Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Καιρός: για Σάββατο 16-1-2016




Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια ισχυρές, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και αργότερα και στα ημιορεινά της δυτικής και βόρεια χώρας και θυελλώδεις νότιους ανέμους στα πελάγη περιμένουμε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΚΑΛΑΤΖΗΣ " ΤΟΥ ΓΥΑΛΟΥ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ '


Ελληνική ταινία:Η κάλπικη λίρα (1955)


Ποια είναι τα 20 γνωρίσματα των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να είναι… ευτυχισμένοι;



Η ευτυχία αποτελεί κοινή επιδίωξη όλων των ανθρώπων. Κανείς δεν θέλει να είναι σκυθρωπός και λυπημένος.
Όλοι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι, ακόμη και εν μέσω κάποιας αγωνιώδους δοκιμασίας στη ζωή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε νιώθουν πόνο, θλίψη ή λύπη – απλά, δεν αφήνουν αυτά τα συναισθήματα να κατακλύσουν την ζωή τους.

100% ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΕΙΣ

100% χιονόπτωση προβλέπει η ιστοσελίδα Greek-Weather.Org στις παρακάτω Ελληνικές πόλεις
μεταξύ Κυριακής και Τρίτης.

Θα χιονίσει λοιπόν σίγουρα σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Σαμοθράκη, Θάσο, Πολύγυρο, Σέρρες, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Έδεσσα, Κατερίνη, Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Γρεβενά, Ιωάννινα, Άρτα.

Έρευνα: Ποια δεδομένα συλλέγει η Microsoft;

windows-10 microsoft MicrosoftΓνωρίζετε ποια από τα δεδομένα του υπολογιστή σας ταξιδεύουν προς τους servers της Microsoft; Με ποιους μοιράζεται η Microsoft τα δεδομένα σας; Η εταιρεία στις επεξηγήσεις στη “Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της Microsoft” αναφέρει: (η σελίδα ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2015).

500 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στην οθόνη σας



Ένας θησαυρός πεντακοσίων θεατρικών παραστάσεων συγκεντρωμένων σ’ ένα blog

Από την Έλλη Λαμπέτη στον Τίτο Βανδή, από την Νέλλη Αγγελίδου στον Αλέξη Μινωτή, από την Αιμιλία Υψηλάντη στον Νότη Περιγιάλη, από την Μαρία Αλκαίου στον Γιώργο Μιχαλακόπουλο, από την Έλλη Φωτίου στον Στέφανο Ληναίο, από τον Μίμη Φωτόπουλο στον Παντελή Ζερβό, τι να πρωτοθυμηθείς…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ! Δείτε τι σημαίνουν τα νούμερα στις ετικέτες τους!

Στις εποχές που ζούμε, τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι γενετικά
τροποποιημένα, η έστω έχουν υποστεί επεξεργασία με λιπάσματα και τοξίνες, κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ; Και όμως θα έπρεπε…

Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζετε…
Αν είστε λάτρεις της μπύρας θα έπρεπε…
Οι ετικέτες στα αλκοολούχα ποτά πρέπει να αλλάξουν για να δείχνουν πόσες θερμίδες περιέχουν διότι είναι τόσο πολλές ώστε είναι σαν να τρώει κανείς πίτσες και χάμπουργκερ, σύμφωνα με την Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων (LGA) της Αγγλίας.

Πώς να καθαρίσετε ένα βρασμένο αβγό σε δευτερόλεπτα (βίντεο)












Πολύ έξυπνο...

Προειδοποιεί ο ΕΟΦ: Κυκλοφορεί επικίνδυνο προϊόν για απώλεια βάρους



Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων προς τους πολίτες, καλώντας τους να μην χρησιμοποιήσουν προϊόν που μπορεί να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία τους λόγω της ουσίας siboutramine που περιέχει.
Πρόκειται για το προϊόν Natureal, που προωθείται για την απώλεια βάρους. Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, περιέχει τη φαρμακευτική ουσία siboutramine χωρίς να αναγράφεται στη συσκευασία του.

Καντήλι: Ξέρετε γιατί το ανάβουμε και τι συμβολίζει;

Ακοίμητο καντήλι πρέπει να καίει στο εικονοστάσι του σπιτιού μας για
να μας θυμίζει ότι ο πνευματικός μας αγώνας πρέπει να είναι ακοίμητος.
Tο καντήλι συμβολίζει το ανέσπερο φως που είναι ο Χριστός και καλούμαστε να τον μιμηθούμε. Δηλαδή, να φωτίσουμε τους εαυτούς μας με το αληθινό φως της γνώσεως και να γίνουμε φώτα, όπως οι μαθητές του Χριστού.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/1/2016


                                            
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.