Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 13-1-2016



Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και τοπικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΗΣΟΥΝ ΩΡΑΙΑ - ΚΑΛΑΤΖΗΣ


Ελληνική ταινία:ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ


Αυτός είναι ο μυστικός κωδικός για όλα τα iPhone

Ο μυστικός κωδικός που μπορεί και αποκαλύπτει κρυμμένες πληροφορίες για το iPhone

Πατώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων όλοι οι χρήστες iPhone μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κρυμμένες πληροφορίες της συσκευής αλλά και να κάνουν αλλαγές στις ιδιωτικές ρυθμίσεις.

Μην πετάτε τις μαυρισμένες μπανάνες – Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτές (video)

659658-mpanana.jpg
Πολλές φορές όταν βλέπουμε μια μπανάνα μαυρισμένη την κρατάμε για το μπλέντερ η στη χειρότερη περίπτωση την πετάμε στα σκουπίδια.
Δείτε τι μπορεί να κάνουμε όταν έχουμε μια μαυρισμένη μπανάνα…

Το στρώμα σας είναι γεμάτο με ακάρεα; Εξαφανίστε τα με αυτό το κόλπο


659668-akarea.jpg

Δεν θα κοπιάσετε πολύ για να τα εξαφανίσετε…
Η λύση είναι στο ντουλάπι σας, αλλά δεν το γνωρίζετε.
Με μόλις πέντε κουταλιές της σούπας οινόπνευμα, το οποίο θα αναμείξετε με νερό και οινόπνευμα εντριβής, θα παρασκευάσετε ένα σπρέι. Ψεκάστε προσεκτικά και τα ακάρεα θα εξαφανιστούν!

Εσείς ξέρατε γιατί πρέπει να πίνουμε το νερό σε χάλκινο δοχείο; Aν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ!

http://www.dimtsas.eu/components/com_virtuemart/shop_image/category/_________________4f3cd34181b8a.jpgΓιατί πρέπει να πίνουμε το νερό σε χάλκινο δοχείο;

Το φάρμακο της Αγιουρβέδα συνιστά το πόσιμο νερό να αποθηκεύεται σε χάλκινα δοχεία , επειδή πιστεύεται ότι ο χαλκός έχει αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντι-καρκινικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Υπήρξαν ιατρικές μελέτες που δείχνουν τα οφέλη του πόσιμου νερού που αποθηκεύονται σε δοχεία χαλκού…

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ 500 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ!


eforiakoi_10-01_slide


Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!!

Σε τι διαφέρει η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από τις προηγούμενες; Στο ότι είναι η πιο γερμανόδουλη από όλες. Έχει παραδώσει τα πάντα στους τοκογλύφους και κατακτητές της χώρας. Χώνει βαθύτερα στην υποδούλωση και τη γερμανική σκλαβιά τη χώρα!
Με το πρόσχημα της…βοήθειας στην Ελλάδα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, οι….

Εξαφανίζουν το ρευστό από την αγορά


koinoniadixosxrimata

Με πρόφαση την περιστολή της φοροδιαφυγής – αυτόν το σισύφειο σύγχρονο μύθο – οι Τράπεζες μαζί με την πολιτική εξουσία εργάζονται σταθερά για την εξαφάνιση του ρευστού χρήματος από τις οικονομικές συναλλαγές. Καθημερινά προωθούνται οι άυλες οικονομικές συναλλαγές (το πλαστικό χρήμα) και περιστέλλεται όχι μόνο το ρευστό χρήμα αλλά ακόμη και ο χρυσός ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί για νόμισμα.

Ο καρκίνος του μαστού θα είναι ουσιαστικά… ιάσιμος το 2030

karkinos_mastouΓια 10ετή επιβίωση στο 100% των γυναικών που θα έχουν εμφανίσει καρκίνο του μαστού αλλά και για όλους τους
καρκινοπαθείς, μίλησε ο χειρουργός μαστού, διευθυντής ΕΣΥ στο ΓΝΑ «‘Αγιος Σάββας» και πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελος Φιλόπουλος.

Τα πρώτα υδατοδρόμια το καλοκαίρι Δείτε σε ποιες περιοχές θα λειτουργήσουν

Εχουν κατατεθεί αιτήσεις στους αρμόδιους φορείς  για
τη δημιουργία υδατοδρομίων  στις λίμνες:
1.  Τριχωνίδας στο Αγρίνιο
2.  Παμβώτιδας στα Ιωάννινα
3.  Καϊάφα στην Ζαχάρω Ηλείας
4.  Πολυφύτου στην Κοζάνη
5.  Κερκίνης στις Σέρρες
6.  Μεγάλη Πρέσπα στη Φλώρινα

Επί ποδός οι αγρότες σε όλη τη χώρα




  • Επί ποδός βρίσκονται οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα σε όλη την Ελλάδα που προετοιμάζουν κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό αλλά και για φορολογικά μέτρα που θα πλήξουν τον κλάδο τους. 

Πανελλαδική αποχή από σήμερα για τους δικηγόρους



Σε πανελλαδική αποχή βρίσκονται οι δικηγόροι από σήμερα έως τις 14 Ιανουαρίου, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος εκφράζοντας την ομόθυμη θέση του δικηγορικού σώματος, έχει διατυπώσει την κατηγορηματική αντίθεσή της με τη συνολική λογική του κυβερνητικού προσχεδίου, το οποίο «οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου».

'Delivery'' ανθρωπιάς εθελοντών στη Θεσσαλονίκη - Μοιράζουν με τα ποδήλατά τους φαγητό σε άστεγους



Με τα ποδήλατά τους εθελοντές μιας συλλογικότητας στη Θεσσαλονίκη μοιράζουν φαγητό σε άστεγους της πόλης. Τις νύχτες, μέλη της συλλογικότητας Room 39, του Κοινωνικού Κέντρου/Στέγη Μεταναστών, τριγυρνούν με τα ποδήλατά τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μοιράζουν μερίδες φαγητού σε άστεγους που εντοπίζουν.

Πόσα ένσημα έχετε; Η εφαρμογή που σας δίνει την απάντηση!

Με τη χρήση του ΑΜΚΑ μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τα ένσημά σας και το πλήρες ασφαλιστικό σας βιογραφικό.

Στο Πληροφοριακό Σύστημα «Άτλας» θα ενσωματωθεί σταδιακά ο χρόνος ασφάλισης όλων των Ελλήνων σε όλους τους ΦΚΑ της χώρας.

Στην παρούσα φάση έχει ενσωματωθεί ο χρόνος ασφάλισης από το 1994 μέχρι σήμερα για το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ, το ΕΤΑΑ και από το 1998 έως σήμερα για τον ΟΓΑ.

Eldorado Gold: Αναστέλλει το έργο στις Σκουριές και προειδοποιεί και για διακοπή εργασιών και σε άλλες περιοχές



Την αναστολή των εργασιών ανάπτυξης στις Σκουριές ανακοίνωσε ο καναδικός όμιλος Eldorado Gold. Ταυτόχρονα, προαναγγέλλει τη διακοπή των εργασιών στις υπόλοιπες περιοχές δραστηριοποίησής του, εάν δεν προχωρήσουν άμεσα οι απαιτούμενες αδειοδοτικές διαδικασίες.
Η ανακοίνωση της Eldorado Gold αναφέρει:

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/1/2016


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.