Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ 500 ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ!


eforiakoi_10-01_slide


Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!!!

Σε τι διαφέρει η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από τις προηγούμενες; Στο ότι είναι η πιο γερμανόδουλη από όλες. Έχει παραδώσει τα πάντα στους τοκογλύφους και κατακτητές της χώρας. Χώνει βαθύτερα στην υποδούλωση και τη γερμανική σκλαβιά τη χώρα!
Με το πρόσχημα της…βοήθειας στην Ελλάδα για την πάταξη της φοροδιαφυγής, οι….


γερμανοτσολιάδες της κυβέρνησης Τσίπρας παραδίδουν τον έλεγχο των εσόδων του κράτους σε 500 γερμανούς!
Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο κ. Τσακαλώτος επιθυμεί να αποδεχθεί μια προσφορά που είχε κάνει ο κ. Σόιμπλε στους Έλληνες εδώ και αρκετά χρόνια.
Η συνέχεια του ρεπορτάζ από το iapopsi.gr:
Σημειώνεται ότι το Βερολίνο είχε προτείνει σε συνεννόηση με τους υπουργούς Οικονομικών των γερμανικών κρατιδίων την αποστολή 500 υπαλλήλων των υπηρεσιών φορολογικού ελέγχου. Ωστόσο, έως σήμερα από τις ελληνικές αρχές έχουν ζητηθεί μόλις 10.
Η εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Βάλτερ-Μπόργιανς, ο οποίος τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει τα πάντα προκειμένου να ενισχύσει τη βάση εσόδων της – κυρίως μέσω της τήρησης των φορολογικών νόμων και της πραγματικής καταβολής των φόρων».
Τέλος, η Handelsblatt, σχολιάζει ότι «προφανώς ο κ. Τσακαλώτος θέλει να κάνει εκ των υστέρων αυτό που με ασυγχώρητο τρόπο παραμέλησαν να κάνουν οι προκάτοχοί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου