους, με το νέο νομοσχέδιο θα γίνονται μεταθέσεις και αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες σε θέσεις όπου υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες.

Εθνικό μισθό 2.253 ευρώ δίνει η Ελβετία σε εργαζόμενους και ανέργους





Τη χορήγηση εθνικού μισθού ύψους 2.500 φράγκων (2.253 ευρώ) τον μήνα σε κάθε Ελβετό πολίτη, εργαζόμενο ή και άνεργο, αποφάσισε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας με νόμο που αναμένεται να ψηφιστεί τον ερχόμενο Ιούνιο.
Μετά από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το «Demoscope Institute», φάνηκε ότι η πλειοψηφία των Ελβετών δεν θα πάψει να εργάζεται ή να αναζητεί εργασία λόγω της καταβολής του εθνικού μισθού.

Παρατείνεται μέχρι τις 8 Οκτωβρίου η ρύθμιση αυθαιρέτων



Μέχρι τις 8 Οκτωβρίου 2016 παρατείνεται η προθεσμία υπαγωγής στις διατάξεις του Ν.4178/2013 «Αντιμετώπιση Αυθαίρετης Δόμησης - Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες διατάξεις» με Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη.

Συγκαλείται η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθόδοξης Εκκλησίας –Πρώτη φορά από τα χρόνια του Βυζαντίου

Ιστορικής σημασίας απόφαση έλαβε η σύναξη των προκαθημένων των κατά τόπους ορθόδοξων εκκλησιών, που συνήλθε στην Γενεύη υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, για την οριστική σύγκληση, για πρώτη φορά από την εποχή του Βυζαντίου, της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας (ΑΜΣΟΕ) από τις 16 έως τις 27 Ιουνίου 2016.

Οι δημοσιογράφοι απεργούν την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την απόφαση της ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, κηρύσσει 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα Μέσα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ αντιδρώντας στις κυβερνητικές προτάσεις για το Ασφαλιστικό.

Ρακιντζής τέλος... Ποιος θα το αντικαταστήσει...

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες από πλευράς Κυβέρνησης για την αντικατάσταση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή ο οποίος παρέμενε με συνεχείς παρατάσεις στο πόστο του επί 7 χρόνια πλέον της θητείας του που έληξε το 2009.

Ο κ.Ρακιντζής ​ενημερώθηκε για την αντικατάστασή του από τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή και εντός των επόμενων ημερών θα παραδώσει τα καθήκοντά του στο νέο αντικαταστάτη του που φέρεται να είναι η πρώην εφέτης Μάρη Ζεντέλη- Παπασπύρου .

ΚΟΙΝΩΝΙΑ UNESCO: H Χαλκιδική παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τα έτη 2016-2017



Η UNESCO θέλοντας να τιμήσει τον σπουδαίο Έλληνα φιλόσοφο Αριστοτέλη ανακήρυξε τα έτη 2016-2017 ως «έτη Αριστοτέλη» με αφορμή την επέτειο των 2.400 από τη γέννηση του πρώτου γνήσιου επιστήμονα της ανθρωπότητας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/2/2016


                                      
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.