Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Αλαβάνος: Αυτά που κάνει ο Τσίπρας δεν τα τόλμησε ούτε η χούντα


734075-alabanos.jpg

Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος καταφέρθηκε και κατά του πρώην κόμματος του με σκληρά λόγια.
«Κανείς δεν τόλμησε να κάνει αυτά που κάνει τώρα ο Τσίπρας, ούτε στη Χούντα, ούτε οι δωσίλογοι στους Γερμανούς.
Δεν έχει ξαναγίνει πιο ακραία παραχώρηση κυβέρνησης σε δανειστές, ακόμη και όταν ήμασταν και πάλι υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
«Να λέμε την αλήθεια, να μη φοβόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση» και συνέχισε λέγοντας, «Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη και από Χούντα».
Σχετικά με το ότι έχουν προσχωρήσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «δεν είναι ούτε ΠΑΣΟΚ αυτό που είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εγκατέλειψε τη ριζοσπαστική κοινωνική του πολιτική αλλά είχε κάποιο όριο…».
Ο ίδιος στη συνέχεια διερωτήθηκε, «Απορώ γιατί γίνονται συζητήσεις για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και ανασχηματισμός να γίνει, θα αλλάξει τίποτα;».
«Αν υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να παραιτηθεί, να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγγνώμη και να πάει σπίτι του, κλείνοντας παράθυρα και πόρτες», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου