Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 12-1-2016

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και αργότερα πιθανόν στα κεντρικά ηπειρωτικά και παροδικές καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βόρεια περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Δελφινάκι


Ελληνική ταινία:ola einai dromos


Η χαρά της προσφοράς



Στη φύση δεν υπάρχει κτητικότητα. Όχι, η κτητικότητα δεν είναι νόμος της φύσης. Στη φύση κυριαρχεί ο νόμος του μερισμού. Η βροχή δεν κάνει διακρίσεις. Ποτίζει το ίδιο την ταπεινή μαργαρίτα όσο και την όμορφη τριανταφυλλιά στον κήπο. Το ίδιο την βραχύβια παπαρούνα όσο και την αιωνόβια βελανιδιά στο λιβάδι. Ο ήλιος βγαίνει το πρωί και φωτίζει και ζωογονεί το ίδιο την μικρή ανεμώνα όσο και το ψηλό κυπαρίσσι. Ζεσταίνει στην ύπαιθρο το ίδιο τον φτωχό ξωμάχο όσο και τον κοιλαρά εργοστασιάρχη.

Η ισχύς εν τη ενώσει

http://i0.wp.com/antikleidi.com/wp-content/uploads/2015/01/union.jpg?w=259





Στην ένωση υπάρχει η δύναμη λέει το ρητό μας και το παρακάτω διασκεδαστικό βιντεάκι θα σας το αποδείξει!

Εκπληκτικό! Ο αριθμός του κινητού σου δείχνει την ηλικία σου – Κάνε το τεστ

659252-1.jpg
Ένα μαθηματικό – και άκρως διασκεδαστικό – τεστ με προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς που ξεκινά από τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου καταλήγει να δείχνει την… ηλικία του κατόχου του!

20 Ελληνικά αφεψήματα ενδείξεις και οι αντενδείξεις τους.



Η Ελληνική ύπαιθρος, είναι πλούσια σε ποικιλία βοτάνων. Το εύκρατο κλίμα αλλά και η  ποικιλία των μικροκλιμάτων και της γεωλογικής διαμόρφωσης της χώρας μας, επιτρέπει την ανάπτυξη αντίστοιχης ποικιλίας βοτάνων και θεραπευτικών φυτών. Η καλύτερη ώρα συλλογής των ανθών είναι η πρωινή, των φύλλων γύρω στο μεσημέρι και του ριζικού συστήματος οι βραδινές ή οι πρώτες πρωινές ώρες.

Για φοροαποφυγή με πληρωμή μέσω Βουλγαρίας καταγγέλλεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.



  • Από την αμοιβή των 16.500 ευρώ έγιναν κρατήσεις μόνο ...17 ευρώ γιατί πρόκειται για νομικό πρόσωπο άλλου κράτους μέλους της ΕΕ, ενώ η ελληνική νομοθεσία προβλέπει κράτηση  ως φόρου το 20% του ποσού δηλαδή 3.300 ευρώ.
  •  Τι απαντά ο εκπρόσωπός του.

Ως πότε θα τους αφήσουμε να μας "δουλεύουν" ???


Κατρούγκαλος: Να βγει ο κόσμος στους δρόμους για το Ασφαλιστικό

Κατρούγκαλος: Να βγει ο κόσμος στους δρόμους για το Ασφαλιστικό
«Αυτά που υποστηρίζει ο κόσμος στους δρόμους είναι αυτά που υποστηρίζω και εγώ»
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος συμφωνεί με τις αντιδράσεις του κόσμου που θέλει να κατέβει ξανά στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί για τις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό. Ο ίδιος το είπε ξεκάθαρα σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

ΒΙΝΤΕΟ | Πώς η ελίτ παραμένει στην εξουσία


Σε αυτό το απλό και περιεκτικό βίντεο απομυθοποιείται η δύναμη εκείνων που "έχουν την εξουσία" και παρουσιάζονται οι τρόποι τους οποίους χρησιμοποιούν για να παραμείνουν γατζωμένοι στις θέσεις τους. 

Χειραγώγηση, δημιουργία τεχνητών εχθρών και συγκρούσεων, χρήση των ΜΜΕ για να στρέφουν την προσοχή αλλού, υπερκατανάλωση είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία τους.


Αποχή δικηγόρων από τα καθήκοντά τους στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου


Αποτέλεσμα εικόνας για δικηγοροι

  • Η πρόταση της συντονιστικής επιτροπής προς την Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων του κράτους είναι για αποχή διαρκείας.

Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγοριών Συλλόγων της χώρας, η οποία... συνεδρίασε χθες στην Αθήνα, αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο τριήμερη αποχή για την ερχόμενη Τρίτη έως και την Πέμπτη (12 έως 14 Ιανουαρίου 2016),

Τρεις μεγάλοι Γερμανοί εξηγούν το λόγο που μισούν τους Έλληνες!

0000-600x450-640x366Για μια ακόμη φορά τα γερμανικά βάρβαρα υποκείμενα Μέρκελ-Σόϊμπλέ, έδειξαν τι επιδιώκουν. Τον θάνατο της Ελλάδας!


Δυστυχώς οι ηγέτες μας τους πήραν στα σοβαρά και τους ανέχονται επί μίαν τριετία, ενώ θα μπορούσαν να τους διαλύσουν κι αυτούς κι όσους άλλους τους σεγοντάρουν στις ανιστόρητες αθλιότητές τους. Δείτε όμως την αλήθεια και την απάντηση που δικοί τους φωτισμένοι Γερμανοί δίνουν:

Η Ρωσία αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ορθοδοξίας από τους εχθρούς της και δηλώνει την χιλιόχρονη παρουσία της στο Άγιο Όρος


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Μετά την απαίτηση από την Ρωσία να επιστραφεί στην Ορθοδοξία το Σύμβολό της, ο Ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, αναλαμβάνει και την προστασία από την τουρκική επιθετικότητα του ορθόδοξου "Βατικανού", του Ιερού Βουνού του Άθου,του Αγίου Όρους,

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/1/2016


                                 
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.